2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gülayse geçmiş olsun canım

teşekkürler geçti gitti inşallah.yalnız bebeğinizde aşırı kusma varsa ve özellikle uykusundada öksürük başladıysa muhakkak doktora götürün ve film çekilsin.benim eski doktorum öksürüğü önemsememişti önceleri sadece serum fizyoloj,k damla ve şurup vermişti.ahh ahhh ne günlerdi ömrümden ömür gitti.benim kukuma alışmış küvezin içnde durmaz hemşirelerle kavga ede ede alırdım bebişimi kucağıma emzirmek için allah muhtaç etmesin ekskte etmesinnn

maaşlh kıs ne yiyon sen öle

normla yemek abartmıyorum 3 gün kıısıyım dedim sütün kalitesi değişti hemen,bolbol yogurt peynir salata corba sekersiz komposto.bu ayda yediğim halde 1 kg verdim ebnde nasıl gitti diyorum hepsini kuzey bey almıs ebndenn

cok geçmiş olsun cnmmm allah herkesin evladını bağışlasınn

bizde çok şükür doğduğundan belli kusma,öksürük,burun akıntısı hiç bişey olmadı sadece geceleri burnu çok tıkanıo tek sorun ooo

mezime peki yaptığın kahvaltıya yumurtanın beyazınıda koyuyormusun yoksa sadece sarısı mı anladığım kadarıyla hepsini ezip püre gibi veriyorsun değil mi

hem de nasıl 28 aralık eşimle çıkmaya başladığımız gündü ama ikimizde dün hatırladık 5 yıl bitti 6 ya girdik

bizde çok şükür doğduğundan belli kusma,öksürük,burun akıntısı hiç bişey olmadı sadece geceleri burnu çok tıkanıo tek sorun ooo

aman olmasında canım inşallah.benimki hastalıktan önce günde 4-5 defa kusuyordu.şimdi kusma vs yok çok şükür.sen işe başlamışsın kolay gelsinn.benimde haftaya bitiyordu raporum müdürden 2 ay ücretsiz izin koparabldim çok şükür.gülce 5 aylıkkken başlıyacağım işe inş.

ne güzel canım ya doya doya vakit geçir canım
ben genelde akşam gidince görüyorum uyanık olarak birde sabah genelde uyuyo oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…