2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Selam platin..

Loveli bende dün gece yatmadan kalanı sağdım dedim uyku arasında veririm uzun uyuyunca aç kalıyor diye üzülüyorum.Neyse ısıtıp verdim şimdi beni emmek istemiyor anne sütünü ne zaman biberonla versem böyle savaşıyoruz.

kaloriferli mi evin
benim ev sobalı elektrikli o yüzden daha kalın giyiyorum oğlan da daha kalın giydiriyorum

Sizin evlerin ısısı kaç doktorlar 19-20 diyor ama onda biz donuyoruz, 22-25 derece arası tutuyorum ben.Yattığımız odada 20-22 derece oluyor.Kalın giydirmiyorum bu yüzden.

bnm ev 20 derce bnde kndımden 1 kat fazla gydrmekteyım çok sıcak yapmıyo gecede yatcgımız oda nın sadece petegı yanıyo dgrlerını kapatıyom 22 derece oluyo gece

biberonla günde kaç defa besleniyor
belkiş aç değil 3 saat sonra meme ver o zaman alır memeyi

ben de konuya dalayım kafadan:) geçmişi okumadım ama ben de hep 23-24 derece tutuyorum evi cicim iyi oluyor bence bi de iki kat penye giydiriyorum ohhh :)

kaloriferli mi evin
benim ev sobalı elektrikli o yüzden daha kalın giyiyorum oğlan da daha kalın giydiriyorum

Evet canım şimdi 24 derece..Derecen varsa sende bi ayarda tutup çok giydirmesen erkek çocuğu sıcağı sevmezmiş alıştırmayın diyorlar.Şapka hiç takmadım ben eldivenleride 1 aydan sonra çıkardım.

biberonla günde kaç defa besleniyor
belkiş aç değil 3 saat sonra meme ver o zaman alır memeyi

3 kez mama veriyorum ama en son mamayı gece 12 de yedi.Sabahtan beri az emdi sonrada almadı hiç mızmızlandı aç belli tutuyor çok gelmeyince ağlıyor.Bende uyuttum kucağımda şimdi iyice acıkınca emecek mecbur napayım.

kanyaaaattt, sana da canım..

herkese mutlu yıllar..

en kalın ben giydiriyorum yine, kendim çok üşüdüğüm için sanırım..
bi kısa kollu badi, 2 kat pijama, bacaklarında da hep penye battaniye var.. yatarken de ince yorganı ve bir tanede örgü battaniye.. eldiven ve şapkaları hala çıkarmadık.. ona rağmen elleri ayakları soğuk oluyor biraz.. anası kılıklı kızım benim :86:

termometre var evde 23 derece odanın içi iki penye ve yelek giydiriyorum yattığımız oda da 21 derece oluyor

eldiven ve bereyi 15 günlükten beri takmıyorum
ince penyeyi uyurken sadece ayak kısmına aıtveriyorum
uyurken ince battaniye peluş battaniye ve yorgan oluyor

:)) eldivenleri çıkar artık canım 3 aylık oldu drlar hiç takmayın diyor aslında.Eldivenleri çıkarıp bişeyleri tutması için ona fırsat ver :))

termometre var evde 23 derece odanın içi iki penye ve yelek giydiriyorum yattığımız oda da 21 derece oluyor

Normalmiş evin ısısı yeleğide çok nadir giydiriyorum geçen sabah uykum yüzünden kundağı açılmış yapmaya üşenip ince battaniyesine sardım üstünede normal battaniyesi 2 saatte terlemiş hemen burnu aktı terletmemeye çalışıyorum.

Gece tek kat giysileri üstüne tülbentle kundak yapıyorum bide battaniyesini 2 ye katlayıp üzerine atıyorum.En az giydirip örten benim hasta etmem inş

nevyascım haklısın ama bi dokunsan o parmaklara, kıyamazsın.. sık sık açıp havalandırıyorum ama uyurken hep ellerinde, yoksa minicik parmakları buzzz gibi, aynı ben :))

evin kaloriferli ya tüm ev eşit sıcaklıkta benim evde soba var diye daha dikkatli oluyorum ısı değişimi hasta eder o yüzden dert etme yasta olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…