Eşimin kuzeni msnde yazıyor demin affandan 5 gün büyük kızı var sütü vardı yarıyorduda biz 15 günde 190 gr aldığımızda o 10 günde 500 gr almıştı kızın mama kolayına geldi dayadı çocuğa mamayı tabi emmesi azaldı sütü azaldı neyse sütü kesilmiş ama kendi yaptı yazık yani.
Neyse bana diyor emziriyormusun dedim bende mamayı günde 3 çıkardım sütüm az ama olduğu kadar emziriyorum dedim 4. ayda ek gıdaya geçicem zaten.4 günde 900 gr lık mama kutusu bityorlarmış çocuğu obezite yapacak akıllı 4 aydada pirinç unu vericem artık diyor sen dedi meyve suları sebze suları yoğurt düşünüyorum dedim.O zamana zaten sütün kalmaz sende verirsin pirinç unları diyor ay sinir oldum ben artsın diye bakıyorum millet ne diyor..
selam kızlar :)
bugün devlet dairesinde işimiz vardı, sabah 9 öğle 2 arasında süründük resmen. kimse de demiyor, senin kucağında çocuk var sıra bekleme diye. anca gel otur diyorlar. ne biçim ülkede yaşıyoruz anlamadım, başka ülkede olsa 3 aylık bebekle bu kadar saat uğraştırmazlardı. 10 dakikalık işlem için o kadar sıra bekledik, bir sürü insan içinde, inşallah yavrum hastalık falan kapmaz.
fragolaaaa kız linanın kıyafetlerine bayıldım :) nerede satılıyor bu ciciler ya?
ha bu kadar yanaklı bir fıstık daha bilmiyorum ben :) maşallah
uff az önce kanepeden kalkarken kalçamın içine bıçak saplanır gibi acıdı korktum bir anbana birşey olursa bebegıme nasıl bakarım diye gurbette olunca insan kendini böyle çaresiz hissediyor.. sanırım yorgunluktan oldu...sırtık belim agrıyodu yorguluktan bide kalça eklendii..
kızlar siz alt alırken eğilince agırmıyomu sırtınız vs??
ben cok yoruluyorum
bide ben alttan herseyını cıkarıyorum bebişin sizde öylemi yapıyonuz..
ben de size katılmak isterim kabul ederseniz.
benim de 8 ekim doğumlu bir oğlum var.
uff az önce kanepeden kalkarken kalçamın içine bıçak saplanır gibi acıdı korktum bir anbana birşey olursa bebegıme nasıl bakarım diye gurbette olunca insan kendini böyle çaresiz hissediyor.. sanırım yorgunluktan oldu...sırtık belim agrıyodu yorguluktan bide kalça eklendii..
ben cok yoruluyorum
Her gün bu saatlerde mışıl mışıl uyuyan çocuğa bişey oldu uyumuyor delircem uyusun diye sallıyorum tam dalıyor tekrar başlıyor bide mızmız uyanık olup sakin dursa amenna.Başım çatlıyor artık güya o daldı diye bende uyuyordum daha yerimi ısıtmadan uyandı
Platin canım o gün farklı olarak, salatalık,pirinç unu muhallebisi ve halka tatlı yemiştim
kızlar sütünüzün artması için size birkaç tavsiyem var ben bunların hepsini nerdeyse hergün yaptım ve sütüm maaşallah çok çok iyi oğlumada yaradı hızlı kilo alıyor
ilk başta humana still tea çayı içtim 2 kupa hergün
sonra rezene,anason ve kimyon karışımı çay yapıp içtim...hepsinden 1 tatlı kaşığı sadece kimyon çay kaşığı
bol bol tahin helvası yedim inanın çok etkili
ayva,incir ve dut kurusu özellikle aşure ayı bu ay bol bol tüketin
en önemlisi en son günde 3 litre su içtim
oğlum gündüz hiç uyumadı dinlenemedim hiç
gecede aynıydı ama düzenle beslenmem sayesinde süt sorunu yaşamadım çok ükür
bu arada ilk başta sol göğsümde süt bile yoktu şimdi ise ikiside dopdolu
hoşgeldin canım.. allah analı bablı büyütsün..
geçmil olsun canım ya.. allah güç kuvvet acil şifa versin..
ben de çıkarıyorum herşeyini, bacaklar minnacık daha, zor oluyor öbür türlü..
tatlı ve salatalık olabilri gibi geldi.. ben bayılırım halka tatlısına
ben cok yoruluyorum
evet canım bu saydıklarının hepsini bende uyguluyorum .dogum yaptıgımdan beri hergün humana still bırakmadım içiyorum fayda ediyormu bilmiyorum cunku hıc ara vermedim.. +rezene anason çayı +tahin helvası+incir+ceviz+ faydası oluyor ..
kızlar PIRASA da çok iyi geliyor.. Ben hiç pişirmezdim geçen komşu getirdi yediğim gün bebiş 3 günlük kakasını yaptı sonra bende netten faydalarına baktım anne sütü arttırır yazıyordu.sonra pişirdim faydası oldumu bilmiyorum ama bebişin kaka sorununu 1 haftadır düzene soktu pırasa
kızlar sütünüzün artması için size birkaç tavsiyem var ben bunların hepsini nerdeyse hergün yaptım ve sütüm maaşallah çok çok iyi oğlumada yaradı hızlı kilo alıyor
ilk başta humana still tea çayı içtim 2 kupa hergün
sonra rezene,anason ve kimyon karışımı çay yapıp içtim...hepsinden 1 tatlı kaşığı sadece kimyon çay kaşığı
bol bol tahin helvası yedim inanın çok etkili
ayva,incir ve dut kurusu özellikle aşure ayı bu ay bol bol tüketin
en önemlisi en son günde 3 litre su içtim
oğlum gündüz hiç uyumadı dinlenemedim hiç
gecede aynıydı ama düzenle beslenmem sayesinde süt sorunu yaşamadım çok ükür
bu arada ilk başta sol göğsümde süt bile yoktu şimdi ise ikiside dopdolu
ben de milupa nın still tea sini içiyorum günde 2 kez, kuru incir yiyorum, 3 litreden fazla su içiyorum,herhalde 4-5 litre oluyordur .. Her akşam ayva yyorum, yemeklere kimyon ve dereotu ekliyorum. Onun haricinde çok fazla yemek yemiyorum. Gaz yapmayan sebze yemekleri ve kırmızı et yemeye çalışıyorum. Süt sorunum olmadı hatta bebişim fazla kilo almış:) ayrıca günde 3 km yürüyüş yapıyorum, böylece kiloları da verdim sayılır 3 kilom kaldı. Bir de mekik çekiyorum, sezaryen göbeğinden kurtulmak için:)
Bu arada tahin helvası yemiyorum ben gaz yapar diye biliyorum.. Yanlış mı??
hehehehhe sağol canımm biz aldıklarımızı mothercare den bi de marks spencer dan aldık tulumları falan yani ama elbiseler hep hediye geldi kuzumm.
valla yanaklar aldı başını gidiyor. kilosu çok değil aslında ama yanaklardan baya bi tospik duruyo bizim kuzu :)
yine uyandı bu cocuk birgun normal birgün cok huysuz
doktor arandi kanamasi normal dedi görmeden.bugün sükür kan durmus bandaji acmis ablamlar.simidede artik kabuk baglayip dökülme asamasi var ki cok zor br dönem.ay o ne ya dr a götürseydiniz tekrar bişey olmasın
sagol canim darisi senin pasana olsun.geçmiş olsun kuzulara feyza...
dudu hoşgeldin tatlım napıyıosun??
kızlar 4.ay ek gıdaya başlıcak olanlar 4 ay dolunca mı 3 dolunca mı?
insallah ya bakim daha uzarsa dedigi vakit gelmeden gitmek lazim.kızlar kusma için ve kaka yapamama da varsa ki kuzenimin bebeği öyleydi kaka testi yapılıyo.mikrop araştırılıyo ihmal etmeyin.kuzenimin kızında amip çıktı olabiliyomuş bebeişlerde kolaymış tedavi ilaçla geçiyomuş
asure yedimmmmmm 3 gün sanci cekti.yediklerimizle cok alakali.benim bedenim kirik olunca bile etkileniyor kiz süttenkarnıbahar .pırasa.ıspanak..mandalina.aşure.lahana gaz yapıyor diyorlar ama ben dogumdan beri hiç dıkkat etmedim gaz yaparda yemeyim diye yada dikkat etmedim oğlanın gazını etkilediğini..Tvde cock dr dinlemiştim annenin yedikleri ile alakası yok demişti gazın. olcagı varsa oluyor kızlar gaz olcak diye yememezlik yapmayalım zaten surda gazlara ne kadar kalmıs 1-2 ay en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?