http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-annelerin-sorunlari/411434-dogumdan-sonra-tirnak-batmasi-yasayan-varmi.html
birçok kişide varmışbugu yıne batikonladım feci yakıyor
günaydın nasılsınız bakim ben 4 bucuktan beri ayaktayım sağolsun kızım uyandırdı geri uyuyamadım. bugun musafir gelcek geri uyursamda uyanamam diyede yatmadım yapılcak işlerde vardı. bu arada benim bilgisayar face e msne girmiyor. beni msnde facete arayan annelere duyrulur. umarım sorunu çözcem onların dışında heryere giriyor anlamadım gitti :)
naber ececim
internetin engellenen sitelerine bak cok burdasın ya eşin engellemiş olmasınn
kızlar ya bızımkı cok sukur artık gecelerı uyuyor ama hıc kalkmıyor emmeye 8 9 saat ac kalıyor moralım bozuluyor acaba kaldırmalımıyım doktor kaldır dıyor ama bende uyuya kalıyorum oda kalkmıyor
közlenmiş soğan sar :) o daha güzel yakar hehehe babam sıcak sıcak sarıodu.
banamı gülüon kız gece 4 ten beri temizlik yapıom beynim döndü zate
:))) ocagın üstündemi közlucem ecrin
benimki bütün gece meme agzında uyuyor bende salak gibi oluyorum ama olsun bu günler gelip geciyor :)yalancı meme almadı eşim yazık sana gel mama verelim dedi sende uyu 3 saat dedi oglum sade anne sütü i,le besleniyor ne olur olmaz bir kutu mama almıstık.eşim yaptı mamayı verdi mama bitti nasıl aglıyor meme diye bir görseniz 2 memeyide emdi bitiridi yok anam cocuk gene sabaha memede alllahtan bol sütüm varda yetiyor benim oğlum tam bir memeasıgı kızlarr sizler ne durumdasınız
heheh bizim evin altında lokanta vardı baban oraya gönderiodu ama sen fırında yada ocağın üztünde közleyebilirisn
benim kızda aynı canım, gece 11 de başlıyoruz 12 ye kadar emiyor bazen beş dakika sonra uyanıp bir saatte diğerini emiyor gecede 5 te kalkıyor alıyorum yanıma sabaha kadar ağzımda dursun diyor kaçırınca öyle tatlı uzatıyorki kafayı bulmak için bayılıyorum o haline:) yalancı memeyi almadığı için sanırım bu kadar düşkün memeye, emdiği süre içinde sürekli yutmuyor zaten bir süre sonra boş boş emiyor belli oluyor meme sapığı diyorum bende:)
heheh bizim evin altında lokanta vardı baban oraya gönderiodu ama sen fırında yada ocağın üztünde közleyebilirisn
olmaz balsurat sende hemen bi lokanta bul işin sırrı ordaşaka bi yana benim iki ayağımda 2 parmağım olmak üzere 4 parmağım feci acıyor ayakkabıyla mahfoldum bütün gün olmadı gidicem doktora ama bende deniyim şu soğanı
olmaz balsurat sende hemen bi lokanta bul işin sırrı ordaşaka bi yana benim iki ayağımda 2 parmağım olmak üzere 4 parmağım feci acıyor ayakkabıyla mahfoldum bütün gün olmadı gidicem doktora ama bende deniyim şu soğanı
bence de eğer güvenebileceğiniz çocuğunuza bakacak biri varsa neden çalışmayasınız ki çalışmak, birisine bağımlı olmamak çok güzel ve her kadının üretmeye çalışmaya ihtiyacı vardır.. ben çalıştığım yerden dolayı uzun süre izin kullanamıyorum sdc ama ne yapalım benim durumumda olan başka insanlarda vardı hatta bebeklerini 1,5 aylıkken bırakıp çalışmak zorunda kalanlar var; yanında olduğun sürece çocuktan sevgini esirgemezsen yeterli vakt ayırmazsan bi problem olacağını düşünmüyorum ben..
ay bana bakmayın babam yapıodu iyi geliomudu hatırlamıom bi araştırın öyle yapın bide bişe olur allah korusun.
balsurat gecmis olsun ne kadar korunsada oluyor.oglum beyim derken bana gecti simdide kizimda burnuz tikanmaya basladi bile.zor emdi.bol tuzlu su sikip temizledim.
zor oluyor ya öyle insallah seninkine bulastirmazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?