2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar sürekli emmek istiyo mu bebişler.ben resmen memeler dışarda geziyorum.bi de baştaki yoğun süt gelmeyince deliriyo:))

kızlar sürekli emmek istiyo mu bebişler.ben resmen memeler dışarda geziyorum.bi de baştaki yoğun süt gelmeyince deliriyo:))

evet benimkide öyle. sürekli emcek versem... napcaz bilmiom. memişler sarkcak valla. öyle bi emioki sinirli sinirli. bide dişleri çıkınca nolcak merak ediom ???

evet benimkide öyle. sürekli emcek versem... napcaz bilmiom. memişler sarkcak valla. öyle bi emioki sinirli sinirli. bide dişleri çıkınca nolcak merak ediom ???

evet artık diliyle damağı arasına sıkıştırıyo bazen canım yanıyo valla.dişi çıkınca ne olur bilmem.

ay dudu ya şunun şurasında 1 ay önce doğsunlar diye dua edioduk. şimdi kucaklarımızdalar çok şükür :)
allah herkesi sağsalim kavuştursun bebişlerine
ne mutlu bize

canım yeni doğan ıslak mendillerini çeşmede yıkamana gerek yok ki..onlar zaten alkolsüz ve bebek cildine uygun olarak üretiliyorlar..benim sıpalar erken doğdular..2 hafta kuvezdeydiler,kuvez hemşireleri hep alkolsüz ıslak mendil kullanıyorlardı..doğum yapalı bu gün tam 5 ay oluyor ve en başından itibaren hep alkolsüz parfümsüz ıslak mendillerle sildim sıpalarımın totolarını..Çok şükür hiç pişiğimiz olmadı..Yani ıslak mendilleri çeşmede yıkamadan doğrudan sıpanın totosuna uygulayabilirsiniz...

kızlar merhaba,

ben bebişi hala mziremedim ve bundan sonra sütüm gelmez sanırım(( ilk başlarda çok üzüldüm ama alıştım artık. rızkı yokmuş diyorum ne yapayım. benim doktor sadece devit verdi başka ilaç vermedi bu normal mi?

hi babyler nabersiniz. bende bağırsaklarım çalışsın die habire meyve suyu içiom su içiom sıvı tüketiom basurum coştu. gerçi kocişe göre basur değil ya neyseee

selam kızlar..
sonunda annemin yanında memleketteyim....
çok bunlamıştım biraz ii geldi..ama uçak yolculuğu berbattı..
bir elimde çanta bir elimde puset...rezil oldum ama oğlum ağlamadı şükür...
milupa rezeneyi bitirmiştik...ona biraz ara verelim dedim..alışmasın bünye..
bugün de gece çayını aldım...bakalım o nasıl gelecek oğluma...

canımbakkalarda satılan emzik o ucu kocaman bebekler sevio...

selam kızlar lavinya44, beyza 25, b_e_b_e_k, crazy_peri, mervam maşallah kalabalığız ama kimse yazmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…