2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

prima aktif bebek onu kullanıyorum prima care drymax kullandım oda pişirdi ne kullanıcam sızler ne kullanıyosunuz

molfix kullanıyorum.büyük kızımda öyle olmuştu bezini değiştirince geçmişti.şimdiki kızımda da hiç pişik olmadı ama hametanı kullandım hep pişik olmasada..

molfix kullanıyorum.büyük kızımda öyle olmuştu bezini değiştirince geçmişti.şimdiki kızımda da hiç pişik olmadı ama hametanı kullandım hep pişik olmasada..

bnmkı alerjı olmus anlasılan netdearasrtrdım hametan bnde kullandım ıyı o trosyd de ıyı ama hep surulmemesı kötu hametan alıcam yarın bıldıgımden sasmım bezıde degstrcem cunku pişik oldugunda yıkadgmda hmn gecerdı ya bu 3 gundr gecmıyo

bide öyle bakalım kuzucuk rahatlasın ya uykusunuda etkiler yazık

kızlar trosyd aldım 2 kere surdum gecmedı gunde 2 den fazla surulmemelı yazıyo off ya fecı drma kızımın totosu yarında surerım gecmezse hametan alırım

canım travazol muydu neydi onu denemiş miydin? trosyd geçirmedi deyince doktor travozol vermişti, tam bilemiyorum adını ya. ama sanırım seninki kaka pişiği değil, alerji de olabilir ama büyük ihtimalle hava alamadığından oluyordur, üstlerde varsa ondan olabilir gibi geldi bana.

keşke altları açık gezdirebilsek şu çocukları

dry max en iyisi güzelim ya, kakayı çok güzel emiyor, ama belki de size yaramamıştır.

senin kuzunun cildi çok narin sanırım, inşallah atlatırsınız canım, geçmiş olsun

cnm bende üyeyim kullanıcı adım e_pack
ama öylesine olmuştum hiçgirmemiştim
siz varsanız girerim madem

canım ben de merak ettiğim bişey olduğunda açıp oraya bakıyordum ama yeni üye oldum işte, seni de ekleyeyim :)

kızlar yaaa

kız çocuklarının vajinal temizliği çok zor. ben her gün 2 kere falan totosunu yıkıyorum, zaten su ve pamukla temizliyorum normalde de ama su falan vajina içine ulaşmıyor, birikme oluyor. kurcalamamak da gerek. minicik bişey zaten.

hiç hoşuma gitmiyor bu konu.

aynen canım çok zor cidden
içi hemen pis oluyo temizlerkende korkuyorum bişe olcak diye

uykusunda aglıyo yawrum dediğin iyi oldu ya saol hıc aklıma gelmedı alerjı yapıcagı

fatma benim kızın totosuda çok pişti,her şeyi denedim olmadı enson doktor travozol krem verdi geçti ama en ufak şeyde tekrarlıyor..eltim vazelin kullandın mı biz çok memnun kalmıştık dedi. dedim bi deneyelim ne çıkar ki..çok memnunum o sivilcelerden eser yok inan. ama önce bir geçsin sonra her alt açtığında önce pamuk ve suyla temizle,kurula ardından da bol bol vazelin sür.bi de böyle dene ben çok memnun kaldım inan.

ben geldim annemler vardı birce şimdi uyandı emzirdiim geri uyuyamadım neler yazdınız bi bakayım dedim.

kurcalama .ocuğun şeysini fazla hehehe

oğlum dün gece 1 de uyudu sabah 8 ekadar hıc kalkmadıya bende uyandırmadım normalmıkı bu kadar uyuması uyanmadan:26:

oh yalnız değilmişim.dediğin gibi herkes çay su veriyo acaba gariplik bende mi diyordum gerçi doktor yaz sıcağında bile 6 aydan önce su vermeyin diyoruz hele sen sakın su falan deneme dedi.sadece süt dedi canım.

evet bence de daha çok erken 3aylıklar ya daha çay onların neyine gerek havalarda okadar sıcak değil ki anne sütü yeter ona suya da gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…