bebeğin idrarından çıkmaz dimi..hani anne sütünden geçermi die bebeğe
2 haftadr ugrasıyorum ancak bgn emdı ama gene zorlaya zorlaya acıkmasını bekledım :)öle verdım dunde 50 ml rezene içti hemsıreler işe gtmeye 1 ay kala baslayın dıyorlar ama ılerde bıldıklerı zamn bıberon alması daha zor bnce sende yawas yawas haftada 1 kez ver snra alışır bn sımdı haftada bır kez veyaz 2 kez verıcem untmaması ıcın
önce aventin setini aldim yok almadikızlar ben nuk un anne memesi şeklinde biberonu var onu kullanıyorum bide nuby nın var sanırım deneyın ıstersenız
ayni canim.benim takip ediyor taniyor artik.yatiyor olunca beni görnce heyecan basiyor.birde karni ac olmus olursa kucagima aliyorum konusuyorum falan oda konusmayi birak meme ver diye acindiriyorkızlar merhabalar çoktandır uğrayamadım,geçmişi oku oku bitmiyor...Benim cimcimem hala doğru dürüst uyumuyor. Vampirlik devam yani..Ama artık çok bilinçliler,dönencesi çok dikkatini çekiyor. Park yatağın yanında hediye edilen müzik kutusunu da çok seviyor. Oyun oynamak isteyince emmeyi bile reddediyooor:87:
önce aventin setini aldim yok almadi
sonra chicco nun ki anne memesi gibi dendi onu aldim almadi.
beba ninkini aldim onuda almadi.bugün nuk aldim bakalim onu alcakmi.artik bunuda almazsa pes etcem 4 ayda ek gidaya gecisde.mamayi pirinc unu ile yapip kasikla vercem artik.
bızımkı nın uyku duzenı oldu gıbı 2 saat uyuyosa 1 saat 2 saatte ayakta genelde cok uyuyo ama hatta gece hıc kalıyor sabah 6 yada 5 de bı kalkıyo 125 cc anne sutunu ıcıyor sabah 10 yada 10.30 aa kadar devam uyumaya
bızımkı nın uyku duzenı oldu gıbı 2 saat uyuyosa 1 saat 2 saatte ayakta genelde cok uyuyo ama hatta gece hıc kalıyor sabah 6 yada 5 de bı kalkıyo 125 cc anne sutunu ıcıyor sabah 10 yada 10.30 aa kadar devam uyumaya
slm kızlar canım çok sıkkın bugun korkyorumdabenim tınaklar 20 gün önce cok kötu tırnak ete batmaya baslamıstı sonra zonklamayla ıltahap topladı sıktım sonra gerilemişti .sonra dıger ayagımda tırnaktada oldu oda ıltahap toıpladı fecı acılar cekmıstımm.. sımdı ıyı sayılır geçtiler ama heran tetıkleyebilir
neden korkuyor diceksiniz bu tırnak batması dogumdan sonra bazı kadınlarda görülüyormuş dr söylemiş ..
dün eşimin arkadasının eşi anlattı tlfda onunda eşi 3 ay oldu dogum yapalı tırnagı batmıs onunda snra bu torpi ile iyice kurcalamış bunu alalahtan ben kurcalamamışım.kurcaladıgındamı bilmemkızın tırnagını dr ÇKMİŞ çok kötü bişi tırnak çekilmesi yaaa ..
insallah benimkiler yine tetiklemez batikon sürüyorumm.bugun bir arkadasım geldi bebek ziyareti için ondada dogımdan sonra olmuş daha ileri derecede iltahap batma.. dr çekilcek demiş cektırmemısbatıkonluyorum bende mıkrop kapmasın dıye olmadı dr gitmem lazım cildiyeciye git deid arkadas emzirirkende antibiyotikli krm kullanılmazkı
ayy canım bendede aynı oldu tırnağım önce battı sonra şişti iltihap çıktı çok azcık sonra geçti inşallah tekrar etmez bende kurcalamıştım törpüyle canım acıo die(
benimde aynı problem fakat benim ki 3 aydır devam ediyove neredeyse bütün parmaklarım neden oluyomuş ki anlamadım ????
ayyy tırnak batması bendede oldu 3 parmağımda birden,iltihaplanmıştı bide aynen fecii acıyordu,sakındıkçada oraya buraya çarpıp duruyordum uğunuyordum resmen acısından.cildiye ye gittim krem verdi antibiyotikli 1 hafta kullan dedi 1 hafta sonra konrtol gel dedi,kremi kullanırken tırnakla eti ayıracak şekilde masaj yaparak kullan dedi ilk başlarda acıdan sadece sürebildim sona acısı azaldıkça sürdüm masajla.1 hafta sonra kontrole gittim kullandığım kremi götürmeyi unuttuğum için azarlanınca:) emzirdiğimi söylemeyi unuttum 1 hafta daha sür dedi.kullanmadım tabiki kremsiz masaj yaptım,banyo yapınca su değiyorya eti yüzülüyo ama tırnak etten kurtulmak üzere.:))) tırnağı düz kesmek gerekiyormuş benim 1 senedir falan azıyordu tırnağım bende kenarları etine mi batıyo acaba diye oydukça oymuştum:) benimde doğumdan sonra oldu ama
aaaaa sendede olmuş demek bende sadece beni buldu sanıyordum..evet dr krem veriyormuş ..bide tırnagı fazla kesmicksin ..havalandırıcaksın ,batikonlu suya sokucan demişş.. parmakları hava alsın diye corapların ucunu kesmiş arkadaş
kızlarrr nerdesiniz hekes geçmişmi okuo :)
duznee gırrecek onlar belırlıorlar uyku duzenlerını sen ıstedıgın kadar uyutmaya calıs uyumazlar
oğluma salıncak aldık bugun çok sevdi maşallahhh
ayy canım bendede aynı oldu tırnağım önce battı sonra şişti iltihap çıktı çok azcık sonra geçti inşallah tekrar etmez bende kurcalamıştım törpüyle canım acıo die(
selam kizlar
onurlu gecmis olsun canim.valla bende merak ediyorum bu ay konturolü yok kac kilo oldu ki diye.banada az aldi gibi geliyor.ancak bir aydan asi var.ama artik bebekler bir kilo degil 500 yada 200 arasi aliyor artik 3 aydan sonra düsüse geciyor.benimde öyle az kilo alirsa mama takviyesi yapcam.valla bugün yine biberon aldim .4 farkli biberon oldu benim kiz almiyor bakalim bu yeniyi ne yapcak bugün denemek istiyorum.cayi ve suyu cay bardagi ile ictiginde oyun gibi geliyor seviyor cop cop.ama biberona gelince almiyor öggggggggg yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?