2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

nasılsınız güzel ekim anneleri ne çabuk ilerliyor sayfalar okuyana kadar saatler geçiyo yazmaya fırsat bulamıyorum maşallah çok hızlısınız bebişler uyuyo galiba benim kuzumda babaannesinde bende iş yapıyorum evde bi bakayım size dedim...

slm kızlar benim kızım 23 ekim doğumlu. sütüm kesildiği için mama ile besliyorum ve çok gazı oluyor. aranızda bu durumda olan varmı? çok üzülüyorum...

canım benim bebeğim hiç emmedi 3 ay sağdım ama artık süt gelmiyo kesildi sütüm benimde bende mama veriyorum ama kaşık mamasınada başladık kızım 3 aylık gaz için sab simplex kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

doğru söylüyorsun canım,ama yalnızlık ve alıştığın şeylerden geri olmakta zor,yinede bebişlerin canı sağolsun tekiyi olsunlarda ,sonra kızımı süsler püsler birlikte takılırız,zaman çok çabuk geçiyor,bir bakmışsın,oturmuş,bir bakmışsın yürümüş,öyle öyle gider artık...

ayy o günler gelir mi acaba(( uykusubi düzene girseydi ben tüm yaramazlıklarına razıyım

iyiyim bence canımmm saolasın kızlar siz bu nurtiria ya üe oldunuzmu ben oldum 6-7 kişi burdan çıktı bence orayıda feth etmemiz lazımmmm:)))

kızlar ben 2010 ekim bebişlerinin anneleri diye grup açtım nurturia da adım tugcee ekleyin orayıda feth edelim 2010 ekim anneleri olarak

kızlar iyi yetişiosunuz valla birde nurtiria ben zaten face ve kk.arasında mekik dokuom orasıda eksik kalsın yoksa iş,e güce bakamıyom kovulacam yakında

valla bende ama napıyım sizinle konuşmak iyi geliyo en azından birbirimizin psikolojisini çok iyi anlıyoruz hepimiz aynı dertlerden yakınıp aynı sevinçleri yaşıyoruz rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu vazgelmez paha biçilemez duyguyu ( Anne Olmayı )

kızlar ben bebişin bütün kıyafetlerini ütülüyorum vede ayrı yıkıyorum kıyafetleri sizde öle mi yapıyorsunuz?

zeyneptugce,fadimsa,gulayse7,htc20,ilayda cem,fatma2005,melisesra,flame60,bat,NevYas+,demet64,

bu kadar kalabalığız herkez geçmişi mi okuyo

kızlar ben bebişin bütün kıyafetlerini ütülüyorum vede ayrı yıkıyorum kıyafetleri sizde öle mi yapıyorsunuz?

canım bende ayrı yıkıyorum sadece onun çamaşırları oluyor makinede ama ayrı deterjan kullanmadım bize ne kullanıyorsam onu kullandım...ütülemede yapmıyorum sana helel olsun valla zaman ayırıp ütüleyebiliyorsan.eşim gömlekelrini bile kendi ütülüyor artık benim zamanım olmuyor diye...

canım fırsat bulduğum anda ütülüyorum ayrı deterjan kullanıyorum roxy dalan hacı şakirde de kullandım ama en güzeli bu..tertemiz oluyor...

canım fırsat bulduğum anda ütülüyorum ayrı deterjan kullanıyorum roxy dalan hacı şakirde de kullandım ama en güzeli bu..tertemiz oluyor...

ne bileyim canım ya hiç ayrı deterjan almayı düşünmedim alerji olursa değiştirirm dedim olmayıncada almadım büyük kızımdada almamıştım.

GECELERİ EMZİRME GEREKLİ Mİ ?
Prolaktin hormonu geceleri daha fazla salgılanır. Bu nedenle geceleri emzirme süt üretimini artırır.
Prolaktin hormonu anneyi gevşetir ve bazen uykusunu getirir.Anne geceleri emzirse bile genellikle iyi dinlenir.
Prolaktin ile ilgili hormonlar ovülasyonu baskılar, emzirme yeni bir gebeliği önleyebilir. Geceleri emzirme bunun için de önemlidir.
Bebekler gereksinimlerini yalnızca gündüzleri beslenmekle karşılayabilecek duruma gelinceye kadar geceleri de emmek isterler.
Gece öğünlerinin kesilme zamanı bebekten bebeğe farklılık gösterir.
Genelde ilk aylardan sonra gece emzirme aralıkları uzar.

EMZİRDİKTEN SONRA BEBEĞİN GAZI NASIL ÇIKARILIR ?
Beslendikten sonra bebeği 10-15 dakika dik tutmak gaz çıkarmasına yardımcı olur. Bebek memede uyumuş ve rahat görünüyorsa gaz çıkarmaya gerek yoktur. Bebek huzursuzsa, kucakta dik durumda sırt sıvazlanarak gaz çıkarmasına yardımcı olunabilir

KIZLAR İLGİLİNİZİ ÇEKECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM.. NETTE BİŞEYLER ARAŞTIRIRKEN BU YAZIYI BILDUM..
BENİM BEBİŞDE UZUN UYUDUĞUNDA İÇİM İÇİMİ YİYİYOR AMA GÜNDÜZ ÇOK YORULDUĞUM VE SÜREKLİ EMDİĞİ İÇİN GECELERİ KENDİ KALKARSA KENDİLİĞİNDEN KALKMASINI BEKLİYORDUM. İKMİZDE UYKUMUZU ALIYORDUK DİNLENMİŞ OLUYORDUM. ACABA NE YAPSAM YA KIZIMIN KİLOSUDA İYİ MAŞLLAH DR A SORMADIM BEN BU DURUMU SİZ SORDUNUZ MU? 5-6 SAAT NEYSE DE 8 SAATLİK UYKUDA KALDIRSAK MI ACABA YA? ASLINDA GECE UYKUSUNA ALIŞMASI LAZIM ARTIK AMA NE YAPSAK Kİ ACABA YA

tubacım benım oglumda 8 9 uyuyor artık maşallah hıc kalkmıyor gecelerı doktora sordum bana kaldır dedi daha kucuk ama kalkmıyor bı kac kez denedım uyanmıyor napcaz bılmıyorum

kilosu iiyse hiç bozma düzenini bir kere bozarsan düzelmez bir daha gündüz sık sık emziriyormuşun demekki alacağını alıyor gecede uyuyor..
benim kızıda ben öyle alıştırdım gündüz istemese bile uyandırıp emziriyorum sık sık sonra gece az kalkıyor...

o zaman endişe etme canım zaten ücret vermeyecek misin?
evet canım verecem ama ne kadar bilmiyorum konuşmadık fiyatı
hemen bulayımmmm
sadece ilk aldığımda yıkayıp ütüledim sonra ütülemedim deterjanı bitsin bizimkinden koycam alışsın diye
kızlar oglum 2 3 gunde bır kakasını yapıyor yapıncada cok kotu kokuyor ya normalmı acaba
rengi nasıl belki üşütmüştür ekşi ekşi dimi kokusu benim oğlanın da öyle çünkü bu aralar

aç olsauyanır kendikendine uyanır zaten bence uyandırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…