ben başladım canım.. ve başlamamla beraber sütüm azaldı.. ilk günler çok kötüydü.. kızım farkında bile değildi çünkü daha çok küçük.. ama ben süt bırakamıyordum.. onu özlüyordum.. iş yorucu geliyordu.. evde herşey rahat tabi.. bi öğün mama verdik.. bende süt artırıcı ne varsa denedim.. şimdi yeni yeni yoluna giriyo herşey.. dediğim gibi daha küçük anlamıyo pek ama ben çok üzüldüm ayrıldıkça.. hala kötü oluyorum sabahları peşimden bakarken.. bu arada kızıma annem bakıyo.. o konuda içim fazlasıyla rahat..
aperpil
canım benimde kayınvalide bakıo
tabiki unutmaz arada muhteşem bi bağ var
benim oğlan beni görünce hemen emziği ağzından atıo yavrum yaa
çok sıkılıyorum kızlar,kış bebeği doğurmanın en zor tarafı bu olsa gerek,dışarısı buz gibi...
e bende gurbetteyim,birine bırakma ihtmalimde yok ...üstelik çok gezen bir hatundum....söyleyin ben şimdi ne yapayım iyi ki burası var ya........amannnnnnnn.....
ne guzel ya benimkide 2 ay bakar istesem ama yanıma gelcek evi sehir dısında. Buraya gelincede evle alakalı sorunlar yasıyoruz
bende yazın denıze gıdecegımız gunlerı dusunuyorum cok guzel olucak yaaaa
ımmm ve bi:2:raz zor şehir dışı:2: olunca mecbur yan:2:ına gelcek
ama bu:2: sdevirde de bakıcıya güvenilmioki yaa ben kıyamam öle yabancı birine emanet edemem sonuçta daha savunmasızlar ve hiçbi,şeyi dile getiremezler
deme öyle mezime fena oluyorum bizim kimsemiz yok burda offf ağlamaya başladım bakıcı lafıyla kimse de gelemez ki komşum bakacak
deme öyle mezime fena oluyorum bizim kimsemiz yok burda offf ağlamaya başladım bakıcı lafıyla kimse de gelemez ki komşum bakacak
bu arada bu kaçıncı yardım mesajım olacak sayamadım.ticker için yardım istiyorum bir tickerim bile yokk.
canım bılgılerı soyle yapıyım ben
teşekkür.14.10.2010.ismi gülce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?