2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim kızım 2.5 aylık ve bir türlü emziğe alıştıramadım.aslında sakinleştide uğraşmasammı artık fikri olan varmı.bu arada emziği nelere batırmadım pekmez,meyve suları ,tadını alıyo geri bırakıyor emziği.3 çeşit emzik denedim

canım hoşgeldın görünmüodun hiç
benım oğlumda 1 ay ugrastırdı midesi kalka kalka zorla verdim bend eherşeyi denemdim sonunda pes etti tuttu..

nıye emmezler kı anlamammmmm bızımkı allahtan ılk verıste cak cak emmeye basladıııı

Son düzenleme:
canım hoşgeldın görünmüodun hiç
benım oğlumda 1 ay ugrastırdı midesi kalka kalka zorla verdim bend eherşeyi denemdim sonunda pes etti tuttu..

hoşbuldukk.valla hamleliğin son ayları işler çok yoğundu,bide baya uzak kalmıştım cesaret edemedim :)doğum olduktan 15 gün sonra benim kız zatüre teşhisi ile hastanede yoğun bakımda yattı 12 gün tabi bende .çok kötü günlerdi perişan olduk.ama şimdi çok iyiyizz çok şükür.emziği zorlayıncada kusacak gibi oluyor hatta bir iki defa kustuu,cesaret edem,yorum zorla tıkmaya :) neyse uğraşcazzz

canım cok gecmıs olsunnnn dogar dogmaz boylre bırsey yasaman uzucu neysekı gerıde kalmıs melegın ıyıymıss emzıgı ver bencede kurtulus

demet canım gündüz mama yiyo aksam ben işten gidince ertesi sabaha kadar sadece emio canım erken değil artık ben kızımdada da erken başlamıstım
loveli yarım çy bardğı sıcak suya biraz peyni,yumurta,tereyağ,zeytin çok azıcık ekmek içi karıstırdım yedi

kahvaltı versem benimkide yiyecek gecen ay 5300 kgdu bu ay 7500kg olmus sade anne sütü ile nasılaldı hala şoktayım .ek gıdaya baslamayı düşünmüyorum dr sakın dedi:)

ya memeyı bırakır dıye korkuyorumm

canım benimki bırakmadı hatta kapıdan benim içeri girdiğimi görünce emziğini ağzından atıo ağlamaya başlıo yapışıo memeye yavrum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…