kızlar yaa.. bizde kaka sorunu var ilk doğdugu zaman hgunde bir kaç kez kakasını yapardı sonra bu azalmaya başladı.
3tür yapamıyor 4.5.gün oluyor.. fcok kıvranıyor gibi oluyor gliserinli fitille yaptırıyorum.vermekte istemiyorum bagırsakları tembelleşecek diye..
gazlı bebekler zorlanırmş ondan normal diyorlar ama ben endişe ediyorum.. şuan anne sütü ve mama ile besleniyporuz. günde 180ml mama yiyor. doktor kontrolumuzde sorucam bakalım ama sizde böyle sorun var mı ;?
selam cici anneler..
akşama buğday çorbası ve bulgur pilavı yapıcam.. süt kürleri yani :))
bakalım durum ne olacak
180 ml mamamı yiyor anne sütü haricinde
bugün 90a cıkardım ama artık az geliyor 60lık. ayına göre 120ml yemesi lzm ama cok mamaya dayanmak istemiyorum.
Bende aynı durumdayım canım günde 3 kez 120 ml veriyorum ama 20-30 ml kalıyor bazı öğünlerde başka türlü doymuyor çocuk bu halde bile o mama aralarında süt dolmuyor göğüsler.
ege sabah,tan akşam ben gelene kadar 5 öğün yiyormuş 75cc
aynen canımm. benimki zayıf baya mama vermeye başlayalı biraz toparlandı gibi.
sen hangi mamayı veriyosun? biz aptamil-conformil.. buna ragmen kaka yapamıyoruz..
nevyas, dark kaç kilo bebişler peki
Benimki o kadar mama yediği halde hala toparlanamadı gerçi günde 3 öğüne 2-3 gündür çıkardım baktım doymuyor..Biz Sma Gold kullanıyoruz kaka problemimiz yok canım maşallah diyeyim benim nazarım fena değiyor çünkü :18:
bulgur pilavı gaz yapmaz ki
bide ben kaç kase aşure yedğimi hatırlamıyorum hiç sıkıntı yapmadı bebekte
bende ilk gazmanlık oldu ilk kasede hehe ama allahtan yavruma geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?