tatlım gelicez de bu hafat sonu yılbaşı için kardeşim ve istanbuldan arkadaşlarım geliyor....
:)))
valla bende seviyorum bu fikri...bizim ki de öle bi tane daha yapalım diyor da bende en az 3 yıl olsun diyorum...bakalım süpriz olmaz sa...tabi kız olacağı kesinde sanki:)))
anam kızlar 2. düşünmeye başladmışlar siz bi çalışın ben görücem sizi rita ,dudu sevgili meslektaşlarım
kızlar bebeğiize su bıle vermeye baslayın ılerde onu ble kusabılıyorlar
Doğru söylüyosun tatlım...gerçi ben diyorum tekrar hamile kalıp seneyi de mi kapatsam:)))bu sene çalışmıcam zaten...seneye de diğer bebek için alırım izin:)))aman yok ya şaka bir yana seneye ben de napcam onu düşünüyorum şimdiden((
biz aldık ama daha denemedik onu bugün deneyelim bizde.sonra sana haber veririm canım
bizde baby björn var 3,5 kilo oldugundan beri cok rahat kullanıyoruz tavsiye ederim canım cok rahat
çok zor valla kendinden geçiyosun varsa yoksa çocukee hayatım zor tabi ama tek mi kalsınlar yaaaa.düşünmeye başladım ama diyorum ya en az 3 yıl var
Doğru söylüyosun tatlım...gerçi ben diyorum tekrar hamile kalıp seneyi de mi kapatsam:)))bu sene çalışmıcam zaten...seneye de diğer bebek için alırım izin:)))aman yok ya şaka bir yana seneye ben de napcam onu düşünüyorum şimdiden((
duygu sizdeyken bana verdiğin pembe toka hala kafamda...herşeyi kaybeden banu bu tokayı 4 aydır kaybetmedi:)))
benim de doktorum vericek allahtan konuştum...bu dönemi kapatcaz....2.dönemde alabilirsem heyet sonra mecbur ücretsiz izin...ah ah canım valla zor bizim işler sen rapor bulabildin mi?ne alemdesin?benim drum yardımcı olcak bu dönem için.
henüz kimse yok bakıcak olan..şimdiden düşünüp stres olmak istemiyorum...ama velilerimden birine baktırabilirim...çok zor valla kendinden geçiyosun varsa yoksa çocuk
iyi fikir valla neden olmasın cidden başlayınca kim bakıcak
:))güle güle kullan canımmm
bende su veriorum kızıma ama ağzında tutp çıkarıo hemen ağzının kenarından akıo bide gülüo marifet ypmış gibiD
tamam canım:)
bende baktım baby björne çok pahalı geldi bebeğim dergisindede görmüştüm ama çok raat bişeye benziodu bende çok istiorum öteki türlü arabayı çıkarmak çok zor oluo tek başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?