:2::2::2: ağlamaaaaaaaaaaaaaa eceliyle öldü sanırım nice ölümler var onları düşününce diom ne üzülüomki dedecim evinde eceliyle öldü mezarına gidip dua ediyoruz. nice ölümler var kimi nin cesedi mezarı bile yok. böyle düşününce şükrediom. çok çekmeden öldü benim dedem.
kızlar
kızım hasta oldu
hapşuruyo burnu tıkalı ve akıyor
aradada öksürük var
ne önerirsiniz
amin canımm
çok arıyorum çoook sıkıntım olduğunda hep ona gider duasını alırdım..akıl verirdi bana annemlerin bilmediği birçok seyi bilirdi kadıncağız sırlarla gitti..allah rahmet eylesinbak ağladım işteeeeeeeee
ilk hamileliğimde 18 ağustos 2009 günü sabah dedemin ölüm haberini,öğlende boş gebelik olduğunu öğrenmiştim ağlamalarım birbirine karışmıştı hangisine deha çok ağladım bilemiyorum.yakın akraba olarak dedemi kaybettim tek llah geride kalanlara uzun ömür versin.
kızlar
kızım hasta oldu
aradada öksürük var
ne önerirsiniz
amanınallah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnm. evet allah kalanlara uzun ömür versin.[/QUOTE
aminn canım.bu atada senin eşin bi benzeri de bende var.sevgisinin ve öfkesinin ne zaman tutacağı belli olmuyor :)
konuyu değitirelim nolur üzülmeyin
hahah ancamı gördün :) ben unutmam böyle şeyleri yeri geldimi yapıştırırım cevabı
kızlar
kızım hasta oldu
aradada öksürük var
ne önerirsiniz
mrb kızlar işe basladınız mı? nasıl gidiyor?
Bebişler zorlanıyor mu? cok tedirginim ben bu konuda.
Kim bakıyor bakıcı tutn vr mı?
mrb kızlar işe basladınız mı? nasıl gidiyor?
Bebişler zorlanıyor mu? cok tedirginim ben bu konuda.
Kim bakıyor bakıcı tutn vr mı?
ÇALIŞIYORUM YA HABİRE F5 YAPIYORUM
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
BENİM teyzem ve kayınvaldem bakıyorlar paslaşarak ama haftaya tamamen kayınvaldem bakıcak ama çok zor oluyo bütün aklım onda çok özlüyorum ve beni unutucak diye çok korkuyorum :84::84::84:
canım yaa hiç unuturmu .hangi çalışann annenin çocuğu annesini unutmuş.aksine eve gelişini kapılarda bekler daha bağlı olur ilerde ve daha kaliteli zaman geçirirsiniz
tabiki unutmaz arada muhteşem bi bağ var
benim oğlan beni görünce hemen emziği ağzından atıo yavrum yaa [/QUO
ne tatlıdır o kavuşma haliniz :) süt iznini kullanıyormusun 1.5 saat .ben işe balşayınca kullanacağım mesaim 8-5 . 3.30 da kullanmayı düşünüyorum.akşam erken çıkmak daha mantıklı geliyor
tabiki unutmaz arada muhteşem bi bağ var
benim oğlan beni görünce hemen emziği ağzından atıo yavrum yaa [/QUO
ne tatlıdır o kavuşma haliniz :) süt iznini kullanıyormusun 1.5 saat .ben işe balşayınca kullanacağım mesaim 8-5 .3.5 ta kullanmayı düşünüyorum.akşam erken çıkmak daha mantıklı geliyor
EVET CANIM KULLANIYORUM
O KAVUŞMA ANI SÜPER YAA O CIKARDIĞI SESLERİ Bİ DUYSAN SANKİ BENİ NİE BIRAKION DER GİBİ BAKIOOOO
Gelince dönerim
ÇALIŞIYORUM YA HABİRE F5 YAPIYORUM
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
BENİM teyzem ve kayınvaldem bakıyorlar paslaşarak ama haftaya tamamen kayınvaldem bakıcak ama çok zor oluyo bütün aklım onda çok özlüyorum ve beni unutucak diye çok korkuyorum :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?