2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gerçekten işimiz zor....bazen annem kızıyor bana önceleri biz böyle düşünmezdik diyor herşeyden yedirirdim size diyor....ama bizler daha bilinçliyiz bence....sağlıklı ve besleyici olmaları en önemlisi.....aslında doğru 4 aylıkken başlayanlar da var ama....bütün sitelerde ve kitaplarda anne sütü alıyorsa bebeğiniz 6 aydan önce başlamayın deniyor.....mama ile beslenen bebeklere ise 4 ay

geçmiş olsun kuzulara feyza...
dudu hoşgeldin tatlım napıyıosun??
kızlar 4.ay ek gıdaya başlıcak olanlar 4 ay dolunca mı 3 dolunca mı?
4 ay dolunca baslarım

kızalar çıngırak yada dişlik aldınız mı?

bn aldım koluna takıln cıngırakdan aldım elını salladıkca ses ıkıyo oda dınlıyo guzel:)

selm hmlar bm kızn hıc atesı cıkmadı cok sukur bgnde keyfı yernde ama dun sabha kadarhıc uyumadı ya

tşkler canım cevabın için
benm babamda annemde teknoloji özürü ama torun oldu babam wınn aldı düşünün

canımmmm cok sagol, hanfendi oldu bi saatliğine hehe
ben de 2.ye cesaret edebilirsem erkek olsun istiyorum kısmet artık bakalımm :97:

aynen bende cesaret meselesi...başalyınca gerisi geliyor...ben unuttum bile sıkıntılarımı:))

aynen tatlım anneme kalsa şimdiden yemek yedirecek....ama ben sütüm oldukça emdirmek istiyorum....
maşallah canım ama bak keyfi gelmiş yerine....
tşkler canım cevabın için
benm babamda annemde teknoloji özürü ama torun oldu babam wınn aldı düşünün

aynen canım telde mesaj okuyamıyor annem ama 1 haftadır nette msn aç sen işini yap ben oğlumu izlerim diyor:))biri bizi gözetliyor evine döndük yani:)

saol canım...ben ikisini de söylicem kendi seçsin sonra....linanın ismide kendi de çok güzel...son resmine bayıldım...hanfendinin:)))
benim de kızım olsun ya:)))

ah banucum bir araya gelelim sana detaylı anlatırım.nefret ettirdiler kendilerinden.ne aramak ne sormak seviyesiz kadın ya benim ailemde alışık diil böyle insanlara.annem çıldırıyo kadın.tabi ben hiç anlatmıyodum üzülmesin die.

selamm kızlarrr nasılsınızz ben netten kanguru bakıorum alan deniyen kullanan varmı ne alsak bi tane piere cardin baktım ama emin olmadım :SS

anlıyorum canım ama napıcaksın işte...eşin için bazı şeylere katlanıcaksın...hepimiz öle....
bu arada elde oyuncak tutuyo mu bebişleriniz.biz daha başlamadık.

ben veriyorum ufak tefek bi şeyler ama tutmadı canım hiç..

bende veriyorum ama en çok diğer elini tutuyor..haftaya bana gel...platin sende gel mutlaka...

canım valla bu kadar tesadüf olur

biberona alıştır şimdiden o da benimki gibi olmaxsın

anlıyorum canım ama napıcaksın işte...eşin için bazı şeylere katlanıcaksın...hepimiz öle....

bende veriyorum ama en çok diğer elini tutuyor..haftaya bana gel...platin sende gel mutlaka...

ee hani siz geliyodunuz .ayşegül arabayla getirsin sizi.beyzanın da kocası yok asker yolu gözlüyo yavrum akşama kadar kaynatırız

aynen canım ya insan hakkaten cabucak unutuyo cektiklerini :)

banucum bu arada murat da deli gb kız istiyo benden delircem ya adama hava hoş derdi çeken ben gerçi artık bende istiyorum en azından fikrini seviyorum imalata en az 3 yıl var

ee hani siz geliyodunuz .ayşegül arabayla getirsin sizi.beyzanın da kocası yok asker yolu gözlüyo yavrum akşama kadar kaynatırız

tatlım gelicez de bu hafat sonu yılbaşı için kardeşim ve istanbuldan arkadaşlarım geliyor....
aynen canım ya insan hakkaten cabucak unutuyo cektiklerini :)
:)))
banucum bu arada murat da deli gb kız istiyo benden delircem ya adama hava hoş derdi çeken ben gerçi artık bende istiyorum en azından fikrini seviyorum imalata en az 3 yıl var
valla bende seviyorum bu fikri...bizim ki de öle bi tane daha yapalım diyor da bende en az 3 yıl olsun diyorum...bakalım süpriz olmaz sa...tabi kız olacağı kesinde sanki:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…