2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar ya bızımkı cok sukur artık gecelerı uyuyor ama hıc kalkmıyor emmeye 8 9 saat ac kalıyor moralım bozuluyor acaba kaldırmalımıyım doktor kaldır dıyor ama bende uyuya kalıyorum oda kalkmıyor

canım benimki de 6 saat uyuyor bu ara, dün alarm kurdum arada emzireyim diye ama uyanamadım :)

ben uyandırmam normalde de kilo alsın diye bol emzireyim dedim, ondan alarm kurdum ama kalkamadım ki :)

balsurat canım benim eşim de grip geçirdi ama bize geçmedi, aynı odada yattık bi de. ille de geçecek diye bişey yok, inşallah hasta olmazsınız. moralini yüksek tut biraz, direncin artsın :)

ben banyoya kaçar kız uyanmadannnnn

canım eşini ne olursa olsun kırma derim ben, biz kendi açımızdan düşünüyoruz hep ama erkek olduğunu düşün,zaten 9 aylık bir maraton onlarda geriliyorlar kırmayım üzmeyim ne isterse yapmaya çalışıyım, bunların yanında diğer konuda sınırlamalar geliyor ki erkek için en zoru:) sonra doğum oluyor ,ağrısı sancısı, sınırlamalar yasaklar devam:) sürekli ağrıdan sancıdan bebekten yorgunluktan şikayetçi bir kadın, tabiki çeken bilir biz çok zor günler geçiridk ama dediğim gibi çeken bilir onlardan tamamen aynı şeyleri hisstmelerini bekleyemeyiz, mesela benim eşim akşamları bana yardımcı olmaya çalışıyor ama nereye kadar tabiki yine yük bende 5 dakika sonra veryor kızı durmuyor diye:) ama anlayışlı olması bile bana yetiyor, yatak konusunda asla sıkıntı yaratmaz bana:)yemek konusunda asla surat asmaz ne bulursa yer,ev batmış göçmüş hiç umursamaz,ütüsü çamaşırı eksik olmuş hiç dert etmez bunları sorun yapmaması bile bana göre nimet:) öyle erkekler tanıyorumki çevremde insanın burnundan getirirler lohusalığıda hamileliğide o yüzden biraz empati kurup onlarıda anlamak gerekir, sonuçta hayat arkadaşımızı ne kadar az yıpratırsak bizim yararımıza,ileride daha az stresli bir insanla kendimizden soğutmamış olarak uzun bir ömür paylaşırız inşallah:) ben biraz pollyannacıyım bu konuda galiba:))

gunaydın kızlar bebeklerınızı oturtmaya basladınızmıııı

ben oturmasamda istioki yaslıom kafasını vucudumu hafif eğimli yatırıom kaldırıo kafasını öne atıo kendini. annemde geçen oturma dio :d dedim durmuoki haha oda gördü yatırıoz kafasını kaldırıo :) nettede baktım kafasın ıtutabiliosa oturtabilirsiniz yazıodu.

kızlar ya bızımkı cok sukur artık gecelerı uyuyor ama hıc kalkmıyor emmeye 8 9 saat ac kalıyor moralım bozuluyor acaba kaldırmalımıyım doktor kaldır dıyor ama bende uyuya kalıyorum oda kalkmıyor

senin oğlanın ortası yok herhalde ya uyuyo yada uyumuyo...acıkmıo demkki saat kursana canım

evet fazla polyanacımısın

cnm uymamışım beraber kahvaltı yapam die kaldırmışım küfürmü etmesi lazım insan sevinir. benimki hiç yardım etmio karışmaz dağınık falan olmasına evin ama yardımda etmez.

kızlar merhaba.. nasılsınız bakalım.. kuzular bu ara uykucu oldular anlaşılan.. benim de uyku arasında karnını doyurmak ile ilgili sıkıntım var.. doktor 3 saati geçirme emzir dedi.. ama mümkün değil uyuyorsa memeyi almıyo.. bende bıraktım artık gece takiplerini, kalkar da isterse veriyorum yoksa ben de kalkmıyorum..

ne dert edionuz bu kdr acıkırsa uyanır zate keşke benim kızda sabaha kdr uyusa. 3 saatte bir fix uyanıo ilk zamanlar bende aç kalcak die uyandırıp emzirdim annemde emzirme öyle alışır hep uyanır dedi hakkatende öyle alıştı en uzun 4 saat uyudu şimdiye kdr.

sıkma canını ters bi anına denk gelmiştir. sen al tostunu keyifle ye bak sen yediğinden ne kadar keyif alırsan sütünde bebişine o kadar faydalı olurmuş gerçekten . bu arada bizi anlayamıyorlar bende çalışmadan önce evdeyken eee zaten görebildiğin insan sayısı belli evden çıkamıyorsun onun stresi falan bende habire benimle konuşsun ilgilensin zaman geçirelim istiyordum çok sıkılıyodu canım ( zaten çalışmaya başlamama bitek o yüzden seviniyorum ) onlar bizim gibi değiller düz mantık bakıyolar sen tadını bozma bebişini düşün bak stres yapma onuda huzursuz edersin sonra gene biz üzülüyoruz babalar değil

aynen yaa
benimkide 2 saatte bir kalkıo 5 dk.emio uyuyo bu sabaha kadar böle devam edio
eeee sıpa adam gibi 15-20 dk.em düzgünce uyusana dimi
sabah annen iş,e gidecek

ya cnm kaynana yukarda oturuo. yukarı çıkıo çıktım şöle oldu böle oldu hiç anlatmıo. dediğin gibi bi muhabbet yok gelio kendini koltuğa atıo yanınada bi tabak çekirdek. soyunuo bide sıcak yapmışın deyip. şu tv deki kırolar gibi çitlek çitleyip film izlio. ben sorarsam cvp verio anca. yukarı çıktınmı diom çıktım dio ee diom
ne esi dio ne konuştunuz diom havadan sudan dio. ama geçen intikamımı aldım kayımpeder kapıyı çaldıydı oda duymuş babam kapıyı çaldımı dedi evet dedim suratıma bakıo ee dedi ne esi dedim ne dio dedi hiç dedim havadan sudan hahahha

evet canım bana da dediler öyle bende bulaşmıyorum o yüzden yoksa gece 3 saatte bi kalk deli olurum.. evde olsam belki sorun olmaz ama sabahları işe geliyorum artık..

seni de sabah sabah kızdırmış kocan.. takma kafana tatlım akşama hiç bi şee olmamış gibi gelir.. tecrübeyle sabittir.. sinirleniriz sinirleniri olan bize olur.. ben yolu buldum sakin sakin konuşuyom.. tabi biraz da ağlıyom sonra bi iki gün iyiyiz

aynen yaa
benimkide 2 saatte bir kalkıo 5 dk.emio uyuyo bu sabaha kadar böle devam edio
eeee sıpa adam gibi 15-20 dk.em düzgünce uyusana dimi
sabah annen iş,e gidecek

ahh cnm sen çalışıon bide senin için daha zor ben en azından gündüz yanıma alıp uyuyorum o uyudukça. geçen alt komşum getir bizede arada diyo dedim ben ne zmn uyursa uyuyorum pek çıkmıom :)

evet bide öle hiçbişe olmamış gibi geldimi dahada deli oluom ama tripli gelirsede sinir oluom özür dilicek bişiler yapçak illa onuda yapmıo. ben birinin karşısında ağlayamıom öyle bi huyum var ağlamam için gerçekten çok dolmuş olmam laızm.

canım boşver yaa ne takıon erkeklerın hepsi aynı kalıptan cıkma biri yhemek beğenmez,biri sohbet bilmez,biri dışarı cıkmayı istemz,biri ütünü beğenmez,biri titiz olur herşeyi eleştitir daha sıralasam cok şey var mutlaka herkesın bi eksik yönü var onu karşılıklı tamamlamak gerek hepsi zaten bir insana yüklenmez haksızlık olur ama bunu erkeklere gelde anlat bugun seni dinler yarın aaaaaaaaa unutmuşum

msnde kavga edioz adamla hala. ben bişe demiom dio ne desem haklı çıkçan zaten dio
bana zeytin yağ muamelesi yapıo yaaa

taş gibi kadınsın maşallah.. :86: bende kimsenin yanında ağlayamam kız.. bi kocamın yanında ağlarım.. onu da bu ara biraz cıvıttım ama lohusa buhranını yeni atlatıyorum galiba.. bi de işin sorumluluğu, kızımı evde bırakmak felan dayanamıyorum pek.. geçer inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…