2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

tamam canım zaten benim kocişinde doğum günü.ondan sonraki haftaya.benimde yarın başlamam lazım ama rapor yollıcam.tel.etcem okula başlangıç yapsınlar murat da raporu götürür.

anam kızlar 2. düşünmeye başladmışlar siz bi çalışın ben görücem sizi rita ,dudu sevgili meslektaşlarım

Doğru söylüyosun tatlım...gerçi ben diyorum tekrar hamile kalıp seneyi de mi kapatsam:)))bu sene çalışmıcam zaten...seneye de diğer bebek için alırım izin:)))aman yok ya şaka bir yana seneye ben de napcam onu düşünüyorum şimdiden((

ah ah canım valla zor bizim işler sen rapor bulabildin mi?ne alemdesin?benim drum yardımcı olcak bu dönem için.

biz aldık ama daha denemedik onu bugün deneyelim bizde.sonra sana haber veririm canım

tamam canım:)
bizde baby björn var 3,5 kilo oldugundan beri cok rahat kullanıyoruz tavsiye ederim canım cok rahat

bende baktım baby björne çok pahalı geldi bebeğim dergisindede görmüştüm ama çok raat bişeye benziodu bende çok istiorum öteki türlü arabayı çıkarmak çok zor oluo tek başına

ee hayatım zor tabi ama tek mi kalsınlar yaaaa.düşünmeye başladım ama diyorum ya en az 3 yıl var
çok zor valla kendinden geçiyosun varsa yoksa çocuk

iyi fikir valla neden olmasın cidden başlayınca kim bakıcak

bende su veriorum kızıma ama ağzında tutp çıkarıo hemen ağzının kenarından akıo bide gülüo marifet ypmış gibiD

ah ah canım valla zor bizim işler sen rapor bulabildin mi?ne alemdesin?benim drum yardımcı olcak bu dönem için.
benim de doktorum vericek allahtan konuştum...bu dönemi kapatcaz....2.dönemde alabilirsem heyet sonra mecbur ücretsiz izin...
çok zor valla kendinden geçiyosun varsa yoksa çocuk

iyi fikir valla neden olmasın cidden başlayınca kim bakıcak
henüz kimse yok bakıcak olan..şimdiden düşünüp stres olmak istemiyorum...ama velilerimden birine baktırabilirim...
güle güle kullan canımmm
:))
bende su veriorum kızıma ama ağzında tutp çıkarıo hemen ağzının kenarından akıo bide gülüo marifet ypmış gibiD

aynen benim de öle bitter:)

rita seve seve gelirim tatlım, yılbaşı telaşemiz bitsin.. hem kaynatırız bol bol..
kız bebek seversin, hazırlık olur

Platin canım sormuşsun incir kürünü yaptınmı diye yok canım yapmadım evde yoktu.Bana geçen gün bişey süt yaptı şimdi o gün yediklerimi yiycem sırayla bakalım hangisi yaptı baya dolmuştu göğüslerim birini emzirirken öteki fışkırıyordu inşallah yine öyle dolar göğüslerim..

Eşimin kuzeni msnde yazıyor demin affandan 5 gün büyük kızı var sütü vardı yarıyorduda biz 15 günde 190 gr aldığımızda o 10 günde 500 gr almıştı kızın mama kolayına geldi dayadı çocuğa mamayı tabi emmesi azaldı sütü azaldı neyse sütü kesilmiş ama kendi yaptı yazık yani.

Neyse bana diyor emziriyormusun dedim bende mamayı günde 3 çıkardım sütüm az ama olduğu kadar emziriyorum dedim 4. ayda ek gıdaya geçicem zaten.4 günde 900 gr lık mama kutusu bityorlarmış çocuğu obezite yapacak akıllı 4 aydada pirinç unu vericem artık diyor sen dedi meyve suları sebze suları yoğurt düşünüyorum dedim.O zamana zaten sütün kalmaz sende verirsin pirinç unları diyor ay sinir oldum ben artsın diye bakıyorum millet ne diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…