arkadaşlar tırnak batması için etini tırnaktan ayırır gibi masaj yapın,tırnak kurtulup uzayıncaya kadar, bide tırnağınızı düz kesin doktorun tavsiyesi.
benimde ayakkabılarım olmuyor yaa ayaklarımızda küçülcek dimi,gerçi ben hala kocamanım kilolar duruyor veremedim daha ama ip atlamaya başladım aparmanda ip sekiyom:))) Allahtan alt daire boş:)))
Bendede var bu tırnak batması iki ayak baş parmağımda hemde doğumdan beri ama ben ayaklar şişti ayakkabılar dar geldi ondan oldu sanıyorum aldığım kilolar gitti ama benim 36-37 olan ayak küçülmedi bi bot aldım 38 oda tam oluyor 39 alsam olacakmış ama bu defa ayağımda çok büyük duracak, bu bile kocaman duruyor diye severek giymiyorum :84:
kızla eczaneden hmn aldrcam ıyı pişik kremı ismi söleyın fecı durumda suan kzımsudorem alıcada suan cıkamıyorum kardesıme ecazaneden krem aldrcam yardım
kızla eczaneden hmn aldrcam ıyı pişik kremı ismi söleyın fecı durumda suan kzımsudorem alıcada suan cıkamıyorum kardesıme ecazaneden krem aldrcam yardım
canım ben popolin,nivea kullandım pişik için şu an doktorum konak için vediği krem sera kullanıyorum pişik kremiymiş oda memnunum nivea bittiğinde pudra kullanmıştım 1 gün falan hemen pişik oluştu krem sera ile 2 .gün geçti pişiği
dalin popolin nivea bu tür pişik kremler pişik olmadan sürülmeli her alt açtığımızda pişik olduktan sonra bu tür kremler işe yaramaz
ben acil pişik için tedavide trosyd ve bephanten karıştır sür hemen geçiriyor
moralim çok bozuk..şimdi doktordan geldik..kızım bu ay sadce 200 gr almış.. ama boyu çok uzamış..gerçi kilosu normal ama geçen aya göre hiç kilo almamış.çünki çok kusuyo delicesine...doktor reflü dedi..testler istedi.idrar kaka..bide mide ultrasonu...ilaca başlycaz...
kızlar bide ben sigara içiyorum..günde 3 tane felan..acaba kızıma yapılan idrar testinde sigara içtiğim belli olurmu... kocam bilmiyo çünki içtiğimi
moralim çok bozuk..şimdi doktordan geldik..kızım bu ay sadce 200 gr almış.. ama boyu çok uzamış..gerçi kilosu normal ama geçen aya göre hiç kilo almamış.çünki çok kusuyo delicesine...doktor reflü dedi..testler istedi.idrar kaka..bide mide ultrasonu...ilaca başlycaz...
kızlar bide ben sigara içiyorum..günde 3 tane felan..acaba kızıma yapılan idrar testinde sigara içtiğim belli olurmu... kocam bilmiyo çünki içtiğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?