2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar benim kuzum hep ağlıo bugün yaaa elimde susuo yatırınca başlıoo çok fena

kızlar geçmişi yeni okudumda bendede var ya bir ay önce elimde şimdide ayak parmağimda napcaz böle zonk zonk

ya çok merak ettim neden çay veriyorsunuz ki çocuğa daha ne kadar ki yoksa ben mi yanlış yapıyorum sadece anne sütü veriyorum ne çay ne su.. biberona ben de nasıl alıştırcam bu arada bilmiyorum

ya çok merak ettim neden çay veriyorsunuz ki çocuğa daha ne kadar ki yoksa ben mi yanlış yapıyorum sadece anne sütü veriyorum ne çay ne su.. biberona ben de nasıl alıştırcam bu arada bilmiyorum

canım ben de sadece anne sütü veriyorum, yanlış yapmıyorsun bu biraz tercih meselesi.

ama ben karşıyım çay falan verilmesine, hiçbir şey vermiyorum ben.

oh yalnız değilmişim.dediğin gibi herkes çay su veriyo acaba gariplik bende mi diyordum gerçi doktor yaz sıcağında bile 6 aydan önce su vermeyin diyoruz hele sen sakın su falan deneme dedi.sadece süt dedi canım.

Bende su ve rezene veriyorum ama dr önerisiyle kafama göre değil yani :)) mama kullandığımız için doktorumuz ne kadar içerse o kadar su ver dedi.Rezeneyide içir rahatlatır dedi onu sıkıntısı olduğunda içiriyorum sadece.Anne sütü yetiyorsa herhangi bir sıkıntısı yoksa zaten çay falan vermeye gerek olmaz.

doktorlarda da farklı görüş oluyor hep, tercih meselesi işte, doğru yanlış denemez pek

ben gerektiğine inandığım herşeyi veriyorum su da verdim çay da yemek suyu da

bende bayağıdır çay vermiyodum...az önce biberonu unutmasın diye biraz iyigeceler çayı yapıp veriyim dedim..ama malesef unutmuş kızım biberonu..içmedi..kaşıkla içti..

bende de var aynı dert,çok ilginç neden oluyor acaba, benim her iki ayağımın orta parmaklarında doğumla ilişkilendirmemiştim hiç,acaba lohusalıkta çorap patik filan üst üste giyiyoruz sıkıştığındanmı olduki,ilk kızımda olmamıştı çünkü yaza gelmişti doğum,şaşırdım valla

canım ben hep çorapsız dolaştım ateş basıyordu giyince ama benimde ayağımda oldu.ama bu kadar kişide olmasının elbet bi açıklaması vardır..

kızlar trosyd aldım 2 kere surdum gecmedı gunde 2 den fazla surulmemelı yazıyo off ya fecı drma kızımın totosu yarında surerım gecmezse hametan alırım

kızlar trosyd aldım 2 kere surdum gecmedı gunde 2 den fazla surulmemelı yazıyo off ya fecı drma kızımın totosu yarında surerım gecmezse hametan alırım

tüh ya kuzucuğa..canım hangibezi kullanıyorsun bilmiyorum ama bezin markasını değiştir istersen..alerji yapıyor olabilir.

tüh ya kuzucuğa..canım hangibezi kullanıyorsun bilmiyorum ama bezin markasını değiştir istersen..alerji yapıyor olabilir.

prima aktif bebek onu kullanıyorum prima care drymax kullandım oda pişirdi ne kullanıcam sızler ne kullanıyosunuz

alerjı olmus herhalde daha önce hıc böle olmadı prıma almıcm bıdahaa yarın baska bez alıyım yawrum ya hep ust kısımları sıvılce sıvılce totosunda cok az var ust kısımlar fecı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…