ya bende bı turlu karar veremıyorum oyun halısımı alsam yoksa salıncakmı senın aldıklarına baktımda şimdi çok guzeller en sonda aldıgın varya adı ne olarak gecıyo begendım onu
AYYY kafayı yiycem korkar oldum iyice bi test mi alsam ne hamilelik falan diyosunuz ben hala olmadım oğlum bugün 3 ayı bitirdi 4 e girdiofff olamaz dimi yaaa :84::84::84:
cnm uyemisin ? benim nick yine aynı eger üyeysen ekliim fragolayla bazen oradan paslasıoz
birde facebook gibi pratik bir site zaten annelerin facebooku diye geciyor :)
beni buradan atcaklar şimdi reklam yapıom diye :)
çıldırıcim huy değiştirdi iice uykusu gleince ağlıo :S artık herşeyi anladığındanmı beni sen uyut dio resmen :S
en sevmediğim bebek huyudur benimkide öle maalesef deniom kucamdada kıpır kıpır civcivlerin tavugun altına sokuldugu gibi koltuk altıma girmek istio rahat edemio dakikalarca uykudan ölüo kızıom anakucana bırakıom orada uyuyor :) ay napim kendi rahatı için
arkadaşlar benim oğlum 30 ekimde doğdu ve geceleri uyumuyor,gündüz uyuyor geceleri ayata yani tam bir gece kuşu,aynı sorunu yaşayan var mı yada bu sorunu çözmek için önerisi olan?yardımcı olursanız çok mutlu olcam,yakında ie balamam gerekiyor bu sorunu biran önce çözmeliyim.lütfen yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?