Dün duşa girdim neyse affanın sabunu ve süngeri duş setinin ayrı bir gözünde duruyordu baktım sabun küçülmüş neyse elime aldım üstünde kıllar bide kayınpederin kesesini koklarımki çocuğumun sabunuyla yıkanmış nasıl sinirim bozuldu.
Dün duşa girdim neyse affanın sabunu ve süngeri duş setinin ayrı bir gözünde duruyordu baktım sabun küçülmüş neyse elime aldım üstünde kıllar bide kayınpederin kesesini koklarımki çocuğumun sabunuyla yıkanmış nasıl sinirim bozuldu.
slm kızlar uff yorucu bir gündü şükür kalça usg çektirdik temiz çıktı
siteyi şimdi açtım msj gelmıs arkadastan okudum morelim bozuldu ya .. lekelenmelerımı okumus sanırım sitedeki yazılarımdan..onun plesantanın parçasını içerde unutmuşlar hiteroskobi ile almışlar.. yaa parça falan kalmamıştır belki bende evhamlandım şimdii.. dr 62 günlükken aramıstık kısıden kısıye degısr demıstı artarsa koyulaşırsa gel usg bakarım dedi..ama bende ne artma ne koyulasma sarımsı kahve gıbı leke gelıo azıcık.. lise arkadasımdan 3 ay gelmiş endişelenme diyoo. haftaya gidicem artık dr ünşallah plesante falan kalmamıştır yaa plesanta kalsa kanamam olur benımkı azıcık lekesıtede arkadasta 55 gunluk dogum yapmıs ondada devam edıyor sıtede dr sormuş.emzirdigin çin olabılır normal demıs
canım aynı dert bende de var ya şu üç haftadır üç dört gün arayla günde bir kere kan boşalıyor ama devam etmiyor ilk olduğnda regl oldum sandım ama olmadımpedle geziyorym ben de bi ara gitcem dra ama bakalım n çıkcak
sllmmmmmmmmmmmm
yeniyılı evde geçiriyoruz ben oğlum ve kocamm
YouTube - Minik Dualar Grubu - Anneme Dua
kızlar ben tutamadım gözyaşlarımı. siz de dinleyin.
kızlarrr yere peluş büyük battaniye serdim 4 e katlayıp duruşuda üstüne yatırdım baby tv yi açtım resmen sevinç çığlıkları ata ata nasıl izlio bende ohhh keyif yapıorum deneyin derimm :)))
kızlar rota asısı ıcın szce gec mı kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?