2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

allah rahmet eylesin
babannem şekeri yükselmiş ve kısmi felç geçirdi 3 gün sonra vefat etti

kızlar
kızım hasta oldu
hapşuruyo burnu tıkalı ve akıyor
aradada öksürük var
ne önerirsiniz

doktora götür canım.ciğerlerini falan dinlesin benim kızımda bu belirtilerle birlikte kusmada vardı 15 günlükkenı,mikrop kapmış akciğeri zatüreye çevirmişti.filmle anlaşıldı .12 gün hastanede yattık.iilerlemeden doktporun önereceğiilaçlarını kullan.çok geçmiş olsunnnnnnn

Son düzenleme:

Allah gani gani rahmet eylesin canım.. sana da sabırlar versin.. koca bi şehirde yalnız kalmak zordur eminim.. Allah kimseyi sevdiklerinden uzak bırakmasın..

Allah rahmet eylesin canım.. size de sabırlar versin..

kızlar
kızım hasta oldu
aradada öksürük var
ne önerirsiniz

canım geçmiş olsun.. biz de geçen gün hafif şekilde atlattık.. burun damlası ile geçirdim tıkanıklığı.. kendim parol içtim ağrısı felan olursa diye.. öksürüğü devam etseydi ıhlamur vermeyi düşünüyordum..

yok kötü değil ama işte panik oldum
ben şu anda evimde değilim annemlerdeyim
doktorumuzu aradım ulaşamadım daha
serumfziyolojik ile açııyorum burnunu

pazar günü döncem evime
mezime kayseride iyi bir çocuk doktoru varmı bildiğin

hahah ancamı gördün :) ben unutmam böyle şeyleri yeri geldimi yapıştırırım cevabı

ÇALIŞIYORUM YA HABİRE F5 YAPIYORUM

kızlar
kızım hasta oldu
aradada öksürük var
ne önerirsiniz

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM

mrb kızlar işe basladınız mı? nasıl gidiyor?
Bebişler zorlanıyor mu? cok tedirginim ben bu konuda.
Kim bakıyor bakıcı tutn vr mı?

BENİM teyzem ve kayınvaldem bakıyorlar paslaşarak ama haftaya tamamen kayınvaldem bakıcak ama çok zor oluyo bütün aklım onda çok özlüyorum ve beni unutucak diye çok korkuyorum :84::84::84:

mrb kızlar işe basladınız mı? nasıl gidiyor?
Bebişler zorlanıyor mu? cok tedirginim ben bu konuda.
Kim bakıyor bakıcı tutn vr mı?

ben başladım canım.. ve başlamamla beraber sütüm azaldı.. ilk günler çok kötüydü.. kızım farkında bile değildi çünkü daha çok küçük.. ama ben süt bırakamıyordum.. onu özlüyordum.. iş yorucu geliyordu.. evde herşey rahat tabi.. bi öğün mama verdik.. bende süt artırıcı ne varsa denedim.. şimdi yeni yeni yoluna giriyo herşey.. dediğim gibi daha küçük anlamıyo pek ama ben çok üzüldüm ayrıldıkça.. hala kötü oluyorum sabahları peşimden bakarken.. bu arada kızıma annem bakıyo.. o konuda içim fazlasıyla rahat..

canım yaa hiç unuturmu .hangi çalışann annenin çocuğu annesini unutmuş.aksine eve gelişini kapılarda bekler daha bağlı olur ilerde ve daha kaliteli zaman geçirirsiniz

canım yaa hiç unuturmu .hangi çalışann annenin çocuğu annesini unutmuş.aksine eve gelişini kapılarda bekler daha bağlı olur ilerde ve daha kaliteli zaman geçirirsiniz

tabiki unutmaz arada muhteşem bi bağ var
benim oğlan beni görünce hemen emziği ağzından atıo yavrum yaa

Son düzenleme:
uff benim kız da beni görünce deli oluyo hemen gülmeye çığlıklar atmaya başlıyo.. bütün yorgunluğum bi anda gidiveriyo o an..

ah cnmmm bu sabah onu bende düşündüm unutmazlar inş. anne başkadır doğuştan geliyor bize baglılıkları

bende çizelge istiyorummmmmmmmmmmm ama yapamıyorummmm. son aşamaya kadar geliyorum kopyalıyacağım kısmımı yanlış seçiyorum acaba.forum kabul etmiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…