2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bizim kendi özel drmuzda iyi diyor öyle cok kilolu olmasındansa sağlıklı olması daha iyiymiş.. zaten gelişim tablosun da da ortalarda ama bana zayıf geliyo ben tombik bebekleri cok severimm.

Geçen anne bebek dergisinde okudum diyorki yediğiniz herşeyin tadı sütten bebeğinize geçiyor, gaz yapıyor diye siz yemezseniz ek gıdalara başladığınızdada bebeğiniz sizin yemediklerinizi reddeder o yüzden herşeyden yiyin alışsın yazmışlar.Ben herşeyi yiyip içiyorum..

Zayıf kız 3.5 doğdu çocuk 2 ay bittiğinde daha 4.830 gr dı.10 gün sonra kontrolümüz o zamanda en fazla 5.500 çıkar..

hee benimki anne sütüyle okadar iyi ozaman bende üzülüyorum az die
cuma gelsede gitsek doktora

johnyy sende regl oldun demi..
anacım benim felaket gidiyor resmen foşur foşur desem yeri..
senin nasıldı senin de cok yogunmuydu..

7
haklısın canım bende yavas yavas yesem iyi olacak alışması lazım.

Ben regli olmadım ya daha doğrusu şöyle oldu neydi anlamadım.40 dan 1 hafta sonra önce akıntı rengi değişti sonra sadece 1 gün kan geldi sonra yine 2-3 gün akıntı renkli geldi o kadar.1 ay sonra yine akıntı renkli geldi arada kırmızı ama ped kullanmadım çamaşırada geçmiyordu olamıyorum herhalde..

bende yiyorum artık kola barbunya ooh nasıl özlemişim pilav barbunya yemeyi alışsın artık

bendimde 40 çıkmadan bittiydi kanama o zamandan beri tek bir damla bile gelmedi. iyimi kötümü :S

iyisi kötüsü yok canım ya, emzirdiğimiz için olmaması ya da düzensiz olması normal.

nevyascım sanırım seninki de ondan, emzirdiğin için tam olamamış olabilirsin

iyisi kötüsü yok canım ya, emzirdiğimiz için olmaması ya da düzensiz olması normal.

nevyascım sanırım seninki de ondan, emzirdiğin için tam olamamış olabilirsin

karnımda ondanmı şiş acaba. adet olsam inemriki. önceden büyümü yapınca dümdüz olurdu

selam kızlar nasılsınız...
kızım bu ara öok kusuyo neredeyse az az bütün içtigini çıkarıyo..bugun veya yarın dr gidecegiz bakalım ne diyecek bide sankı bir aydır kılosunda hiç fark yokmuş gibi geliyo...yarın tam 3 aylık oluyo kuzum
oyuncaklarla ılgılenmeye de başladı playskol un kukllı eldıvennı aldık müzik eşliginde oynatıyorum çok seviniyo çıglık atmaya çalışıyo
bundan

kızlar emzirme döneminde saçıma boya koysam bişey olurmu sonuçta kimtasal madde içeriyo koyan varmı yada koymak için dr danışan varmı

incecik tahta gibi belime hiçbir zaman dönemiycem sanırım ilk defa göbüşlü oldum
dogumdan sonra 1 kilo almıştım şükür vermişim aldıgım kıloyu ama bir gram eksıldıgı yok gitmiyor bu kilolar sabahtan aksama kadar sabaha kadar durmak yok yinede yakamıyoruz kiloları ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…