2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evde hazrlnn tuzlu karbontlı suyuda bı dene bnce doktorum btnce sıtesınde ölçumler yazınca bulur buraya yazarım

Son düzenleme:
günaydınnnnn güselll annelerrrr nasılsınızzz ben doktorumu izliorum doktor sağlıklı beslenme anlatıo ama biz emzirioruz yapabilirmiyizki acaba yani şöle sölim hergün kalktığımda alışkanlık oldu 5-6 tatlı kaşığı nutella yiyip öle kahvaltı yapıorum sizdede varmı böle tatlı isteği

ay olmazmı sabh uynınca tatlı arıyo gözlerım :)

damlaya devamdıyor alerjıkte olabılır dıyor ama hıc gecmıyorya hır hır

işllah gecer ya yawrucuk o yuzdende rahat değildir kndı sutunu bı dene işllah işe yarar.bn faydasını gördüm çok sukur

damlaya devamdıyor alerjıkte olabılır dıyor ama hıc gecmıyorya hır hır

canımmm peteklerle alakalı ve oda sıcaklıgını dusurusen burnunun acıldıgını goreceksın oda sıcaklı gebeklerde 18 20 arası olmalıymıs bızımkıde oyleydı oda sıcaklıgını 19 da tutuyoruz cok rahat uyuyuo ve tıknıklıgı gecıyor..ama nezaman kayınvalıdelere gıtsek orda harhar yanıyor petekler kuzumun burnu tıkanıverıyor serum fızyolıjıyle acmaya calısıyorum

günaydııııııın kesinlikle bende de var kahvaltıda çokokremle güne başlıyorum sonrasında da gün içinde tatlı krizene giriyorum:))) daha önceden de severdim ama hamilelikte ve emzirirken bi başka hal aldı

birer çay kaşığı sanırım 2cc enjektörle
yok ama süt olsun diye helva yiyorum vallaaa

içerde nem olmayınca oluyor ben odayı 23 derecede tutuyorum oda mutfakla bir sürekli çaycı çalışıyor buhar oluyor hırıltı olmuyor maşallah diyim nazarım değmesin

tatlıyla aram iiyi olmadı hiç çikolata bile hiç yemesem aklıma gelmez aşırı tatlı yiyemem ama oğlum için helvayı bi güzel yiyorum

kızlar bzluktan sutu cıkadım ertdım bı iğren tadı olmuş ya bozulmuş gıbı nıye öle olmuş anlmadım ya iğreççççççç poşetdenmı acba lansınoh poştden var :) bıdaha sagdıgım sutu hmnıcrcem hıc saklamıcm

Sizin evlerin ısısı kaç doktorlar 19-20 diyor ama onda biz donuyoruz, 22-25 derece arası tutuyorum ben.Yattığımız odada 20-22 derece oluyor.Kalın giydirmiyorum bu yüzden.

Dışarı çıkınca bende birkaç kez verdim böyle ama tadına bakmadım oğlumda içti kötü olsa içmezdi sanırım.

Dışarı çıkınca bende birkaç kez verdim böyle ama tadına bakmadım oğlumda içti kötü olsa içmezdi sanırım.
ben buzdolabında tutuyorum sabah sağıp akşam içiriyorum içiyor

ben uzluğa atmadım hava almamışsa niye bozulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…