2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar benim kızım yku moduna girince öyle boşluğa bakıyo gözler açık ama içi uyuyo..korkuyorum bazen mesela şuanda dizimde öylece televizyona bakıyo..sizn bebeklerde dalıyomu öyle uyku hainde

kızlar benim kızım yku moduna girince öyle boşluğa bakıyo gözler açık ama içi uyuyo..korkuyorum bazen mesela şuanda dizimde öylece televizyona bakıyo..sizn bebeklerde dalıyomu öyle uyku hainde

evet cnm dermanı olmuyor. ama bu ara ağlak uyuyacağında

dogdugundan beri :)

ya emzgi alınca baska bir bebek oluyor usluuuu lokum bişi oluyor yada bana psikolojikmen öle görünyor yoksa normaldede uslu maşallah ama emzik pek yakışıyor bebeklere :) cok cok cok

canım yardım edeyim dicektim ama çözmüşsün sen :)

çıldırıcim huy değiştirdi iice uykusu gleince ağlıo :S artık herşeyi anladığındanmı beni sen uyut dio resmen :S

canım sanırım iyice alışıyorlar bize :) bir ara benimki de kucağımda uyuyordu, şimdi koyuyorum kendiliğinden uyuyor :) yine değişir yani

slm kızlar. nasılsınız. birkaç gündür giremedim. resmen misafir bombardımanına tutuldum. bıktım hergün pasta börek kurabiye muhabbetinden. özledim valla sizi

ay inşllh değişir onca uğraş boşa gitmesin yani kucağımda uyudu indirdim bakam yatağına ne kdr uyucak. pırasa pişiriodum bi pişirtmedi. suyunu çok koymuşum :S

Ne güzel bebişlerininzin yanındasınız ben kokusunu özledim mis kokulumun akşam olsada yanına gitsem koynuma sokup uyutsam koklasam :84::84::84:

hoppala ıcın cok erken kızlar bencem daha tam baslarını dımdık tuatamıyolarr 1 ay gıbı bı zman var bencemmm

oğlum geceleri uyumuyor,bugün sabah 8:30 a kadar uyanıktı,yardımcı olacak önerileri olan yok muuuuuu???

oğlum geceleri uyumuyor,bugün sabah 8:30 a kadar uyanıktı,yardımcı olacak önerileri olan yok muuuuuu???

canım merhaba, uyku düzenini tutturmayla ilgili yazılar bakabilirsin, açıklamalı anlatımlar var. bi nette ara istersen.

ben çok sorun yaşamadığım için araştırmadım ama bir yerde denk gelip okumuştum.

selam kızlar

neden adet olmaya bu kadar heveslisiniz anlamadım
adet olmamak daha iyi değil mi kızlar..korunduğunuz yöntemin dışında birde süt korusa iyi değil mi yani:) 2,5 ay oldu doğum yapalı bende olmadım ama lekelenmeler 60 gün sürdü... ama ben duruma seviniyorum hem kanım topllanıyor hemde her yönden rahat ediyorum:) söyledim diye olurmuşum bide sadece bu minik göbüşümün gitmemesini adet olmamaya bağlıyordum ama ablamda 7 aydır olmadı ve maşallah karnı dümdüz hemde 3. çocuk

bugun hıckeyfım yok benım ya ıstahımdayok nıye boyle oldum anlamadım

merhaba melisciğim

bende 2-3 gündür iştahsız yorgun ve halsizim çok korkuyorum hasta olacağım ve bebeğimi hasta edeceğim diye çok da üşüyorum ya..
bebeğim hafif öksürüyor günde bir kaç kez burun tıkanıklığı da var serum fizyolojik kullandım biraz iyi geldi çok şükür ama korkuyorum ya annelik işte

melisciğim bence salıncak al çok işe yarıyor

bizde dün aldık çok sevdi prensesim üstünede dönencesini astık oyuncaklarına bakıp bakıp konuşuyor ağu buğu heevv deyip duruyor gülüşüyor bebeklerine bakıp:)))

oyy oyy kız sabah 6:30 dan beri ayaktaydı şimdi bayıldı artık.bende yatayım biraz artık öldüüüümmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…