selam kizlar bu siteye evim gibi alistim hic bir sey yazmasamda bakmadan gecemiyorum iyiki var bu site
selam kizlar bu siteye evim gibi alistim hic bir sey yazmasamda bakmadan gecemiyorum iyiki var bu site
kızlar sürekli emmek istiyo mu bebişler.ben resmen memeler dışarda geziyorum.bi de baştaki yoğun süt gelmeyince deliriyo:))
evet benimkide öyle. sürekli emcek versem... napcaz bilmiom. memişler sarkcak valla. öyle bi emioki sinirli sinirli. bide dişleri çıkınca nolcak merak ediom ???
kızlar benım kızın göz rengı hala mavı bundan sonra degişirmiki acba?
kızlar alt alçmada su ve ılık su ilemi temizliyorsunuzz.gece vakti ılık su ayarlamak kombiden zor oluyorr. ıslak mendilleride kullanmak istemiyorum zorda kalırsam yeni doğan ıslak mendilini çeşme altınında iyice yıkıp sıkıyorum .. pamuk ve su ilede zor oluyor yaa erkek cocugunu temizlemek :)))
birde ufak kazalar oluyor alt değiştiriken ne kadar temız beziyle kapatsamda p.psini :))sizdede oluyormu
bendede hissizlik var cnm
doktor normal olduğunu söyledi
6 aya geçermiş
reiki yi önerdi bana
hehe aynen bende öyle düşünüyorum nevyas yaaa
hatta annem ilk zamanlar pansuman yaparken anne açılıyomuş falan diyodum sonra pat diye bağırıyodum kadın korkuyodu
slm cnm muskat cevizini bende duydum ama benm kızım anne süünden başka herşeyi çıkartıyor
bu arada bakkal emziği nedir?
maşallah duducummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?