bu arada platin hosgeldin.
ben gaz yapcak diye ne aşure yedimmm nede bulgur pilavı fln yiyebiliyorum..
ne güzel:) mekik çekiyor musun? benim daha istediğim seviyeye gelmedi, ama benim sezaryen.. senin normal miydi?valla benim göbüş iyice gitti
Oğlumun burnu hafif tıkanmış serum fizyolojik damlattım şimdi bunlarıda 2 günden fazla kullanmayın yeni açın diyor ee 2 günde yarısı bile bitmiyor acıyorum atarken sizde atıyormusunuz.
kendimize kullanıom ben
offff benim karnım dümdüzdü eskiden ama şimdi göbeğim var ya, gitmicek herhalde
:84:
incecik tahta gibi belime hiçbir zaman dönemiycem sanırımilk defa göbüşlü oldum
dogumdan sonra 1 kilo almıştım şükür vermişim aldıgım kıloyu ama bir gram eksıldıgı yok gitmiyor bu kilolar sabahtan aksama kadar sabaha kadar durmak yok yinede yakamıyoruz kiloları ya
Oğlumun burnu hafif tıkanmış serum fizyolojik damlattım şimdi bunlarıda 2 günden fazla kullanmayın yeni açın diyor ee 2 günde yarısı bile bitmiyor acıyorum atarken sizde atıyormusunuz.
ne güzel:) mekik çekiyor musun? benim daha istediğim seviyeye gelmedi, ama benim sezaryen.. senin normal miydi?
dümdüzde değil içe göçmüş resmen pelvis kemiklerim önde gidiyodu şimdi hafif görünür gibi etlerin arasında
döneriz şekerim döneriz bi emeklemeye yürümeye başlasınlar bak neye dönüyoz
ben kotlarımı falan giyebiliyorum altta herşey oluyor ama üstlerimden dar olanların hiçbiri olmuyor, gömleklerimin düğmeleri kavuşmuyor :)
3 kilo fazlam var eskiye göre ama 1 kilo memelerimde 1 kilo da karnımda :) kalan 1 kilo da dağılmış.
ben kotlarımı falan giyebiliyorum altta herşey oluyor ama üstlerimden dar olanların hiçbiri olmuyor, gömleklerimin düğmeleri kavuşmuyor :)
3 kilo fazlam var eskiye göre ama 1 kilo memelerimde 1 kilo da karnımda :) kalan 1 kilo da dağılmış.
haha benim 9 kiloherkes çok iyisin verme diyor. 60 ım şimdi. boyumda az ama bizim tarafta kilolu makbul olduğundan herkes çok ii olmuşun dio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?