kızlar benim kızım yku moduna girince öyle boşluğa bakıyo gözler açık ama içi uyuyo..korkuyorum bazen mesela şuanda dizimde öylece televizyona bakıyo..sizn bebeklerde dalıyomu öyle uyku hainde
kızlar benim kızım yku moduna girince öyle boşluğa bakıyo gözler açık ama içi uyuyo..korkuyorum bazen mesela şuanda dizimde öylece televizyona bakıyo..sizn bebeklerde dalıyomu öyle uyku hainde
pike şu ticker ları nasıl yapıyorsunuz ben yaptım aslında lilypie de ama burda nasıl yazılarınızın altında çıkıyor yani nereye ekliyorsunuz http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/oRrG.jpg
adresi yardımcı olabilirmisiniz
çıldırıcim huy değiştirdi iice uykusu gleince ağlıo :S artık herşeyi anladığındanmı beni sen uyut dio resmen :S
ben şu bilgisayara format atim
Ebru Şallı Doğum İçin Çok Heyecanlı - Video - SacitAslan.com
ahanda ebru şallı :)
Ben deaynisini duydum hoppala ve kanguru erkek bebekler icin saglikli degilmisgünaydın kızlar..hoppalalar erkek bebekler için uygun değil diye duymuştum ben..yada daha geç kullanabiliyor sanırım.
canım yardım edeyim dicektim ama çözmüşsün sen :)
canım sanırım iyice alışıyorlar bize :) bir ara benimki de kucağımda uyuyordu, şimdi koyuyorum kendiliğinden uyuyor :)yine değişir yani
oğlum geceleri uyumuyor,bugün sabah 8:30 a kadar uyanıktı,yardımcı olacak önerileri olan yok muuuuuu???
bugun hıckeyfım yok benım ya ıstahımdayok nıye boyle oldum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?