2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım ılk defa uyudu bızımkıde normalde gece hıc uyumaz yuzden sasırdım oglene anca uyurdu bızımkı aksam 10 11 de kalkardı

belkide düzeni değişecek bundan sonra..umarım böyle devam eder cnm..
bizimki uyudu sanırım bende gidiyorum yatmaya kızlar..görüşürüz..

ii olma ya calısıyoz kızlar ne zaman ek gudaya baslayacaksınız

valla ben çalışıyorum sütümü sağıp bırakıyorum sütümün yettiği kadar dayanmak istiyorum ama yetmezse mecbur bu ay başlıycaz heralde ben daha hiç mama vermedim oğluma eger bu ayıda cıkarırsak çorbalara başlar oğluşum

biz de 3 aylık olduk bugün minik adamlar büyüyor :))

biz sizden 1 boy öndeyiz 1 gün ile abi olmuş benim oğlum

merhabalarr çook uzun zaman oldu sohbet etmeyeli.hatırlayan varmı bilmem 2010 ekim anneleri ilk açıldığında üye olmuştum ama çok fazla katılımım olamamıştı.sohbetlerinizi ara sıra takip ediyorum ve bebişim artık baya düzene girdiği için umarım bende sizlerle birşeyler paylaşabilirim.hepimize yavrularımızla,sevdiklerimizle nice güzel,sağlıklı huzur dolu yıllarr

bana doktor bırsey demedı daha ek gıda için herhalde 6.ayda baslatır ama ben verıyorum az az ogluma herseyden

valla ben de veriyorum peynir verdim mesela elimle ezdim verdim çok sevdi yemeklerin suyundan veriyorum çay kaşığı ile bir iki kaşık tabi pekmez de veriyorum meyve suyu verdim kendim hazırladım verdim

ben anne sütü dışında bir şey vermiyorum ,mama hiç vermedim,arada bir hıçkırırsa tatlı kaşığı ile su veriyorum bide yine arada bir yarım çay bardağı rezene çayı ama oda çok nadir.ek gıdaya 4.5 -5 aylıkken başlamayı düşünüyorum.şimdi verirsek anne sütünün kalitesini etkilemezmi acaba,onun besin değerlerini düşürür gibime geliyor

bende deniyim bari madem zararlı değil yemeklerin suyunu anladım ama peyniri acaba yutabilirmi ezipte versem istiyorum ki tuzlu şeylere alışsın tatlıya değil o yüzden peynir hoşuma gitti ama nasıl verebilirim bu arada bunları yiyince tadınca sütü almamazlık etmiyor değil mi

valla benım kuzenım 2 aylıkken kızına herseyden taddırıyordu masallah kılosuda cok ıyıdı 2 yasına kadar da emdi

oğlum dün gece 1 de uyudu sabah 8 ekadar hıc kalkmadıya bende uyandırmadım normalmıkı bu kadar uyuması uyanmadan:26:
normal artık büyüyorlar daha uzun uuyuyacaklar
BUGUN 3 AYLIK OLDUK MAAŞLH OĞLUMA
maşalahhhhh oğluna
biz de 3 aylık olduk bugün minik adamlar büyüyor :))
maşallaahhhh oğluna

elinle ez ama çok verme mercimek tanesi kadar al elinle ez ağzına değdir o emiyor zaten

kızlar ben arık cay brdğına sıcak suya kahvaltılıklardan koyuyorum valla çok güzel yiyo oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…