slm kızlar canım çok sıkkın bugun korkyorumdabenim tınaklar 20 gün önce cok kötu tırnak ete batmaya baslamıstı sonra zonklamayla ıltahap topladı sıktım sonra gerilemişti .sonra dıger ayagımda tırnaktada oldu oda ıltahap toıpladı fecı acılar cekmıstımm.. sımdı ıyı sayılır geçtiler ama heran tetıkleyebilir
neden korkuyor diceksiniz bu tırnak batması dogumdan sonra bazı kadınlarda görülüyormuş dr söylemiş ..
dün eşimin arkadasının eşi anlattı tlfda onunda eşi 3 ay oldu dogum yapalı tırnagı batmıs onunda snra bu torpi ile iyice kurcalamış bunu alalahtan ben kurcalamamışım.kurcaladıgındamı bilmemkızın tırnagını dr ÇKMİŞ çok kötü bişi tırnak çekilmesi yaaa ..
insallah benimkiler yine tetiklemez batikon sürüyorumm.bugun bir arkadasım geldi bebek ziyareti için ondada dogımdan sonra olmuş daha ileri derecede iltahap batma.. dr çekilcek demiş cektırmemısbatıkonluyorum bende mıkrop kapmasın dıye olmadı dr gitmem lazım cildiyeciye git deid arkadas emzirirkende antibiyotikli krm kullanılmazkı
ayy canım bendede aynı oldu tırnağım önce battı sonra şişti iltihap çıktı çok azcık sonra geçti inşallah tekrar etmez bende kurcalamıştım törpüyle canım acıo die(
ayy sendedemi dogumdan sonra oldu çok pis bir acısı var demii berbat biş acısı(( demek seninde aynı benim gibi oldu insallh tekrarlamaz hiçbirimizin
benimde aynı problem fakat benim ki 3 aydır devam ediyove neredeyse bütün parmaklarım neden oluyomuş ki anlamadım ????
ayyy tırnak batması bendede oldu 3 parmağımda birden,iltihaplanmıştı bide aynen fecii acıyordu,sakındıkçada oraya buraya çarpıp duruyordum uğunuyordum resmen acısından.cildiye ye gittim krem verdi antibiyotikli 1 hafta kullan dedi 1 hafta sonra konrtol gel dedi,kremi kullanırken tırnakla eti ayıracak şekilde masaj yaparak kullan dedi ilk başlarda acıdan sadece sürebildim sona acısı azaldıkça sürdüm masajla.1 hafta sonra kontrole gittim kullandığım kremi götürmeyi unuttuğum için azarlanınca:) emzirdiğimi söylemeyi unuttum 1 hafta daha sür dedi.kullanmadım tabiki kremsiz masaj yaptım,banyo yapınca su değiyorya eti yüzülüyo ama tırnak etten kurtulmak üzere.:))) tırnağı düz kesmek gerekiyormuş benim 1 senedir falan azıyordu tırnağım bende kenarları etine mi batıyo acaba diye oydukça oymuştum:) benimde doğumdan sonra oldu ama
Bugun arkadaşın söylediği dogumdan sonra kilo alıyoruz ondan olabileceğini söyledi..anneme söylüyorum komşuda ilk defa duyduk böyle bişi diyolar.yeni nesilde çıkıyor sanırım(
3 aydırmıı devam edıyorrr ayy allahım sıfalar versin bize cok kötü acısı dr gittinmi peki bu durumdna dolayı
ayy sendedemi dogumdan sonra oldu çok pis bir acısı var demii berbat biş acısı(( demek seninde aynı benim gibi oldu insallh tekrarlamaz hiçbirimizin
hayır sanırım kendi sağlığım konusunda pek özenli değilim sürekli sallıyorum ama şimdi işe de başlayınca ayakkabılar falan daha da acıyor eve gidince çorap bile giyesim gelmiyor
evet canım ve hayatımnda ilk kez tırnağım battıı çok çok acıdı ya basamıodum hatta okadar ama geçmiş olsun valla ikimize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?