2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bn arada bır verıyorum bıberona alıssın dıye ama arada bır cok gazlı oldgndada 50 ml verıyorum

iyi akşamlar anneler.kaka probleminden bahsedilmiş.bende kızım fazla kakamı yapıyor diye düşünüyorum.günde 4-5 defa yapıyor.1 ay önceki kontrolümüzde doktor hazmedemeiğinden olabilir demişti (o zaman 7 defa falan yapıyordu) toz ilaç vermişti ama çok kullanmadım.kakasının rengi normal,ishal, yok ve kilo alımı iyi.sizce çokmu 4-5 defa yapması.yapıncada öyle bi rafatlıyok, kerat hele sabahlarıı keyfi süper oluyor

bilgimm yok canım bilmiyorum ki
ama bizimki sadece ilk ay günde 6- kez yapıyordu bazen 2-3 satte bir:) ilk ay için normalmiş ama şimdisi için bi bilgim yok canım

ya nasıl yani benim oğlum 110 ml içiyor imkansız 180 içiremem ki almaz midesi 120 içince kusuyo nasıl yani dr. eminmi ne söylediğine ayrıca her seferde yani her 2 2,5 saat te okadar sütüm çıkmaz ki yanii ayyy kafama takıldı şimdi benim oğlum aç değil ki aç olsa ağlar uyumaz ayyy ne biliyim benim sütüm yetmiyo mu yani

kızlar rezene vereneniz yok mu

kaka prblemi için ne yapıyorsunuz

ben veriyorum günde 30 - 40 cc kadar rahat gazını çıkartıyor kakası için nane veriyorum çok iyi geliyo kendime kaynatır gibi yapıyorum onun biberonuna da koyuyorum

ben humannayı veriyorum hemen hemen hergün 30ml suya 1çay kaşığı kadar koyuyorum hem su ihtiyacını da karşılıyor iyi oluyor gibi geliyor bana.benim kızım da günde 3kez falan kaka yapıyor

bnm kızda gunde 3,4 kez yapıo bgzen 6yıda buluyo gce hıc yapmıyo ama sabh2kez yapıo ondan snra keyıflenıyo bnm kızında klo durumu ıyı bnce hıc kokma normal bnce

ya benim de hayatta 180ml sütüm çıkmaz 150 zar zor çıkıyor o da herzaman değil iyice dolduysa göğüsün normalda 90 falan çıkıyor

ya bilen varsa söylesin kızlar ben artık % 90 biberonla veriyorum oğlum 6,800 kg 3 ay 2 günlük yani benim oğlum 110 cc süt içiyo 2,5 saat arayla ne yani 180 mi içmesi lazım ay nolur kafama çok takıldı yaaaa

ya bilen varsa söylesin kızlar ben artık % 90 biberonla veriyorum oğlum 6,800 kg 3 ay 2 günlük yani benim oğlum 110 cc süt içiyo 2,5 saat arayla ne yani 180 mi içmesi lazım ay nolur kafama çok takıldı yaaaa

canım herkes farklı bir şey diyor doktorların bir dediği bir dediğini tutmuyor,bence bebeğinin kilosu gayet iyi tabi kaç kilo doğdu oda önemli.benim kızım 2 ay 15 günlükken 5,900 dü 3,500 kg doğmuştu.sadece süt veriyorum ve doktorum gayet sağlıklı olduğunu ek hiçbirşeye gerek olmadığını söyledi.öle şu kadar cc bukadar cc dye birşey söylemedi.bebek doymasa zaten huzursuzluğu ile belli eder.benim kızım artık ta uykusu gelince ya da açken ağlıyor

ya o kadar birikir mi diyosun?
150 birikiyor ben mesela gece saat 10da veriyorum biberonu ondan sonra bir göğüsümü vermiyorum gündüz saatt 12de sağıyorum 150cc çıkıyor maşallah
takma yaoğlun doyuyor mu doyuyor her bebek bu kadar içemez benim oğlan da o kadar içiyor 110cc doyuyor anlıyorum oyuna başlıyor zorlayınca ağlıyor kapasite meselesi

yok öyle bişey kimi bir tabak yer doymaz kimi yarım tabak yer doyar çocuğun ağlıyor mu aralıksız yok keyfi yerinde mi evet tamam zorlama doyuyordurkilo alımınormalse tamam üzme kendini

Son düzenleme:
sağol sevindim aynı olmasına :)kuzularımızın keyfi hiç bozulmasın inş.
amin inş.

sık arayla sut ıcıyo hıc der etme bnce 3 aydan snra 150 ml sut ıcerlermıs 180 ml zor yanı cocuk nasıl ıccsın bnm kızda 2,5 aylık k110 ml sgdım gcn ıctı ardından 2 dk daha emdı120 yada 130 ml ıcıyo ama her seferınde değil cok acıktıgında canım herbebek farklı ıcer 180 ml ıcıcek dıye bısey yok bnce doyuyosa zaten aglamz uyur doymayan bebek hep aglar uyumzda öle dusun bgzn 80 ml sut verıyorum onunla bıle doyuyo kılosuda cok ıyı masallah

ayy o günler gelir mi acaba(( uykusubi düzene girseydi ben tüm yaramazlıklarına razıyım

tatlım seninde bebeğin benimki gibi vaktinden önce doğmuştu galiba...
onun için tam düzeninin oturması aynı ay doğan diğer bebeklerden biraz geç olur herhalde...ben çok çektim o uyku sorunundan şimdi rutin oluşturmaya çalışıyorum...büyümesine gelince göz açıp kapayıncaya kadar tatlım,benim ikinci kızım olduğu için sürecin farkındayım....

kızlar bebegımın sesı kısk cıkıyo ya napsam ya bogazı agrıyo galıba ne verılırkı bu kadar ufak bebege emzrmekten baska offfffkıyamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…