kızlar ben bebişin bütün kıyafetlerini ütülüyorum vede ayrı yıkıyorum kıyafetleri sizde öle mi yapıyorsunuz?
evet canım verecem ama ne kadar bilmiyorum konuşmadık fiyatı
hemen bulayımmmm
sadece ilk aldığımda yıkayıp ütüledim sonra ütülemedim deterjanı bitsin bizimkinden koycam alışsın diye
rengi nasıl belki üşütmüştür ekşi ekşi dimi kokusu benim oğlanın da öyle çünkü bu aralar
aç olsauyanır kendikendine uyanır zaten bence uyandırmayın
evet canım verecem ama ne kadar bilmiyorum konuşmadık fiyatı
hemen bulayımmmm
sadece ilk aldığımda yıkayıp ütüledim sonra ütülemedim deterjanı bitsin bizimkinden koycam alışsın diye
rengi nasıl belki üşütmüştür ekşi ekşi dimi kokusu benim oğlanın da öyle çünkü bu aralar
aç olsauyanır kendikendine uyanır zaten bence uyandırmayın
ne bileyim canım ya hiç ayrı deterjan almayı düşünmedim alerji olursa değiştirirm dedim olmayıncada almadım büyük kızımdada almamıştım.
birde bana acil yardım..dışarı çıkarken ayakkabı bulamadım en küçük 20 numara var her yerde sizler aldınız mı aldıysanız nerden önerileri bekliyorum internetten de olabilir..kuzucuk üşümesin ayakları
aslında iyi yapmışsın canım alışmılş bende yavaş yavaş bizim kıyafetlerlemi atsam diyorum ama böyle daha sanki..
bn patık gıydrıyorum hıcbır ayakkabı olmuyo hepsı buyuk oluyo 18 numara bulabılırsın belkı bn burda ev patıgı bulmustum 18 numara ve aylık dısarı ayakkabıları var ondan alıcm ıcı hem kalın dısıda cok sevmlı 20 tl ıdı yalnıs htrlamıyosam
aslında iyi yapmışsın canım alışmılş bende yavaş yavaş bizim kıyafetlerlemi atsam diyorum ama böyle daha sanki..
nerden almıştın
Evet melisciğim ya bende çok tedirgin oluyorum ya o kalkmasa da habire kalkıp kontrol ediyorum iyi mi diye:) annelik işte:)Zaten her zaman o kadar yatmıyor ama farkettimde geceleri kalktığında göğsüm daha süt doluyor yazılanlar doğru galiba
he bu arada kakasının kokması normal tatlım normal de benim kızın gazının kokması normal mi bilmemKaka yapamadığı için gazı çok kokuyor sevmeyye gelenler battaniyeye sarmıştı geçen:)
Geçen sana bişeyler yazmıştım görmedn herhalde. Salıncak al falan da demiştim bende aldım çok memnunum. Resmi var mı seninknin
karıştırma canım ya sizinkinlerle malum hele bizimkilerle akıntı falan oluyorya sen bilirsin..ben sadece aynı detarjanı kullandım ama ayrı yıkadım
Bu gece besleme olayı benimde kafamı çok karıştırıyor uzun uyuduğu ilk zamanlar kg alımıda az olunca dr sordum uyandırma dedi ben bundan mı kg almıyor dedim yok dedi.Bende uyandırmadım aç olsa uyanır dedim.Geçen akşam yatmadan süütüm kalınca sağdım 70 ml çıktı gece saati kurdum ısıtıp verdim hepsini içti şimdi aç olmasa içmezdi yada birazını bırakırdı demekki acıkıyor ama bi uyku düzeni kurdukları için uyuyorlar.Dün gecede saati kurup uyanıp emzirdim.Ama bu defa düzenini bozmakta korkutuyor ctesi kendi dr muza gideceğiz aklıma takılan herşeyi soracağım onun yönlendirmesi üzerine devam edeceğim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?