2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

o nasıl şey öyle aynı evde konuşmuyor kayınvalidenin kaprislisini duydumda kayınpederin kaprislisini duymadm:26:nevyas nasıl veriyon biberonu alıyomu nasıl alıştırdın bide 4. ay erkenmi acaba

geçmiş olsun tatlım...allah acil şifalar versin...

ben sağdığım zaman 3 ssat emmediyse 100 cc çıkıyor toplamda...kolay gelsin valla...biberona mutlaka alışıcak merak etme...aç kalmazlar....

Benimki başlayınca hiç ara vermıyo ya bide alışkanlık yaptı emerken yapıyor kakasını illaaaaaa .bu sefer emdikten sonrada 10 dk bekliyorum değişemiyorum hemen kusan bebek oldugu gibi migdeden cıkıo yavrumun içine birikiyor onca kaka lanet kan ilacı yüzünden hep ( gazsız yavrum kan ılacı sayesınde gazlandı .gazısız cocugu ılac gazlı yaptı sınır olmamak elde değil

ay kızlar kan damlası berbat bişi sabah aksam verıyorum toplam 10 damla heryer batıo allhtan lekesi zorlada olsa cıkarıyorum

ben mandalına bazen yaltıyorum cok hosuna gıfdyo sıpanın ben de 6 aya kadar beklemem yaa tatsın herseyden sonra cok zor oluyooo oglumda yasadım cunku bend euyuyacamda ha kalkar dıye kızım uymuadımdaaa

Biz kullanıyoruz canım değişik değişik 8-10 tane var tutup ağzına götürmeye başladı maşallah

ben sağdığım zaman 3 ssat emmediyse 100 cc çıkıyor toplamda...kolay gelsin valla...biberona mutlaka alışıcak merak etme...aç kalmazlar....

yok sıpa hiç alışmayı düşünmüyoo ben dün sabah sağdım iki memeden 150 cc çıktı bu sabah sağdım iki memeden 50 cc zor çıktı anlamadım gitti allahtan dünden süt vardı

saol canım nerde varsa şifa versın rabbımm cok zor bel agrısı bişeye benzemıyo

saol canım nerde varsa şifa versın rabbımm cok zor bel agrısı bişeye benzemıyo
canım geçmiş olsun benimde belim çok fena korkuyom dr gitmeye

aynen benimde emerken kaka yapıyo bizim sıpalarda benziyo balsurat

selam arkadaşlar
çok şükür anne sütü alıyor oğlum ve yetiyor da...kilosuda iyi
ama içim içimi yiyor ben 6 aydan sonra başlamayı düşünüyorum ek gıdaya
tecrübesiz olduğumuz için neyi nasıl ne zaman vericez hiç bilmiyorum
doktorlarmı yönlendirecek bizi bilen varmı
bir sürü kitap aldım netten ama hepsi farklı şeyler yazıyor
1 yaşına kadar ücretsiz izin aldım
en iyi şekilde bakmak istiyorum oğluma
bunun için bir topic açsak ileride herkes çocuğuna günlük ne yediriyor yazsın
böylece hamilelikte olduğu gibi bebek bakımındada birbirimize yardımcı oluruz

rita peki 100cc nekadar sürede içiyo oğluşun bikeredemi yoksa birkaçkeredemi içiyo

canım eğer emmemişse hepsini içiyor...ama bazen de 60-70 içiyor...

bende ya çok kararsızım...başlamayım 6 aydan önce diyorum sonra burda tecrübeli anneler sonra ki dönemlerde yemek yemeği sevmiyor çocuklar diyor..bende bilemedim...

Bende uzun süredir o süprizlerden yapmıyorum adam beni unuttun artık diyor

hiç ihmal etme yap bayılıyolarrr

bugün yapsam mı kiiii? ama dikişlerden korkuyorum ben hala..

15 ekimde doğdu

canım melisesra, sen, ben bir de izmirhayal aynı günmüş.. sen de mi normal yapmıştın?

dün gece yaptın mı canım bişeyler süt için? ben incir yaptım sizinle konuştuktan sonra, fena değildi sabah..

saol canım...ben ikisini de söylicem kendi seçsin sonra....linanın ismide kendi de çok güzel...son resmine bayıldım...hanfendinin:)))
benim de kızım olsun ya:)))

canımmmm cok sagol, hanfendi oldu bi saatliğine hehe
ben de 2.ye cesaret edebilirsem erkek olsun istiyorum kısmet artık bakalımm :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…