2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ritacım sana soruyum bu soruu seninkide artık 4 e girdi çünkü
nasıl uykusu benm kız artık uzun süre uyanmıyoda normalmii ?
canım yeni geldim...evet uyuyor bende başta tedirgin oldum ama şimdi alıştık...akşam 10nda yatıyor gece 2de uyanıp emiyor sonra sabah 6da kalkıyor...eşim koca herif oldu bu diyor:)))

duygu canım üzme kendini..sen saygılı davranmışsın...herkes hatasını anlar elbette...sen seviyeni hiç düşürme....

kızlar annem telefonda msj okuyamaz ama şimdi msn açıp torununa bakmayı öğrendi...hergün 2-3 saat nette:))ey torun sen nelere kadirsin...

:)) torun sevgisi başka gerçekten ama ne hikmetse kayınperin torundan falan haberi yok evin içindeki çocuğun yüzüne bakmıyor adam yazık valla..

Canım sormuşsun 4 ay içindemi bitincemi başlanacak diye normalde ek gıdaya 6 ay bitince başlanıyormuş o yüzden 4 ay bitince başlamak gerek sanırım.Sizin az kalmış :)) bende 1.5 ay sonra başlayacağım kısmetse..

alla belki de senden çekiniyordur utanıyor olabilir mi sevmek için??
anladım saol canım bende ocak 19dan sonra meyve suyuna başlayım diyorum bakalım....

alla belki de senden çekiniyordur utanıyor olabilir mi sevmek için??
anladım saol canım bende ocak 19dan sonra meyve suyuna başlayım diyorum bakalım....

Yok canım adam bi tuhaf zaten dışardan geliyoruz salona sepetine yatırıyorum çocuğu yanından geçip odasına gidecek dönüpte bakmıyor bile kızınınkini her hafta gidip görüyor

Yok canım adam bi tuhaf zaten dışardan geliyoruz salona sepetine yatırıyorum çocuğu yanından geçip odasına gidecek dönüpte bakmıyor bile kızınınkini her hafta gidip görüyor

ilginç valla...aynı evde de zor canım allah kolaylık ve sabır versin...
bız aldık çıngırak canım

Biz kullanıyoruz canım değişik değişik 8-10 tane var tutup ağzına götürmeye başladı maşallah

hımmm bende netten sipariş veriyorum...siz ne aldınz?

hakketten tuaf kayınpederın esının oruna gotmıyomu bu yaptıgı hareket kızlar 4 ayda mı ek gıdalara baslamayı dusunuyonuz ben anlamadım

slm kızlar Btimiş durumdayım bu ev işi hiç bitmez 2 posta çamasır as yemek yap yenı oturdum sımdıde oğlan uyanır :) aksama kadar maraton sizde böylemisnizz..

Sizde kaka sızdırma oluyormu kızlar..Dün 2 defa kaka yıkadım alt açmalar pıjama badıer battı..benim oglan 2-3gunde bir yapınca çok yapıyor sanırım sırttan bacaktan tasırıyor.yenı bez takılmıs oluyor mesela yarım saat sonra kaka yapcak temız bez olmasına ragmen taşıyor ..
prima almıcam dıyorum alıyorum yıne hugges kullanan varmı ?arkadas memnun kalmış tavsıye ettı

bizde de oluyor bazen..çok yapınca...ben memnunum primadan...

ben prımadan memnınum lastıklerı dısarı dogrumu kıvrılıyo takarken acaba evet aynen ev işi botmıyo bende yemek yaptımm sırtımas sıcak su torbası koydum sımdı kızm kalkarr ugras dur valla bıde bel fıtıgı teshısı koydular dun oluyorum bel agrısından

hakketten tuaf kayınpederın esının oruna gotmıyomu bu yaptıgı hareket kızlar 4 ayda mı ek gıdalara baslamayı dusunuyonuz ben anlamadım

Gitmezmi gidiyor tabiki üzülüyorda ama içine atıyor zaten görümcemde öyle ilgisiz bi doğduğunda geldi bide mevlüdüne adam hangisine üzülcek.

Genelde 4. ayda başlayacağız sanırım benimkine szaten süt yemiyor mama yiyor en azından ek gıdaya başlayınca meyvelerden sebzelerden vitamin alır.Ama senin sütün yetiyor başlamasanda olur tattırırsın arada tatları bilir..

selam kızlar pazartesi işe başladım oğlum hala biberon direniyor sıpa 10 günden fazladır biberon veriyom almıyo sizin biberona alıştırmanız nekadar sürdü bu arada hem iş,hem ev bide çocuk çooooooooooooooooooookkkkk ama çok zor bide süt sağan varmı nekadar çıkıyor kızlar sütünüz benim bir gün bir günü tutmuyor

Bende prima kullanıyorum en baştan beri ama memnunum.Canım 2-3 günde bir olunca çok birikiyor hangi bez olursa olsun taşar.Önceki gün benimkide 2 gün yapmadı hep tetikteydim dedim dolduracak baktım başladı yapmaya bi bez doldurdu onu değiştim ikinciyide doldurdu :)) sende takip et başlayınca ara veriyorlar zaten o arada 1 bez değiştir sızmaz :)) ev şuan aldı başını gidiyor ama oğlum uyudu benimde uyumam lazım hiç süt yok uyumazsamda dolmıycak uyandıktan sonra bir maratonum var artık

bizde de oluyor bazen..çok yapınca...ben memnunum primadan...
evet cok yapınca oluyor sırım.
Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun mervam .çevremde bel fıtıgı olan cok kişi var biliyorum agrılar kötü oluyor allhım sıfa versın.
ben huggies aldım iiki tane kullandım pişik yaptı sonra hiç almadım prima care ddevam

hugges bende pişik yapar diye almak istemedim. en iyisi prima devam.. prima care memnunsun demek cogu kişiden memnun kalmadıgını duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…