2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

içini ferah tut.benm kız aneanneede dedede zor duruyor bak nne güzel seninki alışmış bile

kızlar selam...çalışan anneler..doğum paranızı aldınızmı...ben çalışıyodum şuan çalışmıyorum..az önce postaneye gittim ama hala yatmamış doğum param ne kadar zamanda yatıyor para

kızlar selam...çalışan anneler..doğum paranızı aldınızmı...ben çalışıyodum şuan çalışmıyorum..az önce postaneye gittim ama hala yatmamış doğum param ne kadar zamanda yatıyor para

canım ben raporum bittikten 10 gün sonra aldıum

ben hala almadım doğum paramı ben bu işten bişeyde anlamadım zaten ben bitliste çalışıyorum ama kurumumun genel müdürlüğü ankarada(içişleri bakanlığında çalışıyorum) olduğu için primlemiz ankaradan yatıyor bende postayla gönderdim evraklarımın hepsini sonrada telefon açtım evraklarımı gönderdim param nezaman yatar diye aldığım cevap ise biz ilk önce buraya gelen vatandaşlara bakıyoruz postayla gelen evraklara bakmıyorlarmış yoğun olduğu için nezaman bakarlarmış onuda bilmiyorlarmış işimi yaptırmak istiyorsam ankaraya gitmem gerekiyormuş ne alaka dedim öyle dediler ben bitlisten ankaraya nasıl giderim çok saçma geldi bana ya bende memurum bizde dışarıdan gelen evraka bakılır hemde gelen vatandaşın işi yapılır.

slm kızlar nasılsınız
lovelicim yalnızlık kolay degil allah yardım etsin benim annemlere gitmem 1 saati buluyo arabamız yok arabada olmayıncazor oluyo münibüzlerle bende gidemiyorum bir ayda anca gidiyorum

yanlızlık çok zor lovelim olsun ne yapalım
yapacak bişey yok balım haklısın karşımıza iyi insanları çıkarsın diye dua etmekten başka
slm kızlar nasılsınız
lovelicim yalnızlık kolay degil allah yardım etsin benim annemlere gitmem 1 saati buluyo arabamız yok arabada olmayıncazor oluyo münibüzlerle bende gidemiyorum bir ayda anca gidiyorum

annem 3 saat kayınvalidem 1 saat uzağımda malesef

slm kızlar benim kızım 23 ekim doğumlu. sütüm kesildiği için mama ile besliyorum ve çok gazı oluyor. aranızda bu durumda olan varmı? çok üzülüyorum...

iyiyim bence canımmm saolasın kızlar siz bu nurtiria ya üe oldunuzmu ben oldum 6-7 kişi burdan çıktı bence orayıda feth etmemiz lazımmmm:)))

kızlar iyi yetişiosunuz valla birde nurtiria ben zaten face ve kk.arasında mekik dokuom orasıda eksik kalsın yoksa iş,e güce bakamıyom kovulacam yakında

iyiyim bence canımmm saolasın kızlar siz bu nurtiria ya üe oldunuzmu ben oldum 6-7 kişi burdan çıktı bence orayıda feth etmemiz lazımmmm:)))
ben de üyeyim nydi üyelik adı ya loveli yine sanırım
slm kızlar benim kızım 23 ekim doğumlu. sütüm kesildiği için mama ile besliyorum ve çok gazı oluyor. aranızda bu durumda olan varmı? çok üzülüyorum...

nurse harveys kullan canım 4 saatte bir çok iiyi gelir
bi de mama veriyorsan su vermen gerek biliyorsundur

o zaman endişe etme canım zaten ücret vermeyecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…