bir göğüsünü verme sabahakadar o iyice dolsun onu sağ daha çok çıkar
aynı soruyu sordum:)))kızlarr bu humana nın kimyonlu rezenesini veren varmı bebişlere
slm kızlar.buraya da yazıyım.herkes işe başladı mı?.ben 10 gün oldu başlayalı.sütü mü sağıp bırakıyorum.çok zorlanıyoruz.sağdığım sütler yetmiyor.dün kontrolümüz vardı.doktor artık 180 ml. süt içmesi gerektiğini sötladi.oysa ben 70-80 ml veriyodum.nasıl yetiştircem ben oğluşumun sütlerini ya çok üzgünümherkes o kadar süt çıkarıyo mu ya benim sütüm mü az nolur bi akıl verin ben daha mamaya başlamak istemiyorum yaaa
kızlar rezene vereneniz yok mu
kaka prblemi için ne yapıyorsunuz
iyi akşamlar anneler.kaka probleminden bahsedilmiş.bende kızım fazla kakamı yapıyor diye düşünüyorum.günde 4-5 defa yapıyor.1 ay önceki kontrolümüzde doktor hazmedemeiğinden olabilir demişti (o zaman 7 defa falan yapıyordu) toz ilaç vermişti ama çok kullanmadım.kakasının rengi normal,ishal, yok ve kilo alımı iyi.sizce çokmu 4-5 defa yapması.yapıncada öyle bi rafatlıyok, kerat hele sabahlarıı keyfi süper oluyor
bnm kızda gunde 3,4 kez yapıo bgzen 6yıda buluyo gce hıc yapmıyo ama sabh2kez yapıo ondan snra keyıflenıyo bnm kızında klo durumu ıyı bnce hıc kokma normal bnce
ya bilen varsa söylesin kızlar ben artık % 90 biberonla veriyorum oğlum 6,800 kg 3 ay 2 günlük yani benim oğlum 110 cc süt içiyo 2,5 saat arayla ne yani 180 mi içmesi lazım ay nolur kafama çok takıldı yaaaa
150 birikiyor ben mesela gece saat 10da veriyorum biberonu ondan sonra bir göğüsümü vermiyorum gündüz saatt 12de sağıyorum 150cc çıkıyor maşallahya o kadar birikir mi diyosun?
takma yaoğlun doyuyor mu doyuyor her bebek bu kadar içemez benim oğlan da o kadar içiyor 110cc doyuyor anlıyorum oyuna başlıyor zorlayınca ağlıyor kapasite meselesiya nasıl yani benim oğlum 110 ml içiyor imkansız 180 içiremem ki almaz midesi 120 içince kusuyo nasıl yani dr. eminmi ne söylediğine ayrıca her seferde yani her 2 2,5 saat te okadar sütüm çıkmaz ki yanii ayyy kafama takıldı şimdi benim oğlum aç değil ki aç olsa ağlar uyumaz ayyy ne biliyim benim sütüm yetmiyo mu yani
ben veriyorum günde 30 - 40 cc kadar rahat gazını çıkartıyor kakası için nane veriyorum çok iyi geliyo kendime kaynatır gibi yapıyorum onun biberonuna da koyuyorum
ya bilen varsa söylesin kızlar ben artık % 90 biberonla veriyorum oğlum 6,800 kg 3 ay 2 günlük yani benim oğlum 110 cc süt içiyo 2,5 saat arayla ne yani 180 mi içmesi lazım ay nolur kafama çok takıldı yaaaa
amin inş.sağol sevindim aynı olmasına :)kuzularımızın keyfi hiç bozulmasın inş.
ayy o günler gelir mi acaba(( uykusubi düzene girseydi ben tüm yaramazlıklarına razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?