esra daha önce sordum ama görmedin sanırım...o beyaz tulumu micky mouse nerden aldın??çok beğendim...
bence pembe al...10tl için değmez yani..
☞ Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Hals : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
☞ Tiny Love Gymini Prenses Tekmele ve Oyna Hals; Yeni! : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
hangisi güzel kızlar pembe kıza dahaiyi ama sadece pembe olduğu için 10tl fark var[/QUOT
tabiki pembeeee:)
bende pembeyi beğendim ama babamız istemiyo yaa herşeyde olduğu gibi bundada kendi istediğini yapıcak
selam kızlarrrrrrrrrrr
valla bende cok begendim bende ne zamandır sorcam sorcam unutuyorum yada doruktn fırsat buılamıyorummm.. :))
demek hediye geldiiiii.. kızz yazmıyomrumuydu poşetinde paketinde felan hehehehe
rita ben c&a mağazasında görmüştüm mickyli tulumlar ama öyle havlu gibi degildiler..
biizmde kaşlarımız yok
bide jonhnyy pembe güzel bence
çok yakışıklı kuzu doruk...Johny bencede pempiişş all canımm :))
bizimde sacımız pek yok doğdugunda keldi zaten,tepede ve ensede sac vardı doğuştan tikky benim ogluşşimdi ynei yeni saçlar cıkıyor gibi.. zaten bizimkisi de sarışın, kaşlar sarı sarı. tüyleri bile sarı sarı
ayy asıl ne soracaktım:benim cadı gözlerini bazen şaşı yapıyor normal mi acaba?
kuzenım almıs tulumu bıde kırmızı var ama o mickey li degıl sorarım gordugumde:)
dışarı çıkabilsrm tatlım neler alıcam neler:)))
çok yakışıklı kuzu doruk...
selam kızlarr
3. ay bitti ama gaz sorunumuz bitmedi ooof of
kızlar yaa.. bizde kaka sorunu var ilk doğdugu zaman hgunde bir kaç kez kakasını yapardı sonra bu azalmaya başladı.
3tür yapamıyor 4.5.gün oluyor.. fcok kıvranıyor gibi oluyor gliserinli fitille yaptırıyorum.vermekte istemiyorum bagırsakları tembelleşecek diye..
gazlı bebekler zorlanırmş ondan normal diyorlar ama ben endişe ediyorum.. şuan anne sütü ve mama ile besleniyporuz. günde 180ml mama yiyor. doktor kontrolumuzde sorucam bakalım ama sizde böyle sorun var mı ;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?