2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar ben bebişin bütün kıyafetlerini ütülüyorum vede ayrı yıkıyorum kıyafetleri sizde öle mi yapıyorsunuz?

aynısını yapıorum bnde ütü hiç bitmiyo oyuzden

selm hnmlar dun gece ytrken kızımın totosuna lansınoh krem surdum sbh uyndım pırıl pırıl olmuş btn ysıvılceler pişikler gecmişçok mutlu oldum ya :)
nurturıa bnde uyeoldum fatmeh adıyla
ecrin bnde paso bnmkıyle kavga edıyom sınır edıyo bnı cocuk dogdu dogalı paso tartısıyoruz :)
ayrıca hnmlar bnm kız 4 gundur gece uyuyo sbh 8.30 a kadar 12dede ytsa 2dede ytsa 8.30da kalkıyo emıyo gerı ytıyo 12 ye kadar

kızım aglarken sesı az cıkıyo sankı sesı kısılmıs boğazı agrır gıbı dun farketdım işllah hmn gcer ya

tamam işte hem komşun hem bebeğin tanıyor yabancı değil bide ücret verdin mi daha bi zevkli bakar kadın merak etme

rengı hardal canım

birde bana acil yardım..dışarı çıkarken ayakkabı bulamadım en küçük 20 numara var her yerde sizler aldınız mı aldıysanız nerden önerileri bekliyorum internetten de olabilir..kuzucuk üşümesin ayakları

Evet melisciğim ya bende çok tedirgin oluyorum ya o kalkmasa da habire kalkıp kontrol ediyorum iyi mi diye:) annelik işte:) Zaten her zaman o kadar yatmıyor ama farkettimde geceleri kalktığında göğsüm daha süt doluyor yazılanlar doğru galiba

he bu arada kakasının kokması normal tatlım normal de benim kızın gazının kokması normal mi bilmem Kaka yapamadığı için gazı çok kokuyor sevmeyye gelenler battaniyeye sarmıştı geçen:)

Geçen sana bişeyler yazmıştım görmedn herhalde. Salıncak al falan da demiştim bende aldım çok memnunum. Resmi var mı seninknin

ne bileyim canım ya hiç ayrı deterjan almayı düşünmedim alerji olursa değiştirirm dedim olmayıncada almadım büyük kızımdada almamıştım.

aslında iyi yapmışsın canım alışmılş bende yavaş yavaş bizim kıyafetlerlemi atsam diyorum ama böyle daha sanki..

bn patık gıydrıyorum hıcbır ayakkabı olmuyo hepsı buyuk oluyo 18 numara bulabılırsın belkı bn burda ev patıgı bulmustum 18 numara ve aylık dısarı ayakkabıları var ondan alıcm ıcı hem kalın dısıda cok sevmlı 20 tl ıdı yalnıs htrlamıyosam

aslında iyi yapmışsın canım alışmılş bende yavaş yavaş bizim kıyafetlerlemi atsam diyorum ama böyle daha sanki..

karıştırma canım ya sizinkinlerle malum hele bizimkilerle akıntı falan oluyorya sen bilirsin..ben sadece aynı detarjanı kullandım ama ayrı yıkadım

nerden almıştın

yok kız kndı kıyafetlerınızle atma daha cok savunmasızlar bızdekı kıyftler bakterı yuvası kaynatamıyoruz ceker dıye bnm kız cok hassan hacısakır toz sabunla yıkıyorum önceden kndı deterjnımıla yıkıyodum vucudu kabrdı hep doktor degstr dedı dgstrdım hmn gctı bı 6 aylık olsun bnde bzm deterjndn kullanıcm...

Bu gece besleme olayı benimde kafamı çok karıştırıyor uzun uyuduğu ilk zamanlar kg alımıda az olunca dr sordum uyandırma dedi ben bundan mı kg almıyor dedim yok dedi.Bende uyandırmadım aç olsa uyanır dedim.Geçen akşam yatmadan süütüm kalınca sağdım 70 ml çıktı gece saati kurdum ısıtıp verdim hepsini içti şimdi aç olmasa içmezdi yada birazını bırakırdı demekki acıkıyor ama bi uyku düzeni kurdukları için uyuyorlar.Dün gecede saati kurup uyanıp emzirdim.Ama bu defa düzenini bozmakta korkutuyor ctesi kendi dr muza gideceğiz aklıma takılan herşeyi soracağım onun yönlendirmesi üzerine devam edeceğim ben..

nerden almıştın

bizim burdan aldım şişlide bebek gıyım magazası var o dısarı patıklerınden aldıgımda fotografını ceker buraya koyarım cok guzeller ya zara baby ve marks and spencerde bebek ayakkabıları var oraya bakabılırsın...

bıımkınınde gazı cok kotu kokuyor:)
Pashababy Lüks Salıncak

bızımkı bundan canım cok sevdi
sizinkı nasıl

Ben herşeyini ayrı yıkıyorum kendi deterjanıyla Dalin sıvı bebe.Dokorumuz cildi hassas demişti zaten ayrı ve aynı deterjanla yıkıyordum yaşını geçene kadar falan böyle devam ederim sannırım..

sor canım sor ben daha sormadım gidince soracağım inş...
ilk ay gece 3 saat gündüz 2 saat diyordu . hep sarılıktan hastalıklardan korunsun diye hem sütüm gelsin ve hem de bebeğin kilo alımı için önemliymiş. ama artık 3. ayında aslında düzenlerinin erkende olsa oturması güzel tabi huy değiştirmezlerse

melisciğim bizimkide buna çok benzziyor 3 kademeli bizde 100 e aldık lila rengi

bende çamaşırlarını dalinle ayrı yıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…