2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kizlar
onurlu gecmis olsun canim.valla bende merak ediyorum bu ay konturolü yok kac kilo oldu ki diye.banada az aldi gibi geliyor.ancak bir aydan asi var.ama artik bebekler bir kilo degil 500 yada 200 arasi aliyor artik 3 aydan sonra düsüse geciyor.benimde öyle az kilo alirsa mama takviyesi yapcam.valla bugün yine biberon aldim .4 farkli biberon oldu benim kiz almiyor bakalim bu yeniyi ne yapcak bugün denemek istiyorum.cayi ve suyu cay bardagi ile ictiginde oyun gibi geliyor seviyor cop cop.ama biberona gelince almiyor öggggggggg yapiyor

ben de 3 hftsonra işe başlıcam; benim drum sen yanındayken kesinlikle biberon vrme dedi "annem yanımdaykan biberon nereden çıktı" der ve biberona tepki gösterir dedi ben de işe başlayınca alışmazsa diye korkuyorum karasız kaldım ne yapsak acaba

selam kızlar nasılsınız ?
artık çok az girebiliyorum takip edemiyorum bazen yazılarınızı okuyup cıkıyorum hemen
nasıl bebişler ?
bizimkinin bu hafta sonu kontrolü var

kızlar ben nuk un anne memesi şeklinde biberonu var onu kullanıyorum bide nuby nın var sanırım deneyın ıstersenız

kızlar merhabalar çoktandır uğrayamadım,geçmişi oku oku bitmiyor...Benim cimcimem hala doğru dürüst uyumuyor. Vampirlik devam yani..Ama artık çok bilinçliler,dönencesi çok dikkatini çekiyor. Park yatağın yanında hediye edilen müzik kutusunu da çok seviyor. Oyun oynamak isteyince emmeyi bile reddediyooor:87:

kızlar ben nuk un anne memesi şeklinde biberonu var onu kullanıyorum bide nuby nın var sanırım deneyın ıstersenız
önce aventin setini aldim yok almadi
sonra chicco nun ki anne memesi gibi dendi onu aldim almadi.
beba ninkini aldim onuda almadi.bugün nuk aldim bakalim onu alcakmi.artik bunuda almazsa pes etcem 4 ayda ek gidaya gecisde.mamayi pirinc unu ile yapip kasikla vercem artik.

ayni canim.benim takip ediyor taniyor artik.yatiyor olunca beni görnce heyecan basiyor.birde karni ac olmus olursa kucagima aliyorum konusuyorum falan oda konusmayi birak meme ver diye acindiriyor boynuna bezi sarip mememi vercekkende basliyor agzini sapurtatip heyecanlanmaya.o ana cok zevkli yaa

feyza bide dr.browns dene istersen hem gazı azaltıcı özelliği var biberonun..

kızlar bizimkide birkaç gün önce sabah yanımda yatıyordu..elini yorgandan çıkarıp yüzümü ellemeye başladı çooook şaşırdım.tanımayamı çalışıyor acaba

bızımkı nın uyku duzenı oldu gıbı 2 saat uyuyosa 1 saat 2 saatte ayakta genelde cok uyuyo ama hatta gece hıc kalıyor sabah 6 yada 5 de bı kalkıyo 125 cc anne sutunu ıcıyor sabah 10 yada 10.30 aa kadar devam uyumaya

maşallah demetyaren..bizimki düzeni kötü kurdu ya..işe gitcek sanki velet sabah 6 yada 7 de kalkıyo..öğlene kadar uyumuyo..öğleden sonra 1 yada 2 saat uyuyo sonra gece 9 a kadar uyanık malesef..gündüz de biraz fazla uyusa yada sabah erken kalkmasa çok iyi olacak aslında..dinlenemiyorum hiçbişey yapamıyorum gündüz..ama buna şükür gece uyuyor hiç olmazsa..

ayy canım bendede aynı oldu tırnağım önce battı sonra şişti iltihap çıktı çok azcık sonra geçti inşallah tekrar etmez bende kurcalamıştım törpüyle canım acıo die (

benimde aynı problem fakat benim ki 3 aydır devam ediyove neredeyse bütün parmaklarım neden oluyomuş ki anlamadım ????

kızlarrr nerdesiniz hekes geçmişmi okuo :)

geçmişi okuyordum ben canım
kızlar aynı dert bendede var
doğumdan sonra ayaklarımdaki tüm parmaklarımda batma oldu
bende birtek bedne var zannediyorudum bu sorun
ama demekki yalnız değilmişim
böyle bir acı yok ya
hepsi batarmı bi insanın parmakları ya
hepsi battı ve iltihap attı hep
doktorlara gittim ama geçmiiiyooo
napcam bilmiyorum
kış günü bile terlikle geziyorum
allah kimseye böyle dert vermesin

HEPİNİZEÇOOK GEÇMİŞ OLSUN KIZLAR

ayy canım bendede aynı oldu tırnağım önce battı sonra şişti iltihap çıktı çok azcık sonra geçti inşallah tekrar etmez bende kurcalamıştım törpüyle canım acıo die (

bende tirnaklarimi diyorum yanlismi kestin batiyor yada ayakabimi carpti törpiyle gene ugratim ayakabi giyince gene batyior ayy cok kötü desenize ayni dert varmis

benim kiza dün gece mama verdim biberonda tutmaz diye cok korkyuordum allahtan tutu hic yabancilik cekmedi emzigin ucu hangisiyse onu alin kizlar ben mam kulaniyorum tr varmi bilmiyorum bir kac tane denedim emzikte hic birnini tutmamisti mam i tutu biberonda mam markasi aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…