bitki çayı ver mervam mı mezime mi hatırlayamadım öksürüyor diye bebeğe bitki çayı yapmıştı iyi gelmişti boğazı yumuşar ılık çay ver başka ne verebilirsin ki
kızlar bebegımın sesı kısk cıkıyo ya napsam ya bogazı agrıyo galıba ne verılırkı bu kadar ufak bebege emzrmekten baska offfffkıyamam ya[/QUOTE
yanlış yönlendirme yapmak isteme doktoruna danış bence.hastalığın başlangıç aşaması olabilir yada hafif birşeydir geçer gider inş.
ya bilen varsa söylesin kızlar ben artık % 90 biberonla veriyorum oğlum 6,800 kg 3 ay 2 günlük yani benim oğlum 110 cc süt içiyo 2,5 saat arayla ne yani 180 mi içmesi lazım ay nolur kafama çok takıldı yaaaa
kızlar bebegımın sesı kısk cıkıyo ya napsam ya bogazı agrıyo galıba ne verılırkı bu kadar ufak bebege emzrmekten baska offfffkıyamam ya[/QUOTE
yanlış yönlendirme yapmak isteme doktoruna danış bence.hastalığın başlangıç aşaması olabilir yada hafif birşeydir geçer gider inş.
inşllah hmn gecer gıder ya doktorumdan memnun deılm bu ay baska doktora gdcem
bitki çayı ver mervam mı mezime mi hatırlayamadım öksürüyor diye bebeğe bitki çayı yapmıştı iyi gelmişti boğazı yumuşar ılık çay ver başka ne verebilirsin ki
ıhlamur cıcegı ayva yapragı bıde elma kabugu yaptım daha o gun faydasını gordum cok pışman oldumm ılac kullandıgımaaa cok ii geldı kaynatma canım ama cay gıbı demele 4 5 tatlı kasıgı ılık ılk ver
selam kızlar
bugün kızımla çıkıp babasına hediye aldık, doğumgünü çünkü :) inşallah beğenir...
benim bi arkadaşım hamile olduğunu öğrenmiş bugün, istemiyordu henüz ağlayıp duruyor, üzüldüm ona baya
nıye aglıyo tam zamnı degıl dıyemı ekım annesı olucak eger dogurursa hayırlısı olsun
daha erken olduğunu düşünüyor ama işte kısmet, ben ne kadar çok sevinmiştim. bekleyen insanlara nasip etsin allah inşallah :)
eylül annesi olacak canım :) olursa tabii, hayırlısı
sizin pişikler geçmiş çok sevindimbi daha olmaz inşallah
inşallah aldırmaz bebeğini
hem anne içiyo hem bebekbu kimyonlu rezene çayı ne için birde anne mi bebek mi içiyor?
kızlar bebegımın sesı kısk cıkıyo ya napsam ya bogazı agrıyo galıba ne verılırkı bu kadar ufak bebege emzrmekten baska offfffkıyamam ya
hem anne içiyo hem bebek
ben sürekli iç,yorum canım
benim kızım hasta canım
doktorumuzu aradım
ıhlamur verebilirsin dedi
antibiyotik alamaz o kadar küçük bi bebek dedi
sende ver istersen
hem anne içiyo hem bebek
ben sürekli iç,yorum canım
benim kızım hasta canım
doktorumuzu aradım
ıhlamur verebilirsin dedi
antibiyotik alamaz o kadar küçük bi bebek dedi
sende ver istersen
mervam bı tarf verdı bnde onu yapıcam verıcem sende ondan yap istersen o uygulmıs hmn etkısını gstermış
bnm kız dısarı cıkrmktn hasta oldu kyınvalıde gelmıyo bn gtruyorum ıyı olna kadar cıkrmıcam cok grmk ısteyen gelır bu bebek hıc dsnmuyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?