canım ben prinç ununun arkasındakı tarıfı yaptım 4 su bardağı süt 1 çay kaşıgı vanilya 1 çay kaşıgı bugday nişastası 3 yemek kaşıgı prinç unu 1 su bardagı seker muhallebı oluyor cok guzeltadı
yaa bu gaz problemi ne zaman bitcek iki aylık olduk hala gaz sancısı yaşıyoruz.
bide benim oğlum gece ile gündüzü karışytıroyo gündüz maşallah mışıl mışıl uyuyo gece sabaha kadar uyumuyo:)
gece uykusunun çözümünü bulduk biz..umarım sizde de işe yarar..
nette çok okudum bununla ilgili şeyler..ilk kızımda bu denli uyku sorunu yoktu..ama küçük ona çekmedi..gece 4-5e kadar ayaktaydık biz..
saat 10 gibi kızımın altını değiştirip beşiğine yatırıyorum..
karanlık ve sessizlik çok iyi geliyor..daha önce ışıkta uyutmaya çalışıyordum..bebek,ne anlar ki dememeli..anlıyor işte..ilk gece 3 saat kadar salladım,uyudu..sonra daha az ve sonra daha az..ve tam dalmasını beklemek gerekiyor..hemen terketmeyin odayı..tam dalmadan giderseniz siz yanına gelene kadar tamamen uyanır..onun için biraz beklemelisiniz..gündüz de tam tersi ışıklı ve gürültülü ortamda uyutmak gerek..bir de bebek uykusunu alamazsa daha da uykusuz oluyoruyku uykunun mayasıdır
bizde buna benzer bir çözüm bulduk ama kendi yarattı kızım bu çözümü ışığı kapatıp yatağa yatıyoruz emerek uyuyor ama bir saate yakın emiyor yalancı meme almadığı için yalancı meme muamelesi yapıyor bana sıpa, orda bırakıyorum ou bi yarım saat filan sonra beşiğine alıyorum top atsan uyanmıyor onda sonra,çok şükür bu işe yaradı bizde sabahlara kadar turuyorduk bebekler ışık olunca uyumuyor sanırımbirde biz akşam durmuyor diye kucakta gezdirip duruyordk şimdi anladık huyunu durmamaya balayınca uyumak istiyormuş yavrum ışık kapansın istiyor.
selam hnmlar nasılsınız
benim kızda tam tersi ışığı kapatınca çığlığı basıyor.mecbur geceleri loş ışıkta uyuyor..
canım ya, her bebiş farklı işte hayatım deneye yanıla bulcaz ne istediklerini:)
sorma şebek ettin bizi diyorum gülüyor sıpabide uyurken ben odadamıyım diye yoklar..bende yattığım yerden burdayım kızım diyorum sesi kesiliyo cadının
arkadaşlar kız bebekleri olanlar alt tarafına dikkat etsinler benim kızımda vajinal yapışıklık oluşmuş, bugün cerraha gitti eliyle açtı hemen,kolay bir çözümü var ama geç farkedilirse neşterle filan açıyorlarmış arkadaşın kızının 2yaşında farkedilmiş neşterle açmışlar, pişik kremi zamanla yapışıklık yapıyormuş o bölgede arada bir aralamak gerekiyormuş altını atığımızda büyük kızımda olmamıştı ama bunda oldu bende ilk defa duydum.
ne yazıkkı benım
fatma benim kızın totosuda çok pişti,her şeyi denedim olmadıenson doktor travozol krem verdi geçti ama en ufak şeyde tekrarlıyor..eltim vazelin kullandın mı biz çok memnun kalmıştık dedi. dedim bi deneyelim ne çıkar ki..çok memnunum o sivilcelerden eser yok inan. ama önce bir geçsin sonra her alt açtığında önce pamuk ve suyla temizle,kurula ardından da bol bol vazelin sür.bi de böyle dene ben çok memnun kaldım inan.
okudum bı gecse ısallah denıcemfatma sana pişik için yazdığımı okudun mu?
ne yaptın farklı bez aldın mı yada krem değişiklik var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?