2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bu arada platin hosgeldin.
ben gaz yapcak diye ne aşure yedimmm nede bulgur pilavı fln yiyebiliyorum..

ben de bulgur pilavı hiç yemiyorum ki severim :)
emzirme dönemi hamilelik döneminden betermiş:) resmen rejimde gibiyim, hep aynı şeyleri yiyorum.
bebişe gaz yapmasın diye neler çekiyoruz, 4.aya doğru bırakıcam artık bu rejimi, gaz problemi bitiyor diyorlar çünkü.

Oğlumun burnu hafif tıkanmış serum fizyolojik damlattım şimdi bunlarıda 2 günden fazla kullanmayın yeni açın diyor ee 2 günde yarısı bile bitmiyor acıyorum atarken sizde atıyormusunuz.

selam kızlar işe başladım bu pazartesi offf çok zor geliyor iş değil ama oğlumu çok özlüyorum koşarak gidesim var valla eve

bu arada göbekler gitti demişsiniz nasıl mekiklemi bende sezeryan yaptım sadece göbiş kaldı mekik işe yarıyomu yada daha etkili bişiy varmı ay çok yazdım dimi napım giremiyorum ya kısmetse bu gece girip geçmişi okurum :)

offff benim karnım dümdüzdü eskiden ama şimdi göbeğim var ya, gitmicek herhalde

:84:

dümdüzde değil içe göçmüş resmen pelvis kemiklerim önde gidiyodu şimdi hafif görünür gibi etlerin arasında
döneriz şekerim döneriz bi emeklemeye yürümeye başlasınlar bak neye dönüyoz

Oğlumun burnu hafif tıkanmış serum fizyolojik damlattım şimdi bunlarıda 2 günden fazla kullanmayın yeni açın diyor ee 2 günde yarısı bile bitmiyor acıyorum atarken sizde atıyormusunuz.

nevyasım bende fısfıs şeklinde burun açıcı var dr öyle vermişti kolayda oluyor kullanması

ben kotlarımı falan giyebiliyorum altta herşey oluyor ama üstlerimden dar olanların hiçbiri olmuyor, gömleklerimin düğmeleri kavuşmuyor :)

3 kilo fazlam var eskiye göre ama 1 kilo memelerimde 1 kilo da karnımda :) kalan 1 kilo da dağılmış.

haha benim 9 kilo herkes çok iyisin verme diyor. 60 ım şimdi. boyumda az ama bizim tarafta kilolu makbul olduğundan herkes çok ii olmuşun dio.

aynı memelerde enaz 1 kilo nası canımı sıkıyo anlatmam acaba küçülcekmi yaa

haha benim 9 kilo herkes çok iyisin verme diyor. 60 ım şimdi. boyumda az ama bizim tarafta kilolu makbul olduğundan herkes çok ii olmuşun dio.

üfff çok biliyolar onlar :)

ben de çirozdum hep, şimdi iyisin diyolar sakın verme diyorlar da hiç de öyle değil işte, vermek lazım

rejim değil de spor lazım bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…