2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın nasılsınız bakim ben 4 bucuktan beri ayaktayım sağolsun kızım uyandırdı geri uyuyamadım. bugun musafir gelcek geri uyursamda uyanamam diyede yatmadım yapılcak işlerde vardı. bu arada benim bilgisayar face e msne girmiyor. beni msnde facete arayan annelere duyrulur. umarım sorunu çözcem onların dışında heryere giriyor anlamadım gitti :)
 

internetin engellenen sitelerine bak cok burdasın ya eşin engellemiş olmasınn
 

iyiyim cnm siz nasılsınız. kızım gitgide yombişleşio face e koymak istiom fotolarını ama kısmet değilmiş.

internetin engellenen sitelerine bak cok burdasın ya eşin engellemiş olmasınn

heheh yok şekerim o eve uğramıoki siteleri engellesin :) modemde sorun var e-posta ve şifre girilmesi gereken sitelere girmio. hotmailede girmio maillerede bakamıom.
 
kızlar ya bızımkı cok sukur artık gecelerı uyuyor ama hıc kalkmıyor emmeye 8 9 saat ac kalıyor moralım bozuluyor acaba kaldırmalımıyım doktor kaldır dıyor ama bende uyuya kalıyorum oda kalkmıyor

canım moralini bozma çocukalr uyurken çabuk acıkmazmış zaten acıksa basar yaygarayı hiç üzülme bizimki de bazen bi uyuyo rahat 6 saat kalkmıyor ama kalkınca deli gibi emiyor sonra da neşesi bir yerine geliyo paşanın tabi uykuyu alıyo ya :) kahkahalar havada uçuyo ama malesef bu 6 saat uykular bizde çok sık olmuyooo
 
Eşim nezle oldu kesin oğlumla banada geçicek yaa
zaten ayda bir nezle olmaya müsait bünyem var..hamileilikte ve sezeryanda bile hastaydım. şimdi bulaştırıcak bize yaa bogazlarm acımaya burnum akmaya basladı sankı allerjik bünye hemen kapıyor işte benim oglanda öyle dogalı beri hapsırıyor hergun hapsırıyoruz oglumla çekicek annesi gibi
 

benim kızda aynı canım, gece 11 de başlıyoruz 12 ye kadar emiyor bazen beş dakika sonra uyanıp bir saatte diğerini emiyor gecede 5 te kalkıyor alıyorum yanıma sabaha kadar ağzımda dursun diyor kaçırınca öyle tatlı uzatıyorki kafayı bulmak için bayılıyorum o haline:) yalancı memeyi almadığı için sanırım bu kadar düşkün memeye, emdiği süre içinde sürekli yutmuyor zaten bir süre sonra boş boş emiyor belli oluyor meme sapığı diyorum bende:)
 
banamı gülüon kız gece 4 ten beri temizlik yapıom beynim döndü zate


heheh bizim evin altında lokanta vardı baban oraya gönderiodu ama sen fırında yada ocağın üztünde közleyebilirisn

olmaz balsurat sende hemen bi lokanta bul işin sırrı orda şaka bi yana benim iki ayağımda 2 parmağım olmak üzere 4 parmağım feci acıyor ayakkabıyla mahfoldum bütün gün olmadı gidicem doktora ama bende deniyim şu soğanı
 

hahah biz gündüz öyleyiz. gündüz uzun uyumayınca böle yapıom bende eşim geçen öğlen gelmiş bende uyuya kalmışım. kız memedeydi sende uyumuşun dio. giderken bidaha bakmış çıkarmış. hehehe bazen bende uyanıom bi bakıom bırakmış örtüp yatana yatırıom :) sapık bu çocuklar hehehhe benimkide boş emio.
 
banamı gülüon kız gece 4 ten beri temizlik yapıom beynim döndü zate


heheh bizim evin altında lokanta vardı baban oraya gönderiodu ama sen fırında yada ocağın üztünde közleyebilirisn

sagolasın canım tek parmagıma deneyım bakayım :)sogan antıbıyotık etkı yapıyodur iyi gelır ınsalh
 
balsurat gecmis olsun ne kadar korunsada oluyor.oglum beyim derken bana gecti simdide kizimda burnuz tikanmaya basladi bile.zor emdi.bol tuzlu su sikip temizledim.
zor oluyor ya öyle insallah seninkine bulastirmazsiniz
 

ay bana bakmayın babam yapıodu iyi geliomudu hatırlamıom bi araştırın öyle yapın bide bişe olur allah korusun.
 

aile hekimine gitmeyi düşünüyorum bende..cerraha gitsem hemen olumsuz şeyler konusur bayılıyorlar operasyon vs yapmaya.
 

bu konuda kendinize boş yere dert edinmeyin derim, ilk kızımdada çalışıyordum çok vicdan azabı çektim ama beraber olduğumuz zamanları çok güzel değerlendirdim ona aşırı sevgi verdiğimi düşünüyorum,biribirimize aşık büyüdük,şimdi 1. sınıfta çok şükür hiç problem yaşamadık zaten benim okulumda ikinci dönemi iple çekiyor annem gelecek diye,bunda dahada rahat olacağım okulum eve yakın,ilkinde köyde çalışıyordum gelemiyordum eve şimdi öğlen arası evde olacağım süt iznine geleceğim üstelik yakın bir akrabamız bakacak çok daha rahatım, sonuçta onlara daha güzel bir hayat verebilmek için çalışıyoruz ve herşeyin en güzeliyle büyüttüğüm için kızımı iyikide çalışmışım diyorum,önemli olan beraberken kaliteli zaman geçirmek hiç üzülmeyin:) onarda biraz büyüyünce farkına varıp mutlu oluyorlar zaten,içten içe gurur duyuyorlar sanki, ''annemin parası var annem alır'' gibi cümlelere başlayınca daha bir rahatlıyor insan:)
 
off kızlar ya konuyla alakasız ama bişiy dicem eşleniriniz ne durumda bizimki çok sapık ama bi haylide garip ani iniş çıkışları var sabah sabah kavga ettik tost yapmıştım. s. git dedim yok sana tost falan gönderdim adamı aç aç deli etti beni zate 4 ten beri uyumamışım. normalde hiç bişeyler hazırlamam ona. insan bi sevinir demi ama.
 
ay bana bakmayın babam yapıodu iyi geliomudu hatırlamıom bi araştırın öyle yapın bide bişe olur allah korusun.

balsurat gecmis olsun ne kadar korunsada oluyor.oglum beyim derken bana gecti simdide kizimda burnuz tikanmaya basladi bile.zor emdi.bol tuzlu su sikip temizledim.
zor oluyor ya öyle insallah seninkine bulastirmazsiniz

aynen canım ne kadar dıkkat etsekde olucagı varsa oluyor ..ne yapalım herşey allahtan onu veren allah dermanınıda verir..sabah genizi tıkanmıstı her zamankı gıbı spray sıktım hapsırınca temızlendı sukur ınsalhh bulaşmaz.. aslında öyle böyle hastalıklarla buyuduk hepimiz bu ay olmazsa diğer ay yada başka bir ay mutlaka olucaklar nezle vs..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…