loveli sizin oralar sıcak memleket.. yazın ne yapacaksın, ev çok sıcak oluyor mu?
hem de nasıl sıcak
klima olacak ya da vantilatör ev aşırı sıcak olmuyor ama yine de sıcak
kızlarrr yere peluş büyük battaniye serdim 4 e katlayıp duruşuda üstüne yatırdım baby tv yi açtım resmen sevinç çığlıkları ata ata nasıl izlio bende ohhh keyif yapıorum deneyin derimm :)))
bizimki de bayılıyor tatlım tv izlemeye.. dün gece ışığı kapattım uyusun diye, memeyi bırakıp bırakıp başını çeviriyordu valla.. battaniye örttüm de başına öyle kandırdım.. çok zararlı ama mecbur kalınca ben de koyuyorum önüne oyalanıyor.. yoksa kollarım kopuyor hep kucak hep kucak..
ben sürekli onla ilgileniorum zaten ama arada ii oluo bölee bana tv pek zararlı gibi gelmio doğru şeylere bakarsa tabii babasıda kızıo bende diom ki gel bütün gün bak bakalım napcaksın :))
fransa da sanırım çocuklara 3 yaşına kadar tv izletmek yasakmış.. öyle uyarı falan da değil, direkt yasak.. göz-beyin koordinasyonuna çok zararlıymış.. cezası bile varmış artık nasıl tespit ediyorlarsa..
benim eşim de "kızım annen taaa hamileyken kesinlikle tv açmak yasak kızıma diyordu, şu inatlarını kırıyorsun ya, oh canıma değsin" diye takılıyor.. onun yaptıramadıklarını kızıyla yaptıracakmış :44:
‎2010 'da kıRdığım, üzDüğüM, bozduğum, Söwdüğüm heRkezDen özüR diLiyoRumki.. Bu SaydıkLarımı 2011 'dede yapMaya yüZüm oLsun
YENI YILINIZ KUTLU OLSUN....
hımmmmmmmmmm bak bu önemliymişş yani sonuçta medeni çağdaş ülke bu nu yapıosa bi bildikleri vardır
oooo bende öle yasaklar koymuştum ki kendime ve duruşaa ama nerde kaldı zorda kalınca insan herşeyi yapıoo :)) valaa ben geçen gün sadece bir saat eşimle kızımı evde bıraktım ilk defa geri geldiğimde eşim ağlıcak durumdaydı eli ayağına nasıl dolaşmışş içten içten ii oldu dedim anşlasınlar azcıkDD
ben de aynen canım ya.. bizimkiler de pek anlaşamıyor, kucağında yatırma sevmiyor diyorum hep unutuyor, o da basıyor yaygarayıbende ciddi sabır varmış.. ondan diil aslında alışamadıkalrı için çok panikliyorlar değil mi?
kızlar bzluktan sutu cıkadım ertdım bı iğren tadı olmuş ya bozulmuş gıbı nıye öle olmuş anlmadım ya iğreççççççç poşetdenmı acba lansınoh poştden var :) bıdaha sagdıgım sutu hmnıcrcem hıc saklamıcm
Dün duşa girdim neyse affanın sabunu ve süngeri duş setinin ayrı bir gözünde duruyordu baktım sabun küçülmüş neyse elime aldım üstünde kıllar bide kayınpederin kesesini koklarımki çocuğumun sabunuyla yıkanmış nasıl sinirim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?