kımse yomu nıye cvp yazmıonuz
ben nane veriyorum ama kekik vermedim kekik neye iyi geliyor loveli ???
kızlar bişiy sorucam bebeğini sağıp biberonla besleyen varmı aranızda ne kadar veriyorsunuz ben calışıyorum sağıp bırakıyorum acaba bi ölçüsü bi sınırı varmıbugün tam 3 ay'ı doldurduk biz 03.10.2010 doğumluyuz teyzeleri koca adam oldu benim oğlum
oğlumun karnı ağırıyordu o yüzden vermiştim iyi gelmişti eşimle ben sık sık yaparız adet sancısına iiyi gelir ayrıca
dün eşiminde ısarı üzerine bu hoppalayı aldıkfiyatı 52tl
kızım bayıldı desem yerı tabıı babası ondan daha çok bayılıyo o içinde eglendikçe üzerinde 4 aydan itibaren diyo ama ben yanına yastık destegı koyarak oturtuyorum kızımı...ayrıca salıncak gıbıde kullanılabılıyo...salıncak almakdan vazgeçtim bu nedenle..çok güzel valla tavsıye ederım hatta kızımı bugun içine bırakıp baya bi işimi hallettim....çok büyük yardmcım olacak sanırım...
dün eşiminde ısarı üzerine bu hoppalayı aldıkfiyatı 52tl
kızım bayıldı desem yerı tabıı babası ondan daha çok bayılıyo o içinde eglendikçe üzerinde 4 aydan itibaren diyo ama ben yanına yastık destegı koyarak oturtuyorum kızımı...ayrıca salıncak gıbıde kullanılabılıyo...salıncak almakdan vazgeçtim bu nedenle..çok güzel valla tavsıye ederım hatta kızımı bugun içine bırakıp baya bi işimi hallettim....çok büyük yardmcım olacak sanırım...
pilsan cnm...onu kendın ayarlıyorsun ister ayakda duruyor istersen daha da yukarı çeip salıncak gibi kullanabılıyorsun..ayak kaslarını çok güçlendiriyomuş ki kızım ı ayakda pozısyonunda bıraktıgımda ayaklarını yere vuruyo ve hopluyomarksı ne bunun canım ayakdaMI DURUYOR
hoppala güzelmiş vallaaa
çok basit cnm kapının pervazına takılıyo...tak çıkar yanı:)nasıl takılıyor peki bende istiyorum ama kullanışlı mı bi yere sabitlemek mi gerekiyor nasıl anlatabilirmisin
cesaretle ne alakası var anlamadım...dikkatli kullandıkdan sonra neden zarar versinki..cesaretinize hayranım kızlar ben omurgası zarar görecek diye yatırırken bile bel kısmında boşluk kalmasın diye dikkat ediyorum...kaldı ki hoppala falan düşünemem bile
melis bende bu salıncagı çok begenmıştım ama çok pahalı 300tl cik:)
ama çok güzel baya incelemiştim...
günaydın kızlar..hoppalalar erkek bebekler için uygun değil diye duymuştum ben..yada daha geç kullanabiliyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?