evde serum btmısdı damlatdım ıcıne ıyıce grdı snra acıldı anne sutu sıfa dolu damlat bnce
uzun zamndr var dımı doktor nedıyo böle tıknk olmasına
ay olmazmı sabh uynınca tatlı arıyo gözlerım :)günaydınnnnn güselll annelerrrr nasılsınızzz ben doktorumu izliorum doktor sağlıklı beslenme anlatıo ama biz emzirioruz yapabilirmiyizki acabayani şöle sölim hergün kalktığımda alışkanlık oldu 5-6 tatlı kaşığı nutella yiyip öle kahvaltı yapıorum sizdede varmı böle tatlı isteği
damlaya devamdıyor alerjıkte olabılır dıyor ama hıc gecmıyorya hır hır
damlaya devamdıyor alerjıkte olabılır dıyor ama hıc gecmıyorya hır hır
canım geçmiş olsun belki midesi bulanmıştır
günaydınnnnn güselll annelerrrr nasılsınızzz ben doktorumu izliorum doktor sağlıklı beslenme anlatıo ama biz emzirioruz yapabilirmiyizki acabayani şöle sölim hergün kalktığımda alışkanlık oldu 5-6 tatlı kaşığı nutella yiyip öle kahvaltı yapıorum sizdede varmı böle tatlı isteği
birer çay kaşığı sanırım 2cc enjektörleBebeklerde burun tıkanıklığı için eczanelerde ticari olarak satılan fizyolojik sıvılar mevcuttur. Ancak bu sıvılar yetersiz kalmaktadır. Bu konudaki harika bir uygulamayı ben Anadolu da gördüm.
Anadolu da kadınlar Bebeklerinin burunlarına zeytinyağı damlatarak tıkanıklığı kolaylıkla açmaktadırlar. Diğer bir uygulama ise dikkate değerdir. Çünkü birçok yerde bebeklerin burun tıkanıklığı bebeğin burnuna ana sütü(anne sütü) damlatılarak açılmaktadır.
Bu metotlardan 1. olanı yani bebeklerin burun tıkanıklığını zeytinyağı damlatarak açmak hijyene dikkat edildiğinde sorun çıkarmayacak bir yöntemdir. Ancak 2. olanı yani bebeklerin burunlarına anne sütü damlatmak hijyen yönünden de en ufak bir sorun çıkarmayacak bir yöntemdir.
burun tıkanıklıgı ıcın anne sutu damlatabılırsınız :)dokrorumda prof.burun tıknıklgı ıcın kaynatılmış su tuz karbnt hazrladı burunlara dmlatabılırsınız dedi ama ölçuyu kcrdım ya hıc para vermeyın kızlar hegun taze taze hazırlarsınız bn öle yapcmda ölçülei bulursam
yok ama süt olsun diye helva yiyorum vallaaagünaydınnnnn güselll annelerrrr nasılsınızzz ben doktorumu izliorum doktor sağlıklı beslenme anlatıo ama biz emzirioruz yapabilirmiyizki acabayani şöle sölim hergün kalktığımda alışkanlık oldu 5-6 tatlı kaşığı nutella yiyip öle kahvaltı yapıorum sizdede varmı böle tatlı isteği
canımmm peteklerle alakalı ve oda sıcaklıgını dusurusen burnunun acıldıgını goreceksın oda sıcaklı gebeklerde 18 20 arası olmalıymıs bızımkıde oyleydı oda sıcaklıgını 19 da tutuyoruz cok rahat uyuyuo ve tıknıklıgı gecıyor..ama nezaman kayınvalıdelere gıtsek orda harhar yanıyor petekler kuzumun burnu tıkanıverıyor serum fızyolıjıyle acmaya calısıyorum
kızlar bzluktan sutu cıkadım ertdım bı iğren tadı olmuş ya bozulmuş gıbı nıye öle olmuş anlmadım ya iğreççççççç poşetdenmı acba lansınoh poştden var :) bıdaha sagdıgım sutu hmnıcrcem hıc saklamıcm
ben buzdolabında tutuyorum sabah sağıp akşam içiriyorum içiyorDışarı çıkınca bende birkaç kez verdim böyle ama tadına bakmadım oğlumda içti kötü olsa içmezdi sanırım.
kızlar bzluktan sutu cıkadım ertdım bı iğren tadı olmuş ya bozulmuş gıbı nıye öle olmuş anlmadım ya iğreççççççç poşetdenmı acba lansınoh poştden var :) bıdaha sagdıgım sutu hmnıcrcem hıc saklamıcm
ben kendi giydiğimden bir kat fazla giydiriyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?