2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çok basit cnm kapının pervazına takılıyo...tak çıkar yanı:)

cesaretle ne alakası var anlamadım...dikkatli kullandıkdan sonra neden zarar versinki..

canım doktorlar özellikle erkek çocukların testislerine zarar verdiğini söylüyorlar ayrıca orantısız kas gelişimine sebep olabiliyormuş,o yüzden öyle dedim..

peki bu hoppala nasıl monte ediliyo bilen varmı duvaramı nereye takılıyo

canım doktorlar özellikle erkek çocukların testislerine zarar verdiğini söylüyorlar ayrıca orantısız kas gelişimine sebep olabiliyormuş,o yüzden öyle dedim..

ben kızımı kucagımda tutarkendehep ayakda tutuyorum mecburıyetden...yatar pozısyonda kıyameti koparıyor...o zamanda kucagımda hopluyor:) yani orantısıs kas gelişimini kucagımdaykende başarıyor benim kız demekki..

laracım yeni okudugumdan yeni cevap vericem benim aldıklarım sunlar;

Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

bunun pembesi var kızlar için

Tiny Love Prenses Gym Tekmele Oyna - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

yalnız 4 aylıkken ancak bundan fayda görürüz gibime geliyor benimki sevmedi müziği bile dinlemiyor normalde cok seviyor melodili seyleri
kaldırdım bir ay sonra koycam önüne bakalım sevecekmi. Birde yüzüstü dursa halının renklerini sevio ama cok durmıo sevmio bizimki yüzüstünü

Playskool Gloworld 2`li Egzersiz Arkadaşım - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

bunu almıstım 1 aydır kullanıyorum ilkin müziklerinden korktu zamanla alıstı önceleri 5 dk oyalanıyordu 10 dk cıktı simdilerde 15 dk ve gülücük sacıo alıstı vurmasını bilmiyor ben devamlı müzik olan secenegi acıyorum cesit ceşit müzik cıkarıyor seside oldukc iyi cıkıyor ben kısıkta calıstırıyorum yinede cok gibi geliyor birde vurmalı secenek var 3 oyuncaktan kenardakilere vurunca melodi degişiyor ortadakini cekince uzuyor ipi tekrar yukarı cıkıyor onad bayılıyor ama ben yapıyorum o daha bilmiyor

birde bunu aldım
http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=34249&title=

müziksiz ama seviyor 5-10 dk oyalanır keyfi yerindeyse

ben fırsat bulamıom dinlenmeye o yüzden netten arastırdım tecrübeli anneler bunları önerdiler tabi baskalarıda var ben bunları sectim bebegim 10 dk oyalans bende dinleniyorum ii geliyor hem zekası için kendi kendine bazı seyleri kesfetmesi için enerji harcaması için iyi diyorlar

tiny love cok para bence birde sevmezse bebek boşuna para bilemiyorum ölç tart biç

ayyy dün kk da beklenmeyensüpriz ikinciye hamile kalanları okudum da odüm koptu valla...bı bayanın 6.5 aylık bı bebişi varmış 5 aylıkda hamileymiş....

ay bende gecen nurturia.com diye takıldıgım bir site var orada yazmıs bir anne 3 aylıkken hamiş kalmıs kara kara düşünüyordu cok üzüldüm bebege yaaaa

bu arada cok iyi bir site öneririm nurturia.com

mervam cok gecmiş olsun bilmiyordum cnm inş. en kısa zamanda iyileşir kuzummmm

ayyy dün kk da beklenmeyensüpriz ikinciye hamile kalanları okudum da odüm koptu valla...bı bayanın 6.5 aylık bı bebişi varmış 5 aylıkda hamileymiş....

aman Allahımmmmmmmmm
kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm ay cok üzüldüm yaaa bebege kuzum gelsede ben emzirsem

Allahın hikmeti bişi denmez bundada vardır bir hayır

meliscim bu fiyata bu salıncak pahalı bence aynını 75 e görmüştüm eger alıcaksan ii arastır

ya bende bı turlu karar veremıyorum oyun halısımı alsam yoksa salıncakmı senın aldıklarına baktımda şimdi çok guzeller en sonda aldıgın varya adı ne olarak gecıyo begendım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…