2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ayyy düşüncesiz insan nasıl sinirin bozulmuştur tahmin edebiliyorum

ayy ölür müsün öldürür müsün dedikleri bu olmalıı allah sabır versin kaldır hemen barii canım yaa

canım aynı dert bende de var ya şu üç haftadır üç dört gün arayla günde bir kere kan boşalıyor ama devam etmiyor ilk olduğnda regl oldum sandım ama olmadım pedle geziyorym ben de bi ara gitcem dra ama bakalım n çıkcak

senden kan boşalıyor yazmışsın acaba adetmi oldunkii??? benden ilk 20 gun geldı kan o kadar gerısı hep leke bitmedi bi cok sinir bozucu:)dr gıdersen yaz banada olurmu merak ederım

Sormayın kızlar çok sinir bozucu bi durum iyiki fark ettim ya etmeyip kullansaydım zaten cildi hassas çocuğun.Kanyat artık tepe tepe kullansın canım daha kullanmam ben onu yeni alacağım bidahada koymayacağım oraya..

Ben topikte 3. doğum yapandım
uzun zamandır benden önce doğum yapanları merak ediyor korkudan bakamıyordum
şimdi baktım kontes26 topiğe gelmiş kızı iyiymiş içim rahatladı ama
emine kaya benim doğum yaptığım gün oğlunu küvezden çıkardığını yazmış bir daha haber yok
kızlar topikteki herkesin en azından bir kişide telefonu olsa ne iyi olur
her zaman birbirimizden haber alırız
burada bir sürü şeyler paylaştık ben kendi adıma hep merak ediyorum sizleri
birşeyler yazamasam da okumaya çalışıyorum burada haberlerinizi
zaten face den de haberleşiyoruz

kızlarrr yere peluş büyük battaniye serdim 4 e katlayıp duruşuda üstüne yatırdım baby tv yi açtım resmen sevinç çığlıkları ata ata nasıl izlio bende ohhh keyif yapıorum deneyin derimm :)))

Yaa sorma benimkide yapıyor onu ama çok fazla seyrettirmiyorum ben arada zararlı çünkü

aaaaaaa hay allah ne düşüncesiz adam yahuuuu at hemen at onu kuzum.

HERKESE MUTLU SENELER BEBİŞLERİMİZLE İLK YENİ YILIMIZ.

biz de kös kös evdeyiz bu akşam

kız hiç durmadığı için yemeğimiz bile yok, zaten davlumbazımız tamir edildi bugün, sıvasının kurumasını bekliyoruz. ocak batık yani.

kızımın sağlığı yerinde olsun da, dert değil.

mutlu yıllar hanımlar ve melecikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…