2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlarrr yere peluş büyük battaniye serdim 4 e katlayıp duruşuda üstüne yatırdım baby tv yi açtım resmen sevinç çığlıkları ata ata nasıl izlio bende ohhh keyif yapıorum deneyin derimm :)))

hem de nasıl sıcak
klima olacak ya da vantilatör ev aşırı sıcak olmuyor ama yine de sıcak

anladım canım.. ben de kışı bitirdik de sanki yazı soruyorum
hiç sevmiyorum soğuğu yaaaa..

kızlar şu bebek telsizlerini yapanlardan allah bin kere razı olsun.. biraz geç aldık biz ama içim çok rahat uyudu mu uyandı mı derdi yok..

kızlarrr yere peluş büyük battaniye serdim 4 e katlayıp duruşuda üstüne yatırdım baby tv yi açtım resmen sevinç çığlıkları ata ata nasıl izlio bende ohhh keyif yapıorum deneyin derimm :)))

bizimki de bayılıyor tatlım tv izlemeye.. dün gece ışığı kapattım uyusun diye, memeyi bırakıp bırakıp başını çeviriyordu valla.. battaniye örttüm de başına öyle kandırdım.. çok zararlı ama mecbur kalınca ben de koyuyorum önüne oyalanıyor.. yoksa kollarım kopuyor hep kucak hep kucak..

ben sürekli onla ilgileniorum zaten ama arada ii oluo bölee bana tv pek zararlı gibi gelmio doğru şeylere bakarsa tabii babasıda kızıo bende diom ki gel bütün gün bak bakalım napcaksın :))

ben sürekli onla ilgileniorum zaten ama arada ii oluo bölee bana tv pek zararlı gibi gelmio doğru şeylere bakarsa tabii babasıda kızıo bende diom ki gel bütün gün bak bakalım napcaksın :))

fransa da sanırım çocuklara 3 yaşına kadar tv izletmek yasakmış.. öyle uyarı falan da değil, direkt yasak.. göz-beyin koordinasyonuna çok zararlıymış.. cezası bile varmış artık nasıl tespit ediyorlarsa..

benim eşim de "kızım annen taaa hamileyken kesinlikle tv açmak yasak kızıma diyordu, şu inatlarını kırıyorsun ya, oh canıma değsin" diye takılıyor.. onun yaptıramadıklarını kızıyla yaptıracakmış :44:

hımmmmmmmmmm bak bu önemliymişş yani sonuçta medeni çağdaş ülke bu nu yapıosa bi bildikleri vardır

oooo bende öle yasaklar koymuştum ki kendime ve duruşaa ama nerde kaldı zorda kalınca insan herşeyi yapıoo :)) valaa ben geçen gün sadece bir saat eşimle kızımı evde bıraktım ilk defa geri geldiğimde eşim ağlıcak durumdaydı eli ayağına nasıl dolaşmışş içten içten ii oldu dedim anşlasınlar azcık DD

‎2010 'da kıRdığım, üzDüğüM, bozduğum, Söwdüğüm heRkezDen özüR diLiyoRumki.. Bu SaydıkLarımı 2011 'dede yapMaya yüZüm oLsun
YENI YILINIZ KUTLU OLSUN....

Kızlar tv ye çok baktırmayın.Eşimin arkadaşının hanımı çocuğu tv önüne koyup işini yapıyormuş çocuk Allah korusun otistik olmuş doktorlar tv izlemekten demişler doğuştan bişeyi yokmuş çünkü.Renkler görüntüler kafalarını fazla karıştırıyor belki 3-5 dk dan bişey olmaz ama bilin fazlası zararlı yavrucaklara..

ben de aynen canım ya.. bizimkiler de pek anlaşamıyor, kucağında yatırma sevmiyor diyorum hep unutuyor, o da basıyor yaygarayı bende ciddi sabır varmış.. ondan diil aslında alışamadıkalrı için çok panikliyorlar değil mi?

bebişlerimizle mutlu sağlıklı yıllara arkadaşlar bu yıl yeni bi canla yaşama başladık ne mutlu bize

Son düzenleme:
Dün duşa girdim neyse affanın sabunu ve süngeri duş setinin ayrı bir gözünde duruyordu baktım sabun küçülmüş neyse elime aldım üstünde kıllar bide kayınpederin kesesini koklarımki çocuğumun sabunuyla yıkanmış nasıl sinirim bozuldu.

aynen öyle canımmm gak dese korkuyorlar allahım işini ne güsel bilio işte annesinden başka kimse bakamıo yawrusuna:)

kızlar tv seyretmeyın allah korusun otızme neden oluyo esım bana ınanmıyodu gcn gun gaztede okumus artık oda baktrtmıyo 1 yasından snra bız ıstesekde engel olamıca az cok bakıcaklarda barı sımdıden bakmasınlar bn yerı kalıyo tvyı kapatıyorum uyanık oldugunda

selam kızlar
kızım uyumuştu girdim uyandı
bari uyandı banyo yaptırıyım
gene gelirim
şimdiden herkese mutlu yıllar

slm kızlar uff yorucu bir gündü şükür kalça usg çektirdik temiz çıktı
siteyi şimdi açtım msj gelmıs arkadastan okudum morelim bozuldu ya .. lekelenmelerımı okumus sanırım sitedeki yazılarımdan..onun plesantanın parçasını içerde unutmuşlar hiteroskobi ile almışlar.. yaa parça falan kalmamıştır belki bende evhamlandım şimdii.. dr 62 günlükken aramıstık kısıden kısıye degısr demıstı artarsa koyulaşırsa gel usg bakarım dedi..ama bende ne artma ne koyulasma sarımsı kahve gıbı leke gelıo azıcık.. lise arkadasımdan 3 ay gelmiş endişelenme diyoo. haftaya gidicem artık dr ünşallah plesante falan kalmamıştır yaa plesanta kalsa kanamam olur benımkı azıcık leke sıtede arkadasta 55 gunluk dogum yapmıs ondada devam edıyor sıtede dr sormuş.emzirdigin çin olabılır normal demıs

fatmacım aynısı bende de oldu, yazmıştım buralarda, lansinoh poşetine koyuyorum ben de. ama bu koku sütün bozulduğu anlamına gelmiyormuş. sütümüzdeki bir enzim yüzünden öyle iğrenç kokuyormuş, sabun gibi kokuyordu bnimki gerçekten bir garipti. ama gayet sağlıklıymış canım merak etme.

kokmaması için sağar sağmaz hemen dolaba atın diyorlar.

ayyy allah sana sabır versin canım ya, zor olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…