taş gibi kadınsın maşallah.. :86: bende kimsenin yanında ağlayamam kız.. bi kocamın yanında ağlarım.. onu da bu ara biraz cıvıttım ama lohusa buhranını yeni atlatıyorum galiba.. bi de işin sorumluluğu, kızımı evde bırakmak felan dayanamıyorum pek.. geçer inş..
taş gibi kadınsın maşallah.. :86: bende kimsenin yanında ağlayamam kız.. bi kocamın yanında ağlarım.. onu da bu ara biraz cıvıttım ama lohusa buhranını yeni atlatıyorum galiba.. bi de işin sorumluluğu, kızımı evde bırakmak felan dayanamıyorum pek.. geçer inş..
annem benim için gaddar der. o kdr tartışırız bişe olur o ağlar ben ağlamamhakkaten teş gibiyimdir öle ölümde falan ağlayamam ben ama içime atıom demekki bu daha kötü sona kendi kendimi yiyom işte.
bende cok duygusal değilimdir kolay kolay ağlamam..bazen eşim bana cok ruhsuzssun der..oağlar ama cok duygusaldır yaa dizi izlerken bile ağlar bende gülerimmm ahahha bunada mı ağlanır yaaa
o da çok duygusalmış beaa
ölümde ben kitlenir kalırım çok yakınımdan sadece hamılyken babannem vefat etmişti onda cok ağlamıştım çünkü annemler şehir dışında olduğu için sadece yakın olarak babannem vardı onu kaybedince kendimi boşlukta gibi hissetmişlştim
ya cnm kaynana yukarda oturuo. Yukarı çıkıo çıktım şöle oldu böle oldu hiç anlatmıo. Dediğin gibi bi muhabbet yok gelio kendini koltuğa atıo yanınada bi tabak çekirdek. Soyunuo bide sıcak yapmışın deyip. şu tv deki kırolar gibi çitlek çitleyip film izlio. Ben sorarsam cvp verio anca. Yukarı çıktınmı diom çıktım dio ee diom
ne esi dio ne konuştunuz diom havadan sudan dio. Ama geçen intikamımı aldım :d kayımpeder kapıyı çaldıydı oda duymuş babam kapıyı çaldımı dedi evet dedim suratıma bakıo ee dedi ne esi dedim ne dio dedi hiç dedim havadan sudan hahahha :d
bende cok duygusal değilimdir kolay kolay ağlamam..bazen eşim bana cok ruhsuzssun der..oağlar ama cok duygusaldır yaa dizi izlerken bile ağlar bende gülerimmm ahahha bunada mı ağlanır yaaa
Iyi yapmışsın
ah cnm kötü olmuş senin için allah rahmet eyleisn mekanı cennet olsun. ben ağlayamıyorum işte dedem öldüğünde çok kötü oldum bende ama ağlayamadım neden bilmiom.
ağlamada üstüme yoktur ama eşime ağlarım tek ,ve iyi ağlarım :) ne bilimmm eşimi çok sevdiğim için onun dedikleri koyuyo sadece,annem babam zaten kötü laf demez bana :) ,başkasının dediğide çokta umrumda değil .dizi veya haberlerde ,paylaşımlarda çocuk ve bebekli sahnelerde üzüntü varsa ona ağlar oldum her defasında hele yen doğmuş ve terk edilen bebek haberleri
ölümde ben kitlenir kalırım çok yakınımdan sadece hamılyken babannem vefat etmişti onda cok ağlamıştım çünkü annemler şehir dışında olduğu için sadece yakın olarak babannem vardı onu kaybedince kendimi boşlukta gibi hissetmişlştim
günaydın kızlar ...
evet yaa cooookk duygusal bazen derki sen erkek ben kadın olmalıymışım der
ilk hamileliğimde 18 ağustos 2009 günü sabah dedemin ölüm haberini,öğlende boş gebelik olduğunu öğrenmiştim ağlamalarım birbirine karışmıştı hangisine deha çok ağladım bilemiyorum.yakın akraba olarak dedemi kaybettim tek llah geride kalanlara uzun ömür versin.
amin canımm
çok arıyorum çoook sıkıntım olduğunda hep ona gider duasını alırdım..akıl verirdi bana annemlerin bilmediği birçok seyi bilirdi kadıncağız sırlarla gitti..allah rahmet eylesinbak ağladım işteeeeeeeee
kızlar
kızım hasta oldu
hapşuruyo burnu tıkalı ve akıyor
aradada öksürük var
ne önerirsiniz
ilk hamileliğimde 18 ağustos 2009 günü sabah dedemin ölüm haberini,öğlende boş gebelik olduğunu öğrenmiştim ağlamalarım birbirine karışmıştı hangisine deha çok ağladım bilemiyorum.yakın akraba olarak dedemi kaybettim tek llah geride kalanlara uzun ömür versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?