canım eğer emmemişse hepsini içiyor...ama bazen de 60-70 içiyor...
bende ya çok kararsızım...başlamayım 6 aydan önce diyorum sonra burda tecrübeli anneler sonra ki dönemlerde yemek yemeği sevmiyor çocuklar diyor..bende bilemedim...
4 ay dolunca baslarımgeçmiş olsun kuzulara feyza...
dudu hoşgeldin tatlım napıyıosun??
kızlar 4.ay ek gıdaya başlıcak olanlar 4 ay dolunca mı 3 dolunca mı?
kızalar çıngırak yada dişlik aldınız mı?
canım yeni geldim...evet uyuyor bende başta tedirgin oldum ama şimdi alıştık...akşam 10nda yatıyor gece 2de uyanıp emiyor sonra sabah 6da kalkıyor...eşim koca herif oldu bu diyor:)))
duygu canım üzme kendini..sen saygılı davranmışsın...herkes hatasını anlar elbette...sen seviyeni hiç düşürme....
kızlar annem telefonda msj okuyamaz ama şimdi msn açıp torununa bakmayı öğrendi...hergün 2-3 saat nette:))ey torun sen nelere kadirsin...
canımmmm cok sagol, hanfendi oldu bi saatliğine hehe
ben de 2.ye cesaret edebilirsem erkek olsun istiyorum kısmet artık bakalımm :97:
gerçekten işimiz zor....bazen annem kızıyor bana önceleri biz böyle düşünmezdik diyor herşeyden yedirirdim size diyor....ama bizler daha bilinçliyiz bence....sağlıklı ve besleyici olmaları en önemlisi.....aslında doğru 4 aylıkken başlayanlar da var ama....bütün sitelerde ve kitaplarda anne sütü alıyorsa bebeğiniz 6 aydan önce başlamayın deniyor.....mama ile beslenen bebeklere ise 4 ay
maşallah canım ama bak keyfi gelmiş yerine....4 ay dolunca baslarım
bn aldım koluna takıln cıngırakdan aldım elını salladıkca ses ıkıyo oda dınlıyo guzel:)
selm hmlar bm kızn hıc atesı cıkmadı cok sukur bgnde keyfı yernde ama dun sabha kadarhıc uyumadı ya
tşkler canım cevabın için
benm babamda annemde teknoloji özürü ama torun oldu babam wınn aldı düşünün
saol canım...ben ikisini de söylicem kendi seçsin sonra....linanın ismide kendi de çok güzel...son resmine bayıldım...hanfendinin:)))
benim de kızım olsun ya:)))
bu arada elde oyuncak tutuyo mu bebişleriniz.biz daha başlamadık.
ben veriyorum ufak tefek bi şeyler ama tutmadı canım hiç..
ah banucum bir araya gelelim sana detaylı anlatırım.nefret ettirdiler kendilerinden.ne aramak ne sormak seviyesiz kadın ya benim ailemde alışık diil böyle insanlara.annem çıldırıyo kadın.tabi ben hiç anlatmıyodum üzülmesin die.
bu arada elde oyuncak tutuyo mu bebişleriniz.biz daha başlamadık.
ben veriyorum ufak tefek bi şeyler ama tutmadı canım hiç..
selamm kızlarrr nasılsınızz ben netten kanguru bakıorum alan deniyen kullanan varmı ne alsak bi tane piere cardin baktım ama emin olmadım :SS
canım eğer emmemişse hepsini içiyor...ama bazen de 60-70 içiyor...
eee desene benim sıpa aç kalıyo
bende ya çok kararsızım...başlamayım 6 aydan önce diyorum sonra burda tecrübeli anneler sonra ki dönemlerde yemek yemeği sevmiyor çocuklar diyor..bende bilemedim...
canım valla bu kadar tesadüf olur
anlıyorum canım ama napıcaksın işte...eşin için bazı şeylere katlanıcaksın...hepimiz öle....
bende veriyorum ama en çok diğer elini tutuyor..haftaya bana gel...platin sende gel mutlaka...
aynen bende cesaret meselesi...başalyınca gerisi geliyor...ben unuttum bile sıkıntılarımı:))
aynen tatlım anneme kalsa şimdiden yemek yedirecek....ama ben sütüm oldukça emdirmek istiyorum....
maşallah canım ama bak keyfi gelmiş yerine....
aynen canım telde mesaj okuyamıyor annem ama 1 haftadır nette msn aç sen işini yap ben oğlumu izlerim diyor:))biri bizi gözetliyor evine döndük yani:)
selamm kızlarrr nasılsınızz ben netten kanguru bakıorum alan deniyen kullanan varmı ne alsak bi tane piere cardin baktım ama emin olmadım :SS
anam kızlar 2. düşünmeye başladmışlar siz bi çalışın ben görücem sizi rita ,dudu sevgili meslektaşlarım
ee hani siz geliyodunuz .ayşegül arabayla getirsin sizi.beyzanın da kocası yok asker yolu gözlüyo yavrum akşama kadar kaynatırız
:)))aynen canım ya insan hakkaten cabucak unutuyo cektiklerini :)
valla bende seviyorum bu fikri...bizim ki de öle bi tane daha yapalım diyor da bende en az 3 yıl olsun diyorum...bakalım süpriz olmaz sa...tabi kız olacağı kesinde sanki:)))banucum bu arada murat da deli gb kız istiyo benden delircem ya adama hava hoş derdi çeken ben gerçi artık bende istiyorum en azından fikrini seviyorum imalata en az 3 yıl var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?