evet bende bunu cok begendim eşim alıcaktı dun aldırtmadım 9 kıloya kadarmıs surda ne kaldı çok az kullancak gereksız
peki bu hoppala nasıl monte ediliyo bilen varmı duvaramı nereye takılıyo
çok basit cnm kapının pervazına takılıyo...tak çıkar yanı:)
cesaretle ne alakası var anlamadım...dikkatli kullandıkdan sonra neden zarar versinki..
bende bu ay alcam tavana yildizlar cikiyor ayricyetten bir cok degisik müzik cikiyor kumanda ile ayarlayabilyorsun omu canim??
kızlar kım hamıleymısssss
peki bu hoppala nasıl monte ediliyo bilen varmı duvaramı nereye takılıyo
canım doktorlar özellikle erkek çocukların testislerine zarar verdiğini söylüyorlar ayrıca orantısız kas gelişimine sebep olabiliyormuş,o yüzden öyle dedim..
ayyyyyy biri mi hamile?
ayyy dün kk da beklenmeyensüpriz ikinciye hamile kalanları okudum da odüm koptu valla...bı bayanın 6.5 aylık bı bebişi varmış 5 aylıkda hamileymiş....
ayyy dün kk da beklenmeyensüpriz ikinciye hamile kalanları okudum da odüm koptu valla...bı bayanın 6.5 aylık bı bebişi varmış 5 aylıkda hamileymiş....
öncelikle tüm annelerin yeni yili kutlu olsun bir haftadir giremyiordum biraz okuyabildim gecmisi,
fatma emdirirken icebilirmiyiz peki bu arada o kadar yemek yiyorumki sorma gitsin
slm aparpil benim kizda müzigi cok seviyor senin yazdigin oyuncaklari merak etim tam olarak ismini yazarsan neten bakmak istiyorum
unutmadan aranizda hamile kalma korkusu yasayanlar varmi
allahım şaka gibi
kızlar 10 gundur bebegıme surup kullanıyorum antıbıyotık bı kactane daha var ıctıgı surup elım tıtrıyo verırıkenn 10 gun bıttı daha kullanmıycam ama halen oksuruyo yavrum verdıgınız bıtkı cayları var mı ben ıhlamur alıp kaynatmayı dusunuyoruuuumm fıkrı olan varsa paylasırsa sevınırımmm
ay bende gecen nurturia.com diye takıldıgım bir site var orada yazmıs bir anne 3 aylıkken hamiş kalmıs kara kara düşünüyordu cok üzüldüm bebege yaaaa
bu arada cok iyi bir site öneririm nurturia.com
selam kızlar
salıncak alıcam ama bı turlu karar veremedım alan varmı
sizce bu nasıl
BEBEK LÜKS SALINCAK Ücretsiz Kargo !!! GittiGidiyor.com'da #27574312
evet kızlar bu site gerçekten de çok güzel, ben de bakıyorum takıldığımda falan.
Nurturia Anne ve Babaların Sorularına Cevaplar, Gruplar, Anı Defteri ve Diğer Anne ve Babalarla Sosyalleşme
meliscim bu fiyata bu salıncak pahalı bence aynını 75 e görmüştüm eger alıcaksan ii arastır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?