2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar
tırnak batmasından acmıssınız ayyyy tek degilmişim ayooollll

ya bende hayatımda ilk kez tırnak batması yasadım dogumdan beri batmayan tırnagım kalmadı hepsi gecti sadece ayak bas parmaklarım kaldı onlarda gecmio yaaaaaaaa

bi çare diyin yaaaaa arkadas soganı ortadan kes tavda kesilen tarafı azcık kızarıncaya kadar ısıt parmagına sar demişti ama iltihaplı degil benimki olanda olmustu ondan biliom benimki kıarık sislik öle duruyor ya gecmio tırnaklarımda uzadı korkuom dokunmaya

ayaklar küçülmezmiş kızlar hamileyken demişlerde hamilelikten kalan tek sey oymus ayaklar 1 numara büyürmüş ama geri düşmezmiş ona göre ayakkabı alın derim

benim tırnaklar hep batardı şimdi daha beter yürüyemiyorum bide işe başladım ayakkabılar olmuyor valla

ayyy sizdemiiiiiiii. bende ne cektim tam 1 hafta... sonra geçti yanındaki parmağım oldu bu sefer cok fena.. demek ki bende tek değilmişim.. valla canım ben batan tırnagı cıkrdım baya canım yandı ama geçti sonunda.Güzelce kes törpüle geçiyor ben batikon felanda sürdümki mikrop kapmasın diye cunku benimkide kızardı şişti.

bu arada oğlum 11 gün sonra 4 aylık oluyo benim sıpa .Ben artık okuyamıyom geçmişi zaten her gün giremiyorum yine geride kaldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

batikon neki cnm ben bilmiom antibiyotikli kremse kullanmak zararlı diimi emzirirken?

nsıl cıkardın tırnagı yaaaaa
dediğn gibi yapayım bende gecice yok aslında bebege bakmaktan kendimi unutuom hala toparlamadım sanırım işe baslayana kadar böle sürcek :44:

ya su smile ı özledim bi kullaniim beeee

biokadin ismi canım sezeryan oldun sende sanırım drm vermişti bana dikişlerini temizlersin diye. bende parmağımı onunla temizleyip güzelce sargı beziylen sardım zaten tırnagıda cıkarmıştımm cıkarırken kanamıştı mikrop kapmasın diye sürdümdü işte...
ayy sormaa bende cok özledim o halleriimi şimdi resimlere bakıyordum sanıırım ben doruk 3.yaşında oldugunda bi cocuk daha yaparımmm
gercekten özleniyormuş.. o zamanlar biran önce doğursam diye bakıyordum oysa ki...

Bende sadece bende vardır sanıyodum yanlzı değilmişim :))berbat birşey yaa aperpilim batikon sür darkın dediği gibi ben hergün batikonluyorum yakıyor onu sürünce mikrobunu kırması için

canım aynısı bnada oldu etım hep ıtdım tırnk uzadıkca gectı bnm ayklarım dogumdn 1 hafta snra eskı numarasına kavust zatn bn hmıleykn hıc sısmedı ayagım yorulunca 1 numara kadar sıserdı öle buyurdu yoksa ayakkabılarımın hepsı oluyordu

hanımlar benim gibi bebeği kucakçı olan var mı aranızda ?
gün boyu yapışık yaşıyoruz resmen...
benim kızım gündüz uyur ,gece hiç uyumazdı,şimdi zor bela geceye çekmeyi başardım uykularını....
çokta az uyuyor,24 saatte toplam 10 saati bulmuyor ,ve parça parça....
elim ayağım bağlandı sanki.....ne iş ne başka birşey sadece bebek kucakta ve ayakta gezecek..

canım benim kızım da aynıydı işte, devamlı yazıyordum burada da. tuvalete gitsem bile çığlık çığlığa ağlıyordu ben gelene kadar, yatmaktan nefret ediyor zaten, sadece kucakta mutluydu bi de ayakta gezecek tabii

ama 3 aydan sonra değişmeye başladı, şimdi oyun halısında falan kendi kendine oyalanıyor, yavaş yavaş azaltıyoruz kucağı

sanırım siz çalışmaya başlamışsınız ben de yakında başlıcam çok korkuyorum çok zor oluyo mu işe alışma ve bebeği bırakma dönemi? benim ki sürekli emmek istiyo nasıl alışacak ya çok üzülüyorum

ben işi bıraktım..ayrılamıyacağımı biliyodum kızımdan..hayalini kurarken bile ağlıyodum....başkasını benden çok sever beni unutur hep yanında olamıycam düşüncesi çok kötü...şimdi ekonomik olarak sıkıntı çekiyo olabiliriz ve ben evde kalmaktan sıkılmışta olabilirim...ama herşeyedeğer kızımı ben büyütmek istiyorum..

bence en doğrusunu yapmışsınız kızlar tamam çalışanlara sözüm yok gerçi bende çalışmıorum bekara karı boşamak kolay ama sonuçta el kadar bebek benim içim acırdı bıraksam ki zaten bizle bile durmayan çocuk nasıl olcakta biberon sütüyle durcak onuda bilmiom ya allah çalışan arkadaşlarımıza sabır versin inşallah(

milyonlarca çalışan anne var ama:) onların çocukları annelerini unutuyor mu sence..?
ben de senin gibi düşünüyordum ama saçma bir düşünce olduğuna karar verdim. Etrafınmda örnekleri de var, hiç de unutmuyorlar annelerini.. Hatta çok küçükken işe geri dönmek daha iyi, çünkü biraz büyüyüp anneye alıştıktan sonra işe geri dönülürse anneye küsebilirler.
anne mutlaka çalışmalı ama eskisi kadar yoğun çalışmamalı bence, tempoyu düşürüp çocuğuna zaman ayırmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…