2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim ayakkabılarımda sıkı oluyor zaten 40 numara giyiyordum şimdi 41 olmuştur .
40 numara yüzünden hiçbir zaman sevdiğim ayakkabı modellerinden alamamıştım şimdi 41 oldu hiçbirşey bulamam nine ayabbaısı anca olur

kızla eczaneden hmn aldrcam ıyı pişik kremı ismi söleyın fecı durumda suan kzım sudorem alıcada suan cıkamıyorum kardesıme ecazaneden krem aldrcam yardım

canım ben popolin,nivea kullandım pişik için şu an doktorum konak için vediği krem sera kullanıyorum pişik kremiymiş oda memnunum nivea bittiğinde pudra kullanmıştım 1 gün falan hemen pişik oluştu krem sera ile 2 .gün geçti pişiği

yaa bu gaz problemi ne zaman bitcek iki aylık olduk hala gaz sancısı yaşıyoruz.
bide benim oğlum gece ile gündüzü karışytıroyo gündüz maşallah mışıl mışıl uyuyo gece sabaha kadar uyumuyo:)

ay hmn aldırıyım travazolda ıyı ıkısınden bırını alsın cok fecı yawrum ya

dalin popolin nivea bu tür pişik kremler pişik olmadan sürülmeli her alt açtığımızda pişik olduktan sonra bu tür kremler işe yaramaz

dalin popolin nivea bu tür pişik kremler pişik olmadan sürülmeli her alt açtığımızda pişik olduktan sonra bu tür kremler işe yaramaz

bn bunları kullanmıyorum bepanthen suruyorum pişiği olmadıgı zaman piştigindede hametan kullnıyodum oda bıttı sımdı daha ıyı bısey alıyımkı hmn gecssın

arkadaşlar sizin bebekler kusuyomu benimki aşırı derecede kusuyor kustuğu içinde kilo iyi alamıyo sizinkilerinin kiloları nasıl

çok ilginç hepimizde tırnkta iltihaplanma olmuş.bende de ayak baş parmağımda 2 kere oldu geçti..ben kiloda verdim şişkinliğimde yok,herkeste olmuş nedenini çok merak ettimvalla:97:

mutlu yıllar kızlar memlekette degildim o yüzden netim yoktu şimdi kutlayım dedim umaırm 2011 çok güzel gecer tüm isteklerimiz gerçekleşir ...

moralim çok bozuk..şimdi doktordan geldik..kızım bu ay sadce 200 gr almış.. ama boyu çok uzamış..gerçi kilosu normal ama geçen aya göre hiç kilo almamış.çünki çok kusuyo delicesine...doktor reflü dedi..testler istedi.idrar kaka..bide mide ultrasonu...ilaca başlycaz...

kızlar bide ben sigara içiyorum..günde 3 tane felan..acaba kızıma yapılan idrar testinde sigara içtiğim belli olurmu... kocam bilmiyo çünki içtiğimi

tüh yaaa çok üzüldüm canım ya..testlerin sonucunu bekle bakalım ya birşey çıkmaz inşallah..idrar testinde çıkar mı bilmiyorum ama bebeğin için fedakarlık et canım ya o 3 taneyide içme..sigara içmiyorum kullanmadım da ama bırakmak zor olurmuş yinede dene lütfen bebeğin için...

sadece anne sütümü alıyordu.

tırnak batmasına soğanı közleyip cücünü çıkarıp ılık ılık parmağına geçiriyordu babam sonra saruyorlardı falan benim başıma hiç gelmedi. barar gibi oldu ama hiç öle yara falan olmadı.

kızlar benimde tırnağım acıyo iltihap falan fark etmedim ama acısı var bende tırnağım uzadı ondan batıyo diye düşünmüştüm değilmiş demekki.

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bende sigara içiodum bıraktım arada içmek istiom yine ama içmiom

sigara içtiğini sadece diş filmi çekilirse anlaşılır onun dışında kesinlikle anlaşılmaz canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…