2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

merhaba canım..

bakıcı sorunumuza ben çözüm buldum, size yakın bi yere taşınıp keremle yağız mete'ye de ben bakayım.. üçü beraber büyüyüp gitsinler

harikasın platin...süper düşünmüşşsün canım:))))haftasonları da ben bakarım söz:)))

selam face de hangi sayfadan giriyorsunuz ortak bi sayfa varmı varsa beni de eklermisiniz ?
canım 2010 ekim anneleri var ama nevyas ekliyor orda...ben kişisel sayfamdan bahsetmiştim....

Günaydın kızlar..

Gece üstünü aça aça sonunda üşüttü oğlum bugün burnu akıyor arada hapşırıyor sadece damla kullanıyorum inşallah ilerlemez..

Günaydın kızlar..

Gece üstünü aça aça sonunda üşüttü oğlum bugün burnu akıyor arada hapşırıyor sadece damla kullanıyorum inşallah ilerlemez..

inş canım ya. ben yenı atlattım cok hastaydı benım oglum. inş ilerlemez sizinki.

banu ekledım senı face de. bakarım vıdeona. ben facedekılerı karıstırıyom hala nıckı neydı dıye:)

Son düzenleme:
İnşallah canım tam kış çocuğu oldular yazı nasıl getircez bakalım.

kış gec geldı aslında ama cok salgın var ya. hastaneler bebek dolu. arkadasım hastanede calısıyo da hep bebek hastalar var dıyo dıkkat etmemız lazım yaza kadar.

mrb kızlar nasılsınız
burda kar yagıyo hava iyice sogudu yaa geçen hafta osmaniyedeydik evler hep sobalı ama yakmaya ihtiyaç bile duymuyolar sıcacıktı :) inş kızımda burda hasta olmaz

kızlar facebookta ben bebeklerin adıyla açılıyor sandım oğlumun adına açtım ama siz adınıza açmışsınız arkadaşlık isteği göndersem kabul eder misiniz beni ama kim kimdir bilmiyorum o ayrı bebeklerin adından bilebiilirim adımı yazarım oraya olur mu

kendıme prinç unu maması yaptım:)))

lovelı canım bende 2 tane var hem kendı adıma hemde oglum adına eklıyorum seni

sağol canım ben kendi adıma açmamıştım eşimin vardı arkadaşlarım da orda ama bu özel diye arkadaşlarımdan eklemedim sadece ekim anneleri olsun istedim

bende de iki tane var. bi tane oglusum diğeri ben :)
oğluşa istek gönderirsen kabul ederim canım

tamam tamam ben buldum seniii ))
bu arada halı silecem halım nasıl pislenmiş acık renk resmen rengi değişmiş utandım kendimden vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…