prima aktif bebek onu kullanıyorum prima care drymax kullandım oda pişirdi ne kullanıcam sızler ne kullanıyosunuz
molfix kullanıyorum.büyük kızımda öyle olmuştu bezini değiştirince geçmişti.şimdiki kızımda da hiç pişik olmadı ama hametanı kullandım hep pişik olmasada..
bnmkı alerjı olmus anlasılan netdearasrtrdım hametan bnde kullandım ıyı o trosyd de ıyı ama hep surulmemesı kötu hametan alıcam yarın bıldıgımden sasmım bezıde degstrcem cunku pişik oldugunda yıkadgmda hmn gecerdı ya bu 3 gundr gecmıyo
bide öyle bakalım kuzucuk rahatlasın ya uykusunuda etkiler yazık
kızlar trosyd aldım 2 kere surdum gecmedı gunde 2 den fazla surulmemelı yazıyo off ya fecı drma kızımın totosu yarında surerım gecmezse hametan alırım
cnm bende üyeyim kullanıcı adım e_pack
ama öylesine olmuştum hiçgirmemiştim
siz varsanız girerim madem
kızlar yaaa
kız çocuklarının vajinal temizliği çok zor. ben her gün 2 kere falan totosunu yıkıyorum, zaten su ve pamukla temizliyorum normalde de ama su falan vajina içine ulaşmıyor, birikme oluyor. kurcalamamak da gerek. minicik bişey zaten.
hiç hoşuma gitmiyor bu konu.
uykusunda aglıyo yawrumdediğin iyi oldu ya saol hıc aklıma gelmedı alerjı yapıcagı
kızlar yaaa
kız çocuklarının vajinal temizliği çok zor. ben her gün 2 kere falan totosunu yıkıyorum, zaten su ve pamukla temizliyorum normalde de ama su falan vajina içine ulaşmıyor, birikme oluyor. kurcalamamak da gerek. minicik bişey zaten.
hiç hoşuma gitmiyor bu konu.
oh yalnız değilmişim.dediğin gibi herkes çay su veriyo acaba gariplik bende mi diyordum gerçi doktor yaz sıcağında bile 6 aydan önce su vermeyin diyoruz hele sen sakın su falan deneme dedi.sadece süt dedi canım.
BUGUN 3 AYLIK OLDUK MAAŞLH OĞLUMA
oğlum dün gece 1 de uyudu sabah 8 ekadar hıc kalkmadıya bende uyandırmadım normalmıkı bu kadar uyuması uyanmadan:26:
maşallah oğluna mezimecim..
bi anne daha ne ister melisesra..gece 2 den beri kuduruyo bizimki..tadını çıkar uyumanın..
oğlum dün gece 1 de uyudu sabah 8 ekadar hıc kalkmadıya bende uyandırmadım normalmıkı bu kadar uyuması uyanmadan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?