valla canımmm 1aydır kendi drmuza gitmiyoruz. sağlık ocağındaki dr gel kilo takibi yapalım demişti 17gün önce 4580gr cıkmıştı gectigimiz cuma gunu gittik işte,tarttılar ki yine 4580 dedim böyle böyle17gun öncede böle cıkmıştııı o zaman tartıda sorun var dediler anlamadım bişi. zaten boyunuda ölctüler 55cm dediler.kendi drmuz 1ay önce 57cm demişt,i.şimdi kendi drmuza gitmeyi bekliyorum dört gözle ayın 2-3g,ibi gidicez.
Zayıf kız 3.5 doğdu çocuk 2 ay bittiğinde daha 4.830 gr dı.10 gün sonra kontrolümüz o zamanda en fazla 5.500 çıkar..
maşallah canımm... sütün varsa ne mutluuhee benimki anne sütüyle okadar iyi ozaman bende üzülüyorum az die
cuma gelsede gitsek doktora
7Geçen anne bebek dergisinde okudum diyorki yediğiniz herşeyin tadı sütten bebeğinize geçiyor, gaz yapıyor diye siz yemezseniz ek gıdalara başladığınızdada bebeğiniz sizin yemediklerinizi reddeder o yüzden herşeyden yiyin alışsın yazmışlar.Ben herşeyi yiyip içiyorum..
Geçen anne bebek dergisinde okudum diyorki yediğiniz herşeyin tadı sütten bebeğinize geçiyor, gaz yapıyor diye siz yemezseniz ek gıdalara başladığınızdada bebeğiniz sizin yemediklerinizi reddeder o yüzden herşeyden yiyin alışsın yazmışlar.Ben herşeyi yiyip içiyorum..
bendimde 40 çıkmadan bittiydi kanama o zamandan beri tek bir damla bile gelmedi. iyimi kötümü :S
iyisi kötüsü yok canım ya, emzirdiğimiz için olmaması ya da düzensiz olması normal.
nevyascım sanırım seninki de ondan, emzirdiğin için tam olamamış olabilirsin
johnyy sende regl oldun demi..
anacım benim felaket gidiyor resmen foşur foşur desem yeri..
senin nasıldı senin de cok yogunmuydu..
karnımda ondanmı şiş acaba. adet olsam inemriki. önceden büyümü yapınca dümdüz olurdu
1.gün normal 2.gün yoğun 3.gün normal 4.gün damla damla eski düzeninde
valla benim göbüş iyice gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?