2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hametandanda memnunum olmadı ondan aldryım esıme off ne zor iş yaw organık pişik ilcı olsa ne guzel olur ya

kızlar az önce kaynanamlar geldi....kızım bastı yaygarayı hiç durmadı onlarda gözü bende..yavrum nasıl ağladı...kucağıma alır almaz sustu..çok bozuldularr

arkadaşlar size bişey sorucam benim kızım 2 ekim doğumlu fakat acayip derecede tükürük salgısı var resmen tükürüyor sürekli elleri hep ağzında sizlerden de bu durumda olan varmı önlük takıyorum sürekli

sımdı bnde aynısını yazıcaktım paso tukuruyo bı anlasam nıye böle tukuruyo

aynıyız bizde 03.10.2010 doğumluyuz ve yüzbin baloncuk oluyo ağzımız yetmiyo eller bi ağıza bi yanaklara ıslak elleri deydikçe yanakları tahriş oldu yavrumun ama bazı bebeklerin damakları gelişiyomuş yani diş çıkarmaları yakın olabilir diyolar biz günde belki 10 tane önlük değiştiriyoruz

ben kendime çizelge yapamadım aslında yaptımda kopyala yapıştır yapınca kabul etmedi sistem.yanlış yerimi kopyalıyorum acaba ? fikri olan varmı yardım lütfenn :)))

selam kızlar nasısını dün oğlumu doktora götürdük çok kusuyor akşamları en az 5 6 kez üst değiştiriyom doktor saatle emzir dedi ama benim oğlum anlamıyor illa meme istiyor bide çalışmaya başlamıştım geçen hafta çok yoğunum valla 1 kilo vermişim koşturmaktan sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…