gülayse geçmiş olsun canım
maaşlh kıs ne yiyon sen öle
teşekkürler geçti gitti inşallah.yalnız bebeğinizde aşırı kusma varsa ve özellikle uykusundada öksürük başladıysa muhakkak doktora götürün ve film çekilsin.benim eski doktorum öksürüğü önemsememişti önceleri sadece serum fizyoloj,k damla ve şurup vermişti.ahh ahhh ne günlerdi ömrümden ömür gitti.benim kukuma alışmış küvezin içnde durmaz hemşirelerle kavga ede ede alırdım bebişimi kucağıma emzirmek için allah muhtaç etmesin ekskte etmesinnn
teşekkürler aminn.benim eski ticker duruyor yenisi nasıl yapılıyor acabaacok geçmiş olsun cnmmm allah herkesin evladını bağışlasınn
mezime peki yaptığın kahvaltıya yumurtanın beyazınıda koyuyormusun yoksa sadece sarısı mı anladığım kadarıyla hepsini ezip püre gibi veriyorsun değil mi
bugun koçişimle söz gunumuz tam 7 sene oldu pehhhhhh yaşlandık be
ooooooo maaaşlh bende martta senin iki katın olacağım nerdeyse
ooooooo maaaşlh bende martta senin iki katın olacağım nerdeyse
ne kadar cabuk gecıyor dımızaman
maşallah desenize ben daha yeni gelinim sadece 4 yıl :)
bizde çok şükür doğduğundan belli kusma,öksürük,burun akıntısı hiç bişey olmadı sadece geceleri burnu çok tıkanıo tek sorun ooo
aman olmasında canım inşallah.benimki hastalıktan önce günde 4-5 defa kusuyordu.şimdi kusma vs yok çok şükür.sen işe başlamışsın kolay gelsinn.benimde haftaya bitiyordu raporum müdürden 2 ay ücretsiz izin koparabldim çok şükür.gülce 5 aylıkkken başlıyacağım işe inş.
zeytinin tuzunu alıyor musun mezime
kusura bakma çok soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?