selam kızlar
tırnak batmasından acmıssınız ayyyy tek degilmişim ayooollll
ya bende hayatımda ilk kez tırnak batması yasadım dogumdan beri batmayan tırnagım kalmadı hepsi gecti sadece ayak bas parmaklarım kaldı onlarda gecmio yaaaaaaaa
bi çare diyin yaaaaa arkadas soganı ortadan kes tavda kesilen tarafı azcık kızarıncaya kadar ısıt parmagına sar demişti ama iltihaplı degil benimki olanda olmustu ondan biliom benimki kıarık sislik öle duruyor ya gecmio tırnaklarımda uzadı korkuom dokunmaya
ayaklar küçülmezmiş kızlar hamileyken demişlerde hamilelikten kalan tek sey oymus ayaklar 1 numara büyürmüş ama geri düşmezmiş ona göre ayakkabı alın derim
2011 eylül anneleri topii açılmış yakında 2011 ekim anneleride açılır çok heyecanlı
ayyy sizdemiiiiiiii. bende ne cektim tam 1 hafta... sonra geçti yanındaki parmağım oldu bu sefer cok fena.. demek ki bende tek değilmişim.. valla canım ben batan tırnagı cıkrdım baya canım yandı ama geçti sonunda.Güzelce kes törpüle geçiyor ben batikon felanda sürdümki mikrop kapmasın diye cunku benimkide kızardı şişti.
batikon neki cnm ben bilmiom antibiyotikli kremse kullanmak zararlı diimi emzirirken?
nsıl cıkardın tırnagı yaaaaa
dediğn gibi yapayım bende gecice yok aslında bebege bakmaktan kendimi unutuom hala toparlamadım sanırım işe baslayana kadar böle sürcek :44:
ya su smile ı özledim bi kullaniim beeee
merhaba kızlar siz bebeklerinize sadece anne sütümü veriyosunuz yoksa mamada veriyomusunuz
selam kızlar
ya bende hayatımda ilk kez tırnak batması yasadım dogumdan beri batmayan tırnagım kalmadı hepsi gecti sadece ayak bas parmaklarım kaldı onlarda gecmio yaaaaaaaa
bi çare diyin yaaaaa arkadas soganı ortadan kes tavda kesilen tarafı azcık kızarıncaya kadar ısıt parmagına sar demişti ama iltihaplı degil benimki olanda olmustu ondan biliom benimki kıarık sislik öle duruyor ya gecmio tırnaklarımda uzadı korkuom dokunmaya
ayaklar küçülmezmiş kızlar hamileyken demişlerde hamilelikten kalan tek sey oymus ayaklar 1 numara büyürmüş ama geri düşmezmiş ona göre ayakkabı alın derim
selam kızlar
Ben sadece anne sutu veriyorum
su bile vermedim
hanımlar benim gibi bebeği kucakçı olan var mı aranızda ?
gün boyu yapışık yaşıyoruz resmen...
benim kızım gündüz uyur ,gece hiç uyumazdı,şimdi zor bela geceye çekmeyi başardım uykularını....
çokta az uyuyor,24 saatte toplam 10 saati bulmuyor ,ve parça parça....
elim ayağım bağlandı sanki.....ne iş ne başka birşey sadece bebek kucakta ve ayakta gezecek..
ne güzel en güzel zamanlarında ben gülücüklerini göremiyorum
evet bende bir akşam oyunlar oynuyorum sabah uyurken bırakıyorum vedalaşamıyoruz bile korkuyorum sanki beni sevmiyormuş gibi geliyo sanki bana uzaklaşıyor gibi komik ama sanki eşimi bile benden daha çok seviyo gibi geliyo offf sanki oğluşum beni unutuyo gibi :84::84::84::84:
sanırım siz çalışmaya başlamışsınız ben de yakında başlıcam çok korkuyorum çok zor oluyo mu işe alışma ve bebeği bırakma dönemi? benim ki sürekli emmek istiyo nasıl alışacak ya çok üzülüyorum
ben işi bıraktım..ayrılamıyacağımı biliyodum kızımdan..hayalini kurarken bile ağlıyodum....başkasını benden çok sever beni unutur hep yanında olamıycam düşüncesi çok kötü...şimdi ekonomik olarak sıkıntı çekiyo olabiliriz ve ben evde kalmaktan sıkılmışta olabilirim...ama herşeyedeğer kızımı ben büyütmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?