2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ya bende bı turlu karar veremıyorum oyun halısımı alsam yoksa salıncakmı senın aldıklarına baktımda şimdi çok guzeller en sonda aldıgın varya adı ne olarak gecıyo begendım onu

fisher price 3 in 1 gym jimnastik merkezi diye geciyorama müzik yok
bebegin müziği seviyorsa chicconun aktivite merkezlerini yada playskoolun 2 li egzersizini öneririm

ben kacayım uyanmadan benimki yemek yapayım

bugun son gunumuz dogum raporundaki
yarın doktora gitcem rapor için olmadı yıllık birikmiş iznimi alcam

bakıcı arıyorum rüyalarıma giriyor kara kara düşünüyorum bırakamıcam ben ucretsiz alcamda bugunlerde eskiyi sattık yeni araba alcaz kredi işine girersek zor alırım gibi üzülüyorum ama esimde üzülsün istemiyorum

AYYY kafayı yiycem korkar oldum iyice bi test mi alsam ne hamilelik falan diyosunuz ben hala olmadım oğlum bugün 3 ayı bitirdi 4 e girdi offf olamaz dimi yaaa :84::84::84:

AYYY kafayı yiycem korkar oldum iyice bi test mi alsam ne hamilelik falan diyosunuz ben hala olmadım oğlum bugün 3 ayı bitirdi 4 e girdi offf olamaz dimi yaaa :84::84::84:

canım 1 yıl adet olmayan var merak etme sütün koruyor demek ki..ben 40 ımda adet görmeye başladım mesala şu an da 2.adedimi görüyorum..kişiden kişiye değişir..

benımde en cok korktugum olay hamıle kalmak helede ıkıncı cocuktan sonra cesaretımı toplayıp spral taktıracam ınş kızıma bıtkı cayı demlıyorum ıcınde ıhlamur ayva yapragı kusburnu bıde elma kabuguvar bakalım nasıl olacaaak

cnm uyemisin ? benim nick yine aynı eger üyeysen ekliim fragolayla bazen oradan paslasıoz
birde facebook gibi pratik bir site zaten annelerin facebooku diye geciyor :)

beni buradan atcaklar şimdi reklam yapıom diye :)

üyeliğim yok aslında ya, üye olayım madem :)

bana biri önermişti arada girip bakıyorum baya güzel bir yer evet

aynen kızlar tam gaz bende adet oldum 2. si yaklastı :)

anacım sut mut korur demeyin korunun yazık bebeklerinize ya sizi düşünmüom zaten :82:

çıldırıcim huy değiştirdi iice uykusu gleince ağlıo :S artık herşeyi anladığındanmı beni sen uyut dio resmen :S

çıldırıcim huy değiştirdi iice uykusu gleince ağlıo :S artık herşeyi anladığındanmı beni sen uyut dio resmen :S

en sevmediğim bebek huyudur benimkide öle maalesef deniom kucamdada kıpır kıpır civcivlerin tavugun altına sokuldugu gibi koltuk altıma girmek istio rahat edemio dakikalarca uykudan ölüo kızıom anakucana bırakıom orada uyuyor :) ay napim kendi rahatı için

arkadaşlar benim oğlum 30 ekimde doğdu ve geceleri uyumuyor,gündüz uyuyor geceleri ayata yani tam bir gece kuşu,aynı sorunu yaşayan var mı yada bu sorunu çözmek için önerisi olan?yardımcı olursanız çok mutlu olcam,yakında ie balamam gerekiyor bu sorunu biran önce çözmeliyim.lütfen yardımcı olun.

ay aynen yüzünü sütüo üstüme kafa bi sağa bi sola. göğüslerime doğru indiriom bu sefer kafayı koltuk altıma sokmaya çalışıo. artık kundaklıom veriom emziği. koyuyom ayağıma daha sallamadan uyuyo hahah sallanmaktan anlamadığı için gerenk kalmıo. ya memede ya böle uyuyo. memede uyuyamayınca sinirlenio bide.

benim kızda öyle canım belli olmuyor 1 hafta öyle bi hafta değişiyo..gündüz uyanık tutmaya çalış olabildiğince,konuş müzik dinlet yorulsun iice..

ben galiba anneme çekmişim erkek kardeşlerimde oda adet olmamış..kızımda bende olmuştum
ama olmak istiyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…