2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar
ne zamandır giremiyorum nasılsınız?
bugün oğluşumun aşılarını yaptırdım ağladı kıyamadım eve gelince çok mızıldadı ağladı hemde çok ağladı calpol verdim artık mecbur
sizin bebişler nasıl?

180 ml mamamı yiyor anne sütü haricinde

selam cici anneler..

akşama buğday çorbası ve bulgur pilavı yapıcam.. süt kürleri yani :))
bakalım durum ne olacak

selam cici anneler..

akşama buğday çorbası ve bulgur pilavı yapıcam.. süt kürleri yani :))
bakalım durum ne olacak

bende iki gündür bulgur pilavı yiyiom. hatta buugn gece bi tencere yedim. sabah birce sütle başa çıkamadı tıkandı haha öle bi tabak yemiceniz baya yiceniz demekki yoğurtla tabak tabak yedim gece yatçağğımdada tencerenin sonunu yedim dünde 2 tabak aşure yedim. azıttı süt :)

bugün 90a cıkardım ama artık az geliyor 60lık. ayına göre 120ml yemesi lzm ama cok mamaya dayanmak istemiyorum.

bugün 90a cıkardım ama artık az geliyor 60lık. ayına göre 120ml yemesi lzm ama cok mamaya dayanmak istemiyorum.

Bende aynı durumdayım canım günde 3 kez 120 ml veriyorum ama 20-30 ml kalıyor bazı öğünlerde başka türlü doymuyor çocuk bu halde bile o mama aralarında süt dolmuyor göğüsler.

Bende aynı durumdayım canım günde 3 kez 120 ml veriyorum ama 20-30 ml kalıyor bazı öğünlerde başka türlü doymuyor çocuk bu halde bile o mama aralarında süt dolmuyor göğüsler.

aynen canımm. benimki zayıf baya mama vermeye başlayalı biraz toparlandı gibi.
sen hangi mamayı veriyosun? biz aptamil-conformil.. buna ragmen kaka yapamıyoruz..

ege sabah,tan akşam ben gelene kadar 5 öğün yiyormuş 75cc

maşallah cnmmm...

bzm sağlık ocagında ki drdA vermiceksin yeter demişti ama yetmiyo ki cocuk ac hep yalanıyor,aglıyor... kendi drmyz ver dedi bende veriyorum aç kalmasındansa yesin valla.

bu arada platin hosgeldin.
ben gaz yapcak diye ne aşure yedimmm nede bulgur pilavı fln yiyebiliyorum..

aynen canımm. benimki zayıf baya mama vermeye başlayalı biraz toparlandı gibi.
sen hangi mamayı veriyosun? biz aptamil-conformil.. buna ragmen kaka yapamıyoruz..

Benimki o kadar mama yediği halde hala toparlanamadı gerçi günde 3 öğüne 2-3 gündür çıkardım baktım doymuyor..Biz Sma Gold kullanıyoruz kaka problemimiz yok canım maşallah diyeyim benim nazarım fena değiyor çünkü :18:

benım doktorda kılosuna gore ıyı dıyor vermebosyere dıyor mamaşişirıyor sadece dıyor ama cocuk aglıyor demekkı doymuyor dıyorum oda dıyorkı doyuyordur gazı oldugu ıcın oyle yapıyodur dıyor

bulgur pilavı gaz yapmaz ki

bide ben kaç kase aşure yedğimi hatırlamıyorum hiç sıkıntı yapmadı bebekte
bende ilk gazmanlık oldu ilk kasede hehe ama allahtan yavruma geçmedi

nevyas, dark kaç kilo bebişler peki

valla canımmm 1aydır kendi drmuza gitmiyoruz. sağlık ocağındaki dr gel kilo takibi yapalım demişti 17gün önce 4580gr cıkmıştı gectigimiz cuma gunu gittik işte,tarttılar ki yine 4580 dedim böyle böyle17gun öncede böle cıkmıştııı o zaman tartıda sorun var dediler anlamadım bişi. zaten boyunuda ölctüler 55cm dediler.kendi drmuz 1ay önce 57cm demişt,i.şimdi kendi drmuza gitmeyi bekliyorum dört gözle ayın 2-3g,ibi gidicez.

nevyas, dark kaç kilo bebişler peki

valla canımmm 1aydır kendi drmuza gitmiyoruz. sağlık ocağındaki dr gel kilo takibi yapalım demişti 17gün önce 4580gr cıkmıştı gectigimiz cuma gunu gittik işte,tarttılar ki yine 4580 dedim böyle böyle17gun öncede böle cıkmıştııı o zaman tartıda sorun var dediler anlamadım bişi. zaten boyunuda ölctüler 55cm dediler.kendi drmuz 1ay önce 57cm demişt,i.şimdi kendi drmuza gitmeyi bekliyorum dört gözle ayın 2-3g,ibi gidicez.

aman maşallah canımmmm
olmazsa bizde geçelim o mamaya doktora bi gidelim de bakalım ne dicek dr.

bulgur pilavı gaz yapmaz ki

bide ben kaç kase aşure yedğimi hatırlamıyorum hiç sıkıntı yapmadı bebekte
bende ilk gazmanlık oldu ilk kasede hehe ama allahtan yavruma geçmedi

benimki cok gazlı oldugu i.çin herseyden korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…