2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben zaten ayrı yıkıyorum roxy dalanın tavsiye ederim bir de yumuşatıcı kullanıyorum ve ütülüyorum herseyini de bana abartıyorsun diyorlar o yüzden beraber mi yıkasam acaba dedim de gerek yok ben bildiğimden şaşmayayım dimi?

selam kızlar...
nurtiria ya üye oldum...ayy zaten face burası zor yetişiyodum bide o eksik kalmasın dedim...
nasılsınız??ama buranın tadı başka ya:)))

ya benim kıza geçen hafta humananın kimyonlu rezene çayı aldım. 10-20 ml bile içiremiyorum ya
ilk gün o içti ben içtim hemen yaptı 4 gündür yapamamıştı. sonraki günde içti yaptı ama yine 3 gündür yapamıyor. siz ne kadar veriyorsunuz kaşıkla mı biberonla mı? 100 ml e kadar verilebilir yazıyor ama sevmiyor cimcime

bu kimyonlu rezene çayı ne için birde anne mi bebek mi içiyor?

kızlar az önce kayınvalıde aradı oğlumun uykusu gelmiş ağlıomuş bendde konuşuyorum tel,de oğlum annem bitanem die çocuk sustu yaa auauaua sesler gelio ayy çok şaşırdım

anne de içebiliyor bebeklerde 1. haftadan itibaren içebilir yazıyor. gaz ve mide problemleri için bebeğe içiriliyor. anneler içinde süt yapımını artırıyormuş

anne de içebiliyor bebeklerde 1. haftadan itibaren içebilir yazıyor. gaz ve mide problemleri için bebeğe içiriliyor. anneler içinde süt yapımını artırıyormuş

süper o zman benhep still tee içiyordum humananın.bu sefer bunu alsın bakam kociş..gerçi gazı için zinco ii geliyo ama olsun...

slm kızlar.buraya da yazıyım.herkes işe başladı mı?.ben 10 gün oldu başlayalı.sütü mü sağıp bırakıyorum.çok zorlanıyoruz.sağdığım sütler yetmiyor.dün kontrolümüz vardı.doktor artık 180 ml. süt içmesi gerektiğini sötladi.oysa ben 70-80 ml veriyodum.nasıl yetiştircem ben oğluşumun sütlerini ya çok üzgünümherkes o kadar süt çıkarıyo mu ya benim sütüm mü az nolur bi akıl verin ben daha mamaya başlamak istemiyorum yaaa

benimki gündüz mama yiyo o kadar sütüm yok akşam eve gittiğimden sabaha kadar da emio mama yok

bir göğüsünü verme sabahakadar o iyice dolsun onu sağ daha çok çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…