kızlar ya bızımkı cok sukur artık gecelerı uyuyor ama hıc kalkmıyor emmeye 8 9 saat ac kalıyor moralım bozuluyor acaba kaldırmalımıyım doktor kaldır dıyor ama bende uyuya kalıyorum oda kalkmıyor
gunaydın kızlar bebeklerınızı oturtmaya basladınızmıııı
off kızlar ya konuyla alakasız ama bişiy dicem eşleniriniz ne durumda bizimki çok sapık ama bi haylide garip ani iniş çıkışları var sabah sabah kavga ettik tost yapmıştım. s. git dedim yok sana tost falan gönderdim adamı aç aç deli etti beni zate 4 ten beri uyumamışım. normalde hiç bişeyler hazırlamam ona. insan bi sevinir demi ama.
gunaydın kızlar bebeklerınızı oturtmaya basladınızmıııı
kızlar ya bızımkı cok sukur artık gecelerı uyuyor ama hıc kalkmıyor emmeye 8 9 saat ac kalıyor moralım bozuluyor acaba kaldırmalımıyım doktor kaldır dıyor ama bende uyuya kalıyorum oda kalkmıyor
canım eşini ne olursa olsun kırma derim ben, biz kendi açımızdan düşünüyoruz hep ama erkek olduğunu düşün,zaten 9 aylık bir maraton onlarda geriliyorlar kırmayım üzmeyim ne isterse yapmaya çalışıyım, bunların yanında diğer konuda sınırlamalar geliyor ki erkek için en zoru:) sonra doğum oluyor ,ağrısı sancısı, sınırlamalar yasaklar devam:) sürekli ağrıdan sancıdan bebekten yorgunluktan şikayetçi bir kadın, tabiki çeken bilir biz çok zor günler geçiridk ama dediğim gibi çeken bilir onlardan tamamen aynı şeyleri hisstmelerini bekleyemeyiz, mesela benim eşim akşamları bana yardımcı olmaya çalışıyor ama nereye kadar tabiki yine yük bende 5 dakika sonra veryor kızı durmuyor diye:) ama anlayışlı olması bile bana yetiyor, yatak konusunda asla sıkıntı yaratmaz bana:)yemek konusunda asla surat asmaz ne bulursa yer,ev batmış göçmüş hiç umursamaz,ütüsü çamaşırı eksik olmuş hiç dert etmez bunları sorun yapmaması bile bana göre nimet:) öyle erkekler tanıyorumki çevremde insanın burnundan getirirler lohusalığıda hamileliğide o yüzden biraz empati kurup onlarıda anlamak gerekir, sonuçta hayat arkadaşımızı ne kadar az yıpratırsak bizim yararımıza,ileride daha az stresli bir insanla kendimizden soğutmamış olarak uzun bir ömür paylaşırız inşallah:) ben biraz pollyannacıyım bu konuda galiba:))
kızlar merhaba.. nasılsınız bakalım.. kuzular bu ara uykucu oldular anlaşılan.. benim de uyku arasında karnını doyurmak ile ilgili sıkıntım var.. doktor 3 saati geçirme emzir dedi.. ama mümkün değil uyuyorsa memeyi almıyo.. bende bıraktım artık gece takiplerini, kalkar da isterse veriyorum yoksa ben de kalkmıyorum..
evet fazla polyanacımısın
cnm uymamışım beraber kahvaltı yapam die kaldırmışım küfürmü etmesi lazım insan sevinir. benimki hiç yardım etmio karışmaz dağınık falan olmasına evin ama yardımda etmez.
ne dert edionuz bu kdr acıkırsa uyanır zate keşke benim kızda sabaha kdr uyusa. 3 saatte bir fix uyanıo ilk zamanlar bende aç kalcak die uyandırıp emzirdim annemde emzirme öyle alışır hep uyanır dedi hakkatende öyle alıştı en uzun 4 saat uyudu şimdiye kdr.
sıkma canını ters bi anına denk gelmiştir. sen al tostunu keyifle ye bak sen yediğinden ne kadar keyif alırsan sütünde bebişine o kadar faydalı olurmuş gerçekten . bu arada bizi anlayamıyorlar bende çalışmadan önce evdeyken eee zaten görebildiğin insan sayısı belli evden çıkamıyorsun onun stresi falan bende habire benimle konuşsun ilgilensin zaman geçirelim istiyordum çok sıkılıyodu canım ( zaten çalışmaya başlamama bitek o yüzden seviniyorum ) onlar bizim gibi değiller düz mantık bakıyolar sen tadını bozma bebişini düşün bak stres yapma onuda huzursuz edersin sonra gene biz üzülüyoruz babalar değil
ne dert edionuz bu kdr acıkırsa uyanır zate keşke benim kızda sabaha kdr uyusa. 3 saatte bir fix uyanıo ilk zamanlar bende aç kalcak die uyandırıp emzirdim annemde emzirme öyle alışır hep uyanır dedi hakkatende öyle alıştı en uzun 4 saat uyudu şimdiye kdr.
aynen yaa
benimkide 2 saatte bir kalkıo 5 dk.emio uyuyo bu sabaha kadar böle devam edio
eeee sıpa adam gibi 15-20 dk.em düzgünce uyusana dimi
sabah annen iş,e gidecek
evet canım bana da dediler öyle bende bulaşmıyorum o yüzden yoksa gece 3 saatte bi kalk deli olurum.. evde olsam belki sorun olmaz ama sabahları işe geliyorum artık..
seni de sabah sabah kızdırmış kocan.. takma kafana tatlım akşama hiç bi şee olmamış gibi gelir.. tecrübeyle sabittir.. sinirleniriz sinirleniri olan bize olur.. ben yolu buldum sakin sakin konuşuyom.. tabi biraz da ağlıyom sonra bi iki gün iyiyiz
evet bide öle hiçbişe olmamış gibi geldimi dahada deli oluom ama tripli gelirsede sinir oluom özür dilicek bişiler yapçak illa onuda yapmıo. ben birinin karşısında ağlayamıom öyle bi huyum var ağlamam için gerçekten çok dolmuş olmam laızm.
evet bide öle hiçbişe olmamış gibi geldimi dahada deli oluom ama tripli gelirsede sinir oluom özür dilicek bişiler yapçak illa onuda yapmıo. ben birinin karşısında ağlayamıom öyle bi huyum var ağlamam için gerçekten çok dolmuş olmam laızm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?