2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar ben arık cay brdğına sıcak suya kahvaltılıklardan koyuyorum valla çok güzel yiyo oğlum

dr 6 aya kadar anne sütü icen bebeklere ek gidada bulunmayin dyior ben cesaret edemiyorum valla

kahvaltı versem benimkide yiyecek gecen ay 5300 kgdu bu ay 7500kg olmus sade anne sütü ile nasılaldı hala şoktayım .ek gıdaya baslamayı düşünmüyorum dr sakın dedi:)

ayy masallah ne yedin benim sütüm yaramyiormu bugun gelen misafirler ikide bir emdir emdir diye diye artik piskolojim bozuldu birde her defasinda mememe saldiriyor cekyiro cekyior sonra aglyior ugarisinca gelyior süt korkudan önüme ne geldiyse yedim valla ama kizim ac kalsa uyumaz diye düsünüyorum

benimkiside eli simdi agzindan cikmyor cok tükürüyor dr normal dedi yutmasini unutuyorlarmis

cok moralim bozuk acaba sütümü kesilyior gögüslerim sismiyor artik yumusak

canım inşallah benimkide kendi başına oyalanmaya alışırda bir özgürlüüme kavuşurum inşallah ya
bu şekilde işler çok aksıyor,tek elle yumurta kırmaya bile alıştım düşün artık ,evde gün boyu birtek ben varım,hani başka birileri daha olsa dönüşümlü tutarız....benimkinin 3 ayı tamamlamasına biraz daha var,nettede okuduğuma göre bu 3 ay bir eşik olarak kabul ediliyor,bir çok şey değişiyor....oyun halısını bende alayım bakalım,inşallah faydasını görürüz...

bence de eğer güvenebileceğiniz çocuğunuza bakacak biri varsa neden çalışmayasınız ki çalışmak, birisine bağımlı olmamak çok güzel ve her kadının üretmeye çalışmaya ihtiyacı vardır.. ben çalıştığım yerden dolayı uzun süre izin kullanamıyorum sdc ama ne yapalım benim durumumda olan başka insanlarda vardı hatta bebeklerini 1,5 aylıkken bırakıp çalışmak zorunda kalanlar var; yanında olduğun sürece çocuktan sevgini esirgemezsen yeterli vakt ayırmazsan bi problem olacağını düşünmüyorum ben..

benim de böyle ben çözümü 3 saatte bir emzirmekte ve bir göğüsümü 12ye kadar vermiyorum iyice doluyor sağıyorum biberona gece yatmaya gidince veriyorum böylece gece doyuyor
bi de emzir diyeni dinleme ben dinliyordum göğüslerim dolmuyordu böyle diyenlere daha acıkmadı diyordum

günaydın annelerr.uyku düzenimizi oturtabildik çok şükür.gece 10 gibi yatıyor sabah 6-7 ye kadar 3 defa uyanıyor emziriyorum geri uyuyor,sabah 9-10 gibi kısa uyku ,öğlen sonu kısa uyku bide akşamüstü kısa uyku.banada dinlenme ve işlerim için vakit kalıyor böylece.diğer zamanlardada oynuyorum kızımla tepkileri çok tatlı,devamlı kucak istemeyide bırakıyorlar artık bu zamanlarda.mutluyuz yaniii.uyku problemi çeken arkadaşlara kolaylıklar diliyorum

kızlar ya bızımkı cok sukur artık gecelerı uyuyor ama hıc kalkmıyor emmeye 8 9 saat ac kalıyor moralım bozuluyor acaba kaldırmalımıyım doktor kaldır dıyor ama bende uyuya kalıyorum oda kalkmıyor

çalışan anne olarak katılıyorum sana .ben 2 ay daha izin koparabildim çok şükür ama koparamasamda çalışmaya başlıyacaktım ,ama dediğin gibi güvenilir bir kimse bulmak çok önemli ,anneme güveniyorum bu klounuda,evde ben günleri karıştırıyorum artık,her gün birbirinin aynısı,etraftan haberim yok ,şimdilik çok şikayetim yok ama kızım büyüdükçe ruhsal olarak sıkıntısını çekeceğimi hissediyorum. ve o yüzden dediğin gibi kaliteli zman geçirmeyi sağlamak önemli.bu arada önceden de bahsi geçmiş ben hiç bir bebeğin annesini çalışıyor diye az sevdiğini ve unuttuğunu görmedim duymadım.

melis aç olursa uyanır bencede bırak uyusun çocuk ..benimkide uzasa artık uykuları ne guze olurdu gece 2 bucuk satte kalkıyoruz yat kalk yat kalk salak gıbıyım

melis aç olursa uyanır bencede bırak uyusun çocuk ..benimkide uzasa artık uykuları ne guze olurdu gece 2 bucuk satte kalkıyoruz yat kalk yat kalk salak gıbıyım

benimki bütün gece meme agzında uyuyor bende salak gibi oluyorum ama olsun bu günler gelip geciyor :)yalancı meme almadı eşim yazık sana gel mama verelim dedi sende uyu 3 saat dedi oglum sade anne sütü i,le besleniyor ne olur olmaz bir kutu mama almıstık.eşim yaptı mamayı verdi mama bitti nasıl aglıyor meme diye bir görseniz 2 memeyide emdi bitiridi yok anam cocuk gene sabaha memede alllahtan bol sütüm varda yetiyor benim oğlum tam bir memeasıgı kızlarr sizler ne durumdasınız

cok korktum 1 kere mama yiyen bir daha emmez derler ya hep nasıl korktum almaz diye bir daha mama vermedim eşimle evde nasıl inatlaştık almaz meme bırak diyeadam beni düşünüyor bende cocuk memeyi almaz diye yırtındım durdum benim oğlan abisi gibi iştahlı olucak galiba bir daha vermedima amaaa yasasın kadın inadıııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…