Gitmezmi gidiyor tabiki üzülüyorda ama içine atıyor zaten görümcemde öyle ilgisiz bi doğduğunda geldi bide mevlüdüne adam hangisine üzülcek.
Genelde 4. ayda başlayacağız sanırım benimkine szaten süt yemiyor mama yiyor en azından ek gıdaya başlayınca meyvelerden sebzelerden vitamin alır.Ama senin sütün yetiyor başlamasanda olur tattırırsın arada tatları bilir..
ben prımadan memnınum lastıklerı dısarı dogrumu kıvrılıyo takarken acaba evet aynen ev işi botmıyo bende yemek yaptımm sırtımas sıcak su torbası koydum sımdı kızm kalkarr ugras dur valla bıde bel fıtıgı teshısı koydular dun oluyorum bel agrısından
selam kızlar pazartesi işe başladım oğlum hala biberon direniyor sıpa 10 günden fazladır biberon veriyom almıyo sizin biberona alıştırmanız nekadar sürdü bu arada hem iş,hem ev bide çocuk çooooooooooooooooooookkkkk ama çok zor bide süt sağan varmı nekadar çıkıyor kızlar sütünüz benim bir gün bir günü tutmuyor
Bende prima kullanıyorum en baştan beri ama memnunum.Canım 2-3 günde bir olunca çok birikiyor hangi bez olursa olsun taşar.Önceki gün benimkide 2 gün yapmadı hep tetikteydim dedim dolduracak baktım başladı yapmaya bi bez doldurdu onu değiştim ikinciyide doldurdu :)) sende takip et başlayınca ara veriyorlar zaten o arada 1 bez değiştir sızmaz :)) ev şuan aldı başını gidiyor ama oğlum uyudu benimde uyumam lazım hiç süt yok uyumazsamda dolmıycak uyandıktan sonra bir maratonum var artık
Gitmezmi gidiyor tabiki üzülüyorda ama içine atıyor zaten görümcemde öyle ilgisiz bi doğduğunda geldi bide mevlüdüne adam hangisine üzülcek.
Genelde 4. ayda başlayacağız sanırım benimkine szaten süt yemiyor mama yiyor en azından ek gıdaya başlayınca meyvelerden sebzelerden vitamin alır.Ama senin sütün yetiyor başlamasanda olur tattırırsın arada tatları bilir..
Biz kullanıyoruz canım değişik değişik 8-10 tane var tutup ağzına götürmeye başladı maşallah
geçmiş olsun tatlım...allah acil şifalar versin...
ben sağdığım zaman 3 ssat emmediyse 100 cc çıkıyor toplamda...kolay gelsin valla...biberona mutlaka alışıcak merak etme...aç kalmazlar....
geçmiş olsun tatlım...allah acil şifalar versin...
ben sağdığım zaman 3 ssat emmediyse 100 cc çıkıyor toplamda...kolay gelsin valla...biberona mutlaka alışıcak merak etme...aç kalmazlar....
kızlar selamm
of hiç geçmişe bakamıyorum neler kaçırıyorum kimbilir, herkes iyidir inşallah
bençıktım kızlar kendinize iii bakın bys
canım geçmiş olsun benimde belim çok fena korkuyom dr gitmeyesaol canım nerde varsa şifa versın rabbımm cok zor bel agrısı bişeye benzemıyo
Benimki başlayınca hiç ara vermıyo yabide alışkanlık yaptı emerken yapıyor kakasını illaaaaaa .bu sefer emdikten sonrada 10 dk bekliyorum değişemiyorum hemen kusan bebek oldugu gibi migdeden cıkıo yavrumun içine birikiyor onca kaka lanet kan ilacı yüzünden hep ( gazsız yavrum kan ılacı sayesınde gazlandı .gazısız cocugu ılac gazlı yaptı sınır olmamak elde değil
ay kızlar kan damlası berbat bişi sabah aksam verıyorum toplam 10 damla heryer batıo allhtan lekesi zorlada olsa cıkarıyorum
ritaaa yağız mı diyosunuz mete mi diyosunuz kuzuyaa?
canım geçmiş olsun benimde belim çok fena korkuyom dr gitmeye
aynen benimde emerken kaka yapıyo bizim sıpalarda benziyo balsurat
rita peki 100cc nekadar sürede içiyo oğluşun bikeredemi yoksa birkaçkeredemi içiyo
selam arkadaşlar
çok şükür anne sütü alıyor oğlum ve yetiyor da...kilosuda iyi
ama içim içimi yiyor ben 6 aydan sonra başlamayı düşünüyorum ek gıdaya
tecrübesiz olduğumuz için neyi nasıl ne zaman vericez hiç bilmiyorum
doktorlarmı yönlendirecek bizi bilen varmı
bir sürü kitap aldım netten ama hepsi farklı şeyler yazıyor
1 yaşına kadar ücretsiz izin aldım
en iyi şekilde bakmak istiyorum oğluma
bunun için bir topic açsak ileride herkes çocuğuna günlük ne yediriyor yazsın
böylece hamilelikte olduğu gibi bebek bakımındada birbirimize yardımcı oluruz
ben yağız mete diyorum:)))babamız mete diyor....
Bende uzun süredir o süprizlerden yapmıyorum adam beni unuttun artık diyor
hiç ihmal etme yap bayılıyolarrr
15 ekimde doğdu
Bende prima kullanıyorum en baştan beri ama memnunum.Canım 2-3 günde bir olunca çok birikiyor hangi bez olursa olsun taşar.Önceki gün benimkide 2 gün yapmadı hep tetikteydim dedim dolduracak baktım başladı yapmaya bi bez doldurdu onu değiştim ikinciyide doldurdu :)) sende takip et başlayınca ara veriyorlar zaten o arada 1 bez değiştir sızmaz :)) ev şuan aldı başını gidiyor ama oğlum uyudu benimde uyumam lazım hiç süt yok uyumazsamda dolmıycak uyandıktan sonra bir maratonum var artık
iki ismi de cok guzel ama ben de nedense Mete ismini ayrı bi severim ondan merak ettim :)
saol canım...ben ikisini de söylicem kendi seçsin sonra....linanın ismide kendi de çok güzel...son resmine bayıldım...hanfendinin:)))
benim de kızım olsun ya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?