- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
kızlar ben arık cay brdğına sıcak suya kahvaltılıklardan koyuyorum valla çok güzel yiyo oğlum
kahvaltı versem benimkide yiyecek gecen ay 5300 kgdu bu ay 7500kg olmus sade anne sütü ile nasılaldı hala şoktayım .ek gıdaya baslamayı düşünmüyorum dr sakın dedi:)
arkadaşlar size bişey sorucam benim kızım 2 ekim doğumlu fakat acayip derecede tükürük salgısı var resmen tükürüyor sürekli elleri hep ağzında sizlerden de bu durumda olan varmı önlük takıyorum sürekli
canım benim kızım da aynıydı işte, devamlı yazıyordum burada da. tuvalete gitsem bile çığlık çığlığa ağlıyordu ben gelene kadar, yatmaktan nefret ediyor zaten, sadece kucakta mutluydu bi de ayakta gezecek tabii
ama 3 aydan sonra değişmeye başladı, şimdi oyun halısında falan kendi kendine oyalanıyor, yavaş yavaş azaltıyoruz kucağı
günaydın hatunlarrrrrrrrrr
milyonlarca çalışan anne var ama:) onların çocukları annelerini unutuyor mu sence..?
ben de senin gibi düşünüyordum ama saçma bir düşünce olduğuna karar verdim. Etrafınmda örnekleri de var, hiç de unutmuyorlar annelerini.. Hatta çok küçükken işe geri dönmek daha iyi, çünkü biraz büyüyüp anneye alıştıktan sonra işe geri dönülürse anneye küsebilirler.
anne mutlaka çalışmalı ama eskisi kadar yoğun çalışmamalı bence, tempoyu düşürüp çocuğuna zaman ayırmalı..
dr 6 aya kadar anne sütü icen bebeklere ek gidada bulunmayin dyior ben cesaret edemiyorum valla
ayy masallah ne yedin benim sütüm yaramyiormu bugun gelen misafirler ikide bir emdir emdir diye diye artik piskolojim bozuldu birde her defasinda mememe saldiriyor cekyiro cekyior sonra aglyior ugarisinca gelyior süt korkudan önüme ne geldiyse yedim valla ama kizim ac kalsa uyumaz diye düsünüyorum
benimkiside eli simdi agzindan cikmyor cok tükürüyor dr normal dedi yutmasini unutuyorlarmis
cok moralim bozuk acaba sütümü kesilyior gögüslerim sismiyor artik yumusak
çalışan anne olarak katılıyorum sana .ben 2 ay daha izin koparabildim çok şükür ama koparamasamda çalışmaya başlıyacaktım ,ama dediğin gibi güvenilir bir kimse bulmak çok önemli ,anneme güveniyorum bu klounuda,evde ben günleri karıştırıyorum artık,her gün birbirinin aynısı,etraftan haberim yok ,şimdilik çok şikayetim yok ama kızım büyüdükçe ruhsal olarak sıkıntısını çekeceğimi hissediyorum. ve o yüzden dediğin gibi kaliteli zman geçirmeyi sağlamak önemli.bu arada önceden de bahsi geçmiş ben hiç bir bebeğin annesini çalışıyor diye az sevdiğini ve unuttuğunu görmedim duymadım.bence de eğer güvenebileceğiniz çocuğunuza bakacak biri varsa neden çalışmayasınız ki çalışmak, birisine bağımlı olmamak çok güzel ve her kadının üretmeye çalışmaya ihtiyacı vardır.. ben çalıştığım yerden dolayı uzun süre izin kullanamıyorum sdc ama ne yapalım benim durumumda olan başka insanlarda vardı hatta bebeklerini 1,5 aylıkken bırakıp çalışmak zorunda kalanlar var; yanında olduğun sürece çocuktan sevgini esirgemezsen yeterli vakt ayırmazsan bi problem olacağını düşünmüyorum ben..
kızlar ya bızımkı cok sukur artık gecelerı uyuyor ama hıc kalkmıyor emmeye 8 9 saat ac kalıyor moralım bozuluyor acaba kaldırmalımıyım doktor kaldır dıyor ama bende uyuya kalıyorum oda kalkmıyor
günaydınnnnnnnn kızlar
melis aç olursa uyanır bencede bırak uyusun çocuk ..benimkide uzasa artık uykuları ne guze olurdu gece 2 bucuk satte kalkıyoruz yat kalk yat kalk salak gıbıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?