komşumun bebeği yok ama deneyimi var 1 yıldır tanıyorum neşeli ilgili temiz titiz bu tiitizlik ev işlerinde falan değil ince düşüncelidir oğlumu seviyor oğlum onu tanıyor sanki yabancı gözle bakmıyor kucağında uyuyor
teşekkür.14.10.2010.ismi gülce
başka bilgi lazımmı.gül kokulum hoşgedin yazabiliriz.
deme öyle mezime fena oluyorum bizim kimsemiz yok burda offf ağlamaya başladım bakıcı lafıyla kimse de gelemez ki komşum bakacak
kızlar selam...çalışan anneler..doğum paranızı aldınızmı...ben çalışıyodum şuan çalışmıyorum..az önce postaneye gittim ama hala yatmamış doğum param ne kadar zamanda yatıyor para
kızlar selam...çalışan anneler..doğum paranızı aldınızmı...ben çalışıyodum şuan çalışmıyorum..az önce postaneye gittim ama hala yatmamış doğum param ne kadar zamanda yatıyor para
yapacak bişey yok balım haklısın karşımıza iyi insanları çıkarsın diye dua etmekten başkayanlızlık çok zor lovelim olsun ne yapalım
slm kızlar nasılsınız
lovelicim yalnızlık kolay degil allah yardım etsin benim annemlere gitmem 1 saati buluyo arabamız yok arabada olmayıncazor oluyo münibüzlerle bende gidemiyorum bir ayda anca gidiyorum
selammm kızlarrr nasılsınızz
hoşgeldin bitter iyiyiz canım sen nasılsın?
iyiyiz bitter sen nasılsın
iyiyim bence canımmm saolasın kızlar siz bu nurtiria ya üe oldunuzmu ben oldum 6-7 kişi burdan çıktı bence orayıda feth etmemiz lazımmmm:)))
ben de üyeyim nydi üyelik adı ya loveli yine sanırımiyiyim bence canımmm saolasın kızlar siz bu nurtiria ya üe oldunuzmu ben oldum 6-7 kişi burdan çıktı bence orayıda feth etmemiz lazımmmm:)))
slm kızlar benim kızım 23 ekim doğumlu. sütüm kesildiği için mama ile besliyorum ve çok gazı oluyor. aranızda bu durumda olan varmı? çok üzülüyorum...
komşumun bebeği yok ama deneyimi var 1 yıldır tanıyorum neşeli ilgili temiz titiz bu tiitizlik ev işlerinde falan değil ince düşüncelidir oğlumu seviyor oğlum onu tanıyor sanki yabancı gözle bakmıyor kucağında uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?