2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ah cnmmmmm cok üzüldüm yaaa
en azından annen bakıomus ne güzel

ya ben bu siteye bosuna az girmiom habire hata veriyor cok yavaslıo deli edio

cok üzüldüm ya kuzularım özlüolar bilmiolarki anneleri onlar için çalışıyor ah yavrularım elimden bişi gelse keşke hepsinden o üzüntüyü alsam unuttursam

ben 2.dönemde başlıyacağım ve bakıcı bakacak yakınım yok burda malesef 4 saat günde ders alıyorum ders programını bana uygun yapmak zorundalar

çok sıkılıyorum kızlar,kış bebeği doğurmanın en zor tarafı bu olsa gerek,dışarısı buz gibi...
e bende gurbetteyim,birine bırakma ihtmalimde yok ...üstelik çok gezen bir hatundum....söyleyin ben şimdi ne yapayım iyi ki burası var ya........amannnnnnnn.....

dediğin doğru sıkılıyoruz ama en azından günler kısa ve zaman su gibi akıp geçiyor.yaz aylarında bebeklerimiz büyümüş olacak ve daha rahat gezeceğiz .sonuçta bebeğin ilk aylarında gezme çok olmuyor zaten .biz yazın denize götüreceğim günlerin hayalini kuruyoruz babasıyla :)

ne guzel ya benimkide 2 ay bakar istesem ama yanıma gelcek evi sehir dısında. Buraya gelincede evle alakalı sorunlar yasıyoruz

ımmm ve biraz zor şehir dışı olunca mecbur yanına gelcek
ama bu sdevirde de bakıcıya güvenilmioki yaa ben kıyamam öle yabancı birine emanet edemem sonuçta daha savunmasızlar ve hiçbi,şeyi dile getiremezler

Selam kızlar..

Geçmişi okudum döktürmüşsünüz yine :)) çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun kolay değil gerçekten.Ben uyurken bile özlüyorum.Ablamla ben küçükken annem bi dönem işe girdi bizden önce çalışıyormuş zaten biz 3-5 yaşındayız halam bakıyor tabi gaddarın teki, annem işe giderken ablam bi yandan ben bi yandan kendimizi parçalıyorduk annem tabi daha beter 1 aymı gitti 2 aymı gitti babam dedi senin çalışmandan gelecek para bana haram olsun çocukları ziyan ediyoruz çıkardı işten ondan sonrada bidaha çalışmadı.

Ben 1.5 sene önce bıraktım işi 6.5 sene çalıştıktan sonra şimdi eşime bazen diyorum şimdi değilde biraz daha büyüyünce biraz çalışıp beraber birikim yapsak diye yok diyor ama geçen anneme diyor sana bırakıcaz çocuğu annesi çalışacak şaka mı dedi ciddi mi dedi anlamadım ama

deme öyle mezime fena oluyorum bizim kimsemiz yok burda offf ağlamaya başladım bakıcı lafıyla kimse de gelemez ki komşum bakacak

deme öyle mezime fena oluyorum bizim kimsemiz yok burda offf ağlamaya başladım bakıcı lafıyla kimse de gelemez ki komşum bakacak

karamsar olma lütfen her bakıcı aynı değilki.valla bazen anneden daha bilinçli bakan kişiler var ben görüyorum çevremde.benim arkadaşta arıyor bakıcı bence çocuğu olan anneliği bilen,merhamet sahibi ve temiz bir kişi ara.önceden tanıdığın biri bakacaksa ruh halinin nasıl olduğunu gözlemleyin.yani normal sohbetlerde sinirlimi,aniden parlamaları oluyormu,ne bilimm çocuğuna falan vurdumu hiç.bunları gözlemlemek lazım gibi.Allah yardımcın olsun

bu arada bu kaçıncı yardım mesajım olacak sayamadım.ticker için yardım istiyorum bir tickerim bile yokk.

komşumun bebeği yok ama deneyimi var 1 yıldır tanıyorum neşeli ilgili temiz titiz bu tiitizlik ev işlerinde falan değil ince düşüncelidir oğlumu seviyor oğlum onu tanıyor sanki yabancı gözle bakmıyor kucağında uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…