bende roxy dalan kullanıyorum çok guzel kokuyor yumusacık
bende dalan roxy kullanıyorum
onukulanınca yumuşatıcıya gerek yok kızlar
ya benim kıza geçen hafta humananın kimyonlu rezene çayı aldım. 10-20 ml bile içiremiyorum ya
ilk gün o içti ben içtim hemen yaptı 4 gündür yapamamıştı. sonraki günde içti yaptı ama yine 3 gündür yapamıyor. siz ne kadar veriyorsunuz kaşıkla mı biberonla mı? 100 ml e kadar verilebilir yazıyor ama sevmiyor cimcime
anne de içebiliyor bebeklerde 1. haftadan itibaren içebilir yazıyor. gaz ve mide problemleri için bebeğe içiriliyor. anneler içinde süt yapımını artırıyormuş
kızlar az önce kayınvalıde aradı oğlumun uykusu gelmiş ağlıomuş bendde konuşuyorum tel,de oğlum annem bitanem die çocuk sustu yaa auauaua sesler gelio ayy çok şaşırdım
slm kızlar.buraya da yazıyım.herkes işe başladı mı?.ben 10 gün oldu başlayalı.sütü mü sağıp bırakıyorum.çok zorlanıyoruz.sağdığım sütler yetmiyor.dün kontrolümüz vardı.doktor artık 180 ml. süt içmesi gerektiğini sötladi.oysa ben 70-80 ml veriyodum.nasıl yetiştircem ben oğluşumun sütlerini ya çok üzgünümherkes o kadar süt çıkarıyo mu ya benim sütüm mü az nolur bi akıl verin ben daha mamaya başlamak istemiyorum yaaa
benimki gündüz mama yiyo o kadar sütüm yok akşam eve gittiğimden sabaha kadar da emio mama yok
hımm evet ben de öyle yapıcam sanırım ya çok suçlu hissediyorum kendimi yanında olamadığım için
slm kızlar.buraya da yazıyım.herkes işe başladı mı?.ben 10 gün oldu başlayalı.sütü mü sağıp bırakıyorum.çok zorlanıyoruz.sağdığım sütler yetmiyor.dün kontrolümüz vardı.doktor artık 180 ml. süt içmesi gerektiğini sötladi.oysa ben 70-80 ml veriyodum.nasıl yetiştircem ben oğluşumun sütlerini ya çok üzgünümherkes o kadar süt çıkarıyo mu ya benim sütüm mü az nolur bi akıl verin ben daha mamaya başlamak istemiyorum yaaa
canım yapacak bişeyn yok sonuçta onlar için çalısıyoruz.akşam gidince ilgilenirsin olur biter alışılıo ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?