aynen öyle...
güle güle kullansın oğluşun melisesra..
geçmişi okuyordum ben canım
kızlar aynı dert bendede var
doğumdan sonra ayaklarımdaki tüm parmaklarımda batma oldu
bende birtek bedne var zannediyorudum bu sorun
ama demekki yalnız değilmişim
böyle bir acı yok ya
hepsi batarmı bi insanın parmakları ya
hepsi battı ve iltihap attı hep
doktorlara gittim ama geçmiiiyooo
napcam bilmiyorum
kış günü bile terlikle geziyorum
allah kimseye böyle dert vermesin
HEPİNİZEÇOOK GEÇMİŞ OLSUN KIZLAR
selam kizlar
onurlu gecmis olsun canim.valla bende merak ediyorum bu ay konturolü yok kac kilo oldu ki diye.banada az aldi gibi geliyor.ancak bir aydan asi var.ama artik bebekler bir kilo degil 500 yada 200 arasi aliyor artik 3 aydan sonra düsüse geciyor.benimde öyle az kilo alirsa mama takviyesi yapcam.valla bugün yine biberon aldim .4 farkli biberon oldu benim kiz almiyor bakalim bu yeniyi ne yapcak bugün denemek istiyorum.cayi ve suyu cay bardagi ile ictiginde oyun gibi geliyor seviyor cop cop.ama biberona gelince almiyor öggggggggg yapiyor
üyeliğim yok aslında ya, üye olayım madem :)
bana biri önermişti arada girip bakıyorum baya güzel bir yer evet
ya çok merak ettim neden çay veriyorsunuz ki çocuğa daha ne kadar ki yoksa ben mi yanlış yapıyorum sadece anne sütü veriyorum ne çay ne su.. biberona ben de nasıl alıştırcam bu arada bilmiyorum
ben uye oldum hg24 o9loarak gecıyor nıkım
ya çok merak ettim neden çay veriyorsunuz ki çocuğa daha ne kadar ki yoksa ben mi yanlış yapıyorum sadece anne sütü veriyorum ne çay ne su.. biberona ben de nasıl alıştırcam bu arada bilmiyorum
Bende su ve rezene veriyorum ama dr önerisiyle kafama göre değil yani :)) mama kullandığımız için doktorumuz ne kadar içerse o kadar su ver dedi.Rezeneyide içir rahatlatır dedi onu sıkıntısı olduğunda içiriyorum sadece.Anne sütü yetiyorsa herhangi bir sıkıntısı yoksa zaten çay falan vermeye gerek olmaz.
geçmişi okuyordum ben canım
kızlar aynı dert bendede var
doğumdan sonra ayaklarımdaki tüm parmaklarımda batma oldu
bende birtek bedne var zannediyorudum bu sorun
ama demekki yalnız değilmişim
böyle bir acı yok ya
hepsi batarmı bi insanın parmakları ya
hepsi battı ve iltihap attı hep
doktorlara gittim ama geçmiiiyooo
napcam bilmiyorum
kış günü bile terlikle geziyorum
allah kimseye böyle dert vermesin
HEPİNİZEÇOOK GEÇMİŞ OLSUN KIZLAR
bende de var aynı dert,çok ilginç neden oluyor acaba, benim her iki ayağımın orta parmaklarında doğumla ilişkilendirmemiştim hiç,acaba lohusalıkta çorap patik filan üst üste giyiyoruz sıkıştığındanmı olduki,ilk kızımda olmamıştı çünkü yaza gelmişti doğum,şaşırdım valla
kızlar trosyd aldım 2 kere surdum gecmedı gunde 2 den fazla surulmemelı yazıyo off ya fecı drma kızımın totosu yarında surerım gecmezse hametan alırım
kızlar trosyd aldım 2 kere surdum gecmedı gunde 2 den fazla surulmemelı yazıyo off ya fecı drma kızımın totosu yarında surerım gecmezse hametan alırım
tüh ya kuzucuğa..canım hangibezi kullanıyorsun bilmiyorum ama bezin markasını değiştir istersen..alerji yapıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?