inşallah aldırmaz bebeğini
inşallah yazık yawruya
kızlar benim aklıma bişey takıldı
şimdi benim oğlum 5ekimde doğacaktı ama 19 eylül de doğdu...
şimdi gelişimini doğduğuna göre mi hesaplıyoruz yoksa anne karnına düştüğü andan itibaren mi??
anlatabildim mi:))
bıraz erken dogmus ama cokta erken sayılmaz benımkıde 15 gun once alındı dogduguna gore hesaplamalısın bence canım
ıhlamur cıcegı ayva yapragı bıde elma kabugu yaptım daha o gun faydasını gordum cok pışman oldumm ılac kullandıgımaaa cok ii geldı kaynatma canım ama cay gıbı demele 4 5 tatlı kasıgı ılık ılk ver
evet canım 37+2 de doğdu...erken geldi oğlum...saol tatlım...
benımde 37+4 de dogduuu cok sukur iiiz bizz ama nazarmı degdı ne kacgundur cok sutum yook kızım hep gogsumdee goguslerim yara oldu hep mem ıstıyo doymuyomu acaba
bı an once ek gıalara baslasak keske barı sut olmadıgında takvıye olurr boyle bısey yapamıyom beklıyorumkı goguslerım dolsuuun bugunlerde hep fııısss anlamadııım
evet maleseff dusunen yok gıtmesende bı trıp bı trııpppp gıdınce kalbım sıkışıyo sınırden kaynanamlara
ya cnm kaynana yukarda oturuo. yukarı çıkıo çıktım şöle oldu böle oldu hiç anlatmıo. dediğin gibi bi muhabbet yok gelio kendini koltuğa atıo yanınada bi tabak çekirdek. soyunuo bide sıcak yapmışın deyip. şu tv deki kırolar gibi çitlek çitleyip film izlio. ben sorarsam cvp verio anca. yukarı çıktınmı diom çıktım dio ee diom
ne esi dio ne konuştunuz diom havadan sudan dio. ama geçen intikamımı aldımkayımpeder kapıyı çaldıydı oda duymuş babam kapıyı çaldımı dedi evet dedim suratıma bakıo ee dedi ne esi dedim ne dio dedi hiç dedim havadan sudan hahahha
mrb kızlar işe basladınız mı? nasıl gidiyor?
Bebişler zorlanıyor mu? cok tedirginim ben bu konuda.
Kim bakıyor bakıcı tutn vr mı?
aynısını yapıorum bnde ütü hiç bitmiyo oyuzden
selm hnmlar dun gece ytrken kızımın totosuna lansınoh krem surdum sbh uyndım pırıl pırıl olmuş btn ysıvılceler pişikler gecmişçok mutlu oldum ya :)
nurturıa bnde uyeoldum fatmeh adıyla
ecrin bnde paso bnmkıyle kavga edıyom sınır edıyo bnı cocuk dogdu dogalı paso tartısıyoruz :)
ayrıca hnmlar bnm kız 4 gundur gece uyuyo sbh 8.30 a kadar 12dede ytsa 2dede ytsa 8.30da kalkıyo emıyo gerı ytıyo 12 ye kadar
kızım aglarken sesı az cıkıyo sankı sesı kısılmıs boğazı agrır gıbı dun farketdım işllah hmn gcer ya
amin inş.
sık arayla sut ıcıyo hıc der etme bnce 3 aydan snra 150 ml sut ıcerlermıs 180 ml zor yanı cocuk nasıl ıccsın bnm kızda 2,5 aylık k110 ml sgdım gcn ıctı ardından 2 dk daha emdı120 yada 130 ml ıcıyo ama her seferınde değil cok acıktıgında canım herbebek farklı ıcer 180 ml ıcıcek dıye bısey yok bnce doyuyosa zaten aglamz uyur doymayan bebek hep aglar uyumzda öle dusun bgzn 80 ml sut verıyorum onunla bıle doyuyo kılosuda cok ıyı masallah
ben zaten ayrı yıkıyorum roxy dalanın tavsiye ederim bir de yumuşatıcı kullanıyorum ve ütülüyorum herseyini de bana abartıyorsun diyorlar o yüzden beraber mi yıkasam acaba dedim de gerek yok ben bildiğimden şaşmayayım dimi?
aynen dun gece almıs bn yorıyım sana gtrıyım dedı uyu dedı pekı dedım 10 dk snra hıckırık tutmus gerı gtrdıdemekki bütün erkekler öyle bizim ki de bütün akşam play station oynuyo sonra çocuk ağlayınca bu ağlıyo emzir sen bunu dio bi oyna oyala çocuğu nolur ki :)
aynen bnm kayınvalıde hepsını unutmus offf nasıl bırakırım bılemeıyomya benim de en büyük sıkıntım bu şimdi; benim kynvalidem bakıcak ama o da eşimden sonra 30 yıldır hiç çocuk bakmamış tutmayı fln beceremiyo altını değiştirmeyi bilmio "gel ben başlamadan biraz beraber bakalım sen de alış" diyorum "yok gelmem " dio neyse çok uzattım ama bende işe başlamaktan korkuyorum nasıl bırakıcam zuzumu yaa
kız söyleme herkese o kdr uyuduğunu maşallah. benimkide uyuyor ama arada uyanıyor hep emmek için. emip emip geri uyuyoramaaan boşverem kocaları. şimdi kardeşimle konuşuodum telde ee nedio dio gene dedim hiiç havadan sudan die hahha nasıl siniro oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?