2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben bu sene daha az ders alıcam program bana göre ayarlanacak 2.dönem de rapor alabilirsem mart sonuna kadar ne güzel olur

ne güzel en güzel zamanlarında ben gülücüklerini göremiyorum

ne güzel canım ya doya doya vakit geçir canım
ben genelde akşam gidince görüyorum uyanık olarak birde sabah genelde uyuyo oluo

evet bende bir akşam oyunlar oynuyorum sabah uyurken bırakıyorum vedalaşamıyoruz bile korkuyorum sanki beni sevmiyormuş gibi geliyo sanki bana uzaklaşıyor gibi komik ama sanki eşimi bile benden daha çok seviyo gibi geliyo offf sanki oğluşum beni unutuyo gibi :84::84::84::84:

bizimde perşembe günü tanışma yıldönümüü,2 yılcık olmuş ,neler sığdırmışız şu iki yıla,umarım 15,30,mümkünse 40-50.yıldönümlerinide kutlarız eşlerimizle

yaa bu sitenin sayfa şlelemeleri hala düzelmemiş.kolay yolu varda benmi bilmiyorum ilerleyen sayfaları ,gelen cevapları hemen göremiyorum :)

günaydın kızlar....
ne var ne yok....artık oğlumla çığlıklar atıyoruz....face videomuzu yükledim...
bu arada seda da bakıcı konusu işleniyor ilginizi çekebilir...

günaydın kızlar....
ne var ne yok....artık oğlumla çığlıklar atıyoruz....face videomuzu yükledim...
bu arada seda da bakıcı konusu işleniyor ilginizi çekebilir...

merhaba canım..

bakıcı sorunumuza ben çözüm buldum, size yakın bi yere taşınıp keremle yağız mete'ye de ben bakayım.. üçü beraber büyüyüp gitsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…