2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar facede çok acemiyim resimleri akşam eklerim oğlumu ve beni görürsünüz heheheh

kızlar ben çıkıyorum güne gitcem gelince arkadaşlık isteği yollayacağım kabul ederseniz görüşürüz

nevyas benim oğlumda geceleri üstünü açıyordu ayaklarıyla tekmeleyerek
kaç kere üstü açık buldum onu bende uyuyup kalmışım işte
çözüm olarak uyku tulumu giydirmekte buldum
mothercarede yada chiccoda çok güzel tulumlar var
şuan indirimde ordan alabilirsin üstünü açsa bile üşümez

ben daha battaniyeye sarıp yatırıyorum henüz alışık değil kolları acık uyumaya

meraba kızlar benim kızım beni hergün şoklara sokuyo..çok edepsiz bi kızım var...çığlıkları duymanız lazım...nerdeyse bizi dövücek...gülmekten ölüyoruz babasıyla...alın beni diye bi çığlık atışı var anlamlı çığlıklar resmen cilve yapıyo...ayy çok tatlı ya herkes duysun istiyorum...hiç uslu bi kız olmıycak bu kız

Ayaklı bi tulumumuz var ama biraz büyük diye giydirmedim, h.sonu dışardaydık baktım tam alacaktım eşim korkuttu kendini kaydırıyor zaten kaydıra kaydıra tulumun içine gömülürse çocuk nefes alamaz dedi hemen geri bıraktık tulumu.Ama evdekini giydircem artık büyük müyük ne yapayım hasta olmasından iyidir.Sağol canım..

benim kızda öyle canım belli olmuyor 1 hafta öyle bi hafta değişiyo..gündüz uyanık tutmaya çalış olabildiğince,konuş müzik dinlet yorulsun iice..

yaa uyutmamaya çalışıyorum ama bayılıyo gece uyumadığından sıpa uyandıramıyorum ki,yokmu bunun mucize bir çözümü,nasıl düzene sokcaz biz bu bebişleri

sütüm artsın dıye canım

süt içiyorum ben sütümü arttırmak için,günde bir yumurta,rezene çayı,humana bunlar gerçekten işe yarıyo,4 litre su içiyom hergün doktorum dedi bide maltana diye bi içecek var oda çok süt yapıyo.yeşil yapraklı sebzeler de yenebilir.yazayım dedim bi faydası olur belki.

evet canım onlarıda bılıyorum ama yumurta bıde rezene hıc sevmem oyuzden bunu denıyorum bende

evet onları ben de yapıyorum. süt içiyorum,yumurta yiyorum,rezene çayı içiyorum,salatayı da çok yiyorum, havuç da süt yapıyormuş. hergün ondan da yiyorum. Ama suyu çok içemiyorum işte.

teşekkürler canım.

yaa uyutmamaya çalışıyorum ama bayılıyo gece uyumadığından sıpa uyandıramıyorum ki,yokmu bunun mucize bir çözümü,nasıl düzene sokcaz biz bu bebişleri
gece uykusunun çözümünü bulduk biz..umarım sizde de işe yarar..
nette çok okudum bununla ilgili şeyler..ilk kızımda bu denli uyku sorunu yoktu..ama küçük ona çekmedi..gece 4-5e kadar ayaktaydık biz..
saat 10 gibi kızımın altını değiştirip beşiğine yatırıyorum..
karanlık ve sessizlik çok iyi geliyor..daha önce ışıkta uyutmaya çalışıyordum..bebek,ne anlar ki dememeli..anlıyor işte..ilk gece 3 saat kadar salladım,uyudu..sonra daha az ve sonra daha az..ve tam dalmasını beklemek gerekiyor..hemen terketmeyin odayı..tam dalmadan giderseniz siz yanına gelene kadar tamamen uyanır..onun için biraz beklemelisiniz..gündüz de tam tersi ışıklı ve gürültülü ortamda uyutmak gerek..bir de bebek uykusunu alamazsa daha da uykusuz oluyoruyku uykunun mayasıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…