2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım ben de sorcaktım nasıl yapıyorsun diye :) uğraştırıcıymış ama deneyeyim madem ya

benim sütüm yeterli ama besleyici değil, kilo alımı yavaş kızımın. hep abur cubur yiyorum ben

artık rutin yoğurt süt falan yemeliyim pöf

aynen bewnim oğlum da gececi:)allah güç kuvvet bide sabır versin bize

kızlar logusalık kan lekelenme kesılınce akıntınız nasıl renge döndu :26: sanırım bitti benimkideee sukurler olsun kurtuldum dr gıtmekten sanırım

arkadaşlar kız bebekleri olanlar alt tarafına dikkat etsinler benim kızımda vajinal yapışıklık oluşmuş, bugün cerraha gitti eliyle açtı hemen,kolay bir çözümü var ama geç farkedilirse neşterle filan açıyorlarmış arkadaşın kızının 2yaşında farkedilmiş neşterle açmışlar, pişik kremi zamanla yapışıklık yapıyormuş o bölgede arada bir aralamak gerekiyormuş altını atığımızda büyük kızımda olmamıştı ama bunda oldu bende ilk defa duydum.

bizde buna benzer bir çözüm bulduk ama kendi yarattı kızım bu çözümü ışığı kapatıp yatağa yatıyoruz emerek uyuyor ama bir saate yakın emiyor yalancı meme almadığı için yalancı meme muamelesi yapıyor bana sıpa, orda bırakıyorum ou bi yarım saat filan sonra beşiğine alıyorum top atsan uyanmıyor onda sonra,çok şükür bu işe yaradı bizde sabahlara kadar turuyorduk bebekler ışık olunca uyumuyor sanırımbirde biz akşam durmuyor diye kucakta gezdirip duruyordk şimdi anladık huyunu durmamaya balayınca uyumak istiyormuş yavrum ışık kapansın istiyor.

benim kızda tam tersi ışığı kapatınca çığlığı basıyor.mecbur geceleri loş ışıkta uyuyor..

sorma şebek ettin bizi diyorum gülüyor sıpabide uyurken ben odadamıyım diye yoklar..bende yattığım yerden burdayım kızım diyorum sesi kesiliyo cadının

cadı bu kızlar ya, benim kide odadan çıkarken kapıya kadar takip ediyor geri dndüğümde hala kapıya bakıyor oluyor beni bekliyor resmen, uyandığında sesimi duyunca hemen kafayı çeviriyor gülmeye başlıyor çok tatlılar ya, Allah sağlıklı bir ömür versin hepsine:)

nasıl yapışıyomuş ya her ay kontrolde bakıyorlar doktormu farketdı

işte yazı bu işine yarar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…