2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bitki çayı ver mervam mı mezime mi hatırlayamadım öksürüyor diye bebeğe bitki çayı yapmıştı iyi gelmişti boğazı yumuşar ılık çay ver başka ne verebilirsin ki

bitki çayı ver mervam mı mezime mi hatırlayamadım öksürüyor diye bebeğe bitki çayı yapmıştı iyi gelmişti boğazı yumuşar ılık çay ver başka ne verebilirsin ki

ıkısınden bırıne denk gelırsem sorıyım evde rezene var bıraz rezene verıyım yawruma ıcım gıdıyo böle kısık cıkınca

yok öyle bişey kimi bir tabak yer doymaz kimi yarım tabak yer doyar çocuğun ağlıyor mu aralıksız yok keyfi yerinde mi evet tamam zorlama doyuyordurkilo alımınormalse tamam üzme kendini[/QUOTE]

aslına bakarsan oğlum 3,970 doğdu şimdi 6,80 - 7 kg gibi pazartesi götürücem kesin olarak sizce iyimi peki

ya bilen varsa söylesin kızlar ben artık % 90 biberonla veriyorum oğlum 6,800 kg 3 ay 2 günlük yani benim oğlum 110 cc süt içiyo 2,5 saat arayla ne yani 180 mi içmesi lazım ay nolur kafama çok takıldı yaaaa

canım ütü yapıyordum şöyle bi bakayım dedim seni görünce dayanamadım girdim.. her bebeğin kapasitesi farklı o yüzden bebeğin huzursuz değilse takılma öyle şeylere derim ben.. benim kızın 3 ayı bitirmesine 1 hafta kaldı ve 2-2,5 saatte bir 90 ml süt içiyor.. günde bi defa mama veriyorum sütüm yetmiyor diye onu da 90 ml veriyorum.. ve kilo alımı gayet iyi maşallah.. fazla bile geliyor ki yoğurt yapıp kusuyor.. sen kızına bak doktorları takma..

Son düzenleme:

selam kızlar

bugün kızımla çıkıp babasına hediye aldık, doğumgünü çünkü :) inşallah beğenir...

benim bi arkadaşım hamile olduğunu öğrenmiş bugün, istemiyordu henüz ağlayıp duruyor, üzüldüm ona baya

ıhlamur cıcegı ayva yapragı bıde elma kabugu yaptım daha o gun faydasını gordum cok pışman oldumm ılac kullandıgımaaa cok ii geldı kaynatma canım ama cay gıbı demele 4 5 tatlı kasıgı ılık ılk ver

elma kabugu taze olucak dımı cok saol hn alıymde demlıyım kızıma sesı kısık cunku hmn gcr ısallah
bunu nerden ögrendın :)

nıye aglıyo tam zamnı degıl dıyemı ekım annesı olucak eger dogurursa hayırlısı olsun

nıye aglıyo tam zamnı degıl dıyemı ekım annesı olucak eger dogurursa hayırlısı olsun

daha erken olduğunu düşünüyor ama işte kısmet, ben ne kadar çok sevinmiştim. bekleyen insanlara nasip etsin allah inşallah :)

eylül annesi olacak canım :) olursa tabii, hayırlısı

sizin pişikler geçmiş çok sevindim bi daha olmaz inşallah

ayy dogru eylul :)cok sukur gectı lansınoh saolsun :)basak burcu olur bnm kızda basak burcu olsun cok ısterdım:)bn basak burcuyum dıye :)

bu kimyonlu rezene çayı ne için birde anne mi bebek mi içiyor?
hem anne içiyo hem bebek
ben sürekli iç,yorum canım

kızlar bebegımın sesı kısk cıkıyo ya napsam ya bogazı agrıyo galıba ne verılırkı bu kadar ufak bebege emzrmekten baska offfffkıyamam ya

benim kızım hasta canım
doktorumuzu aradım
ıhlamur verebilirsin dedi
antibiyotik alamaz o kadar küçük bi bebek dedi
sende ver istersen

hem anne içiyo hem bebek

benim kızım hasta canım
doktorumuzu aradım
sende ver istersen

ben sana tarıf yazdım canım yukarda bebegıne ıcır ii gelcek

hem anne içiyo hem bebek

benim kızım hasta canım
doktorumuzu aradım
sende ver istersen

mervam bı tarf verdı bnde onu yapıcam verıcem sende ondan yap istersen o uygulmıs hmn etkısını gstermış
bnm kız dısarı cıkrmktn hasta oldu kyınvalıde gelmıyo bn gtruyorum ıyı olna kadar cıkrmıcam cok grmk ısteyen gelır bu bebek hıc dsnmuyorlar ya

evet maleseff dusunen yok gıtmesende bı trıp bı trııpppp gıdınce kalbım sıkışıyo sınırden kaynanamlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…