2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

inşallah aldırmaz bebeğini

inşallah yazık yawruya

ay bişey diyemiyorum ki, hayırlısı olsun

ağır bi ilaç kullanıyordu, hatta doktoru sakın hamile kalma diyormuş, o yüzden korkuyor aslında
inşallah çocuğa etki etmemiştir ilaçlar falan

allahım yardım etsin bu durumda kalanlara, karar vermek çok zor.

ben kaçtım kızlar, çok geçmiş olsun

kızlar benim aklıma bişey takıldı
şimdi benim oğlum 5ekimde doğacaktı ama 19 eylül de doğdu...
şimdi gelişimini doğduğuna göre mi hesaplıyoruz yoksa anne karnına düştüğü andan itibaren mi??
anlatabildim mi:))

bıraz erken dogmus ama cokta erken sayılmaz benımkıde 15 gun once alındı dogduguna gore hesaplamalısın bence canım

bı an once ek gıalara baslasak keske barı sut olmadıgında takvıye olurr boyle bısey yapamıyom beklıyorumkı goguslerım dolsuuun bugunlerde hep fııısss anlamadııım

benımde 37+4 de dogduuu cok sukur iiiz bizz ama nazarmı degdı ne kacgundur cok sutum yook kızım hep gogsumdee goguslerim yara oldu hep mem ıstıyo doymuyomu acaba

bı an once ek gıalara baslasak keske barı sut olmadıgında takvıye olurr boyle bısey yapamıyom beklıyorumkı goguslerım dolsuuun bugunlerde hep fııısss anlamadııım

benim de öyle ya birgün süt çok birgün hiç yok...ek gıdalara geçmek istiyorum ama beklicem en az 5 ayı...

slm hatunlar giremiyorum kaç gündür memleketteyim bu hafta
ne var ne yok inşallah annelerde bebeklerde iyidir
benim kız maşallah
dün mamaya başladım sadece gece yatarken veriyorum evvelki akşam uyumamıştı dün yatırmadan verdim yavrum iyi uyudu

kilosu iyi süt çok az ama demekki kaliteli
dün sağlık ocağına götürdüm yabancıyızya burda hiç ilgilenmedi mallar tartırcam çocuğu nasıl götürdüysem öle tarttı 2kat elbise badi polar tulum mont atkı bere robokop gibi koydu çocuğu tartıya çıkarma düşeriz gramı dedi tam 6000çıktı cuma evde ölçmüştüm 5450 çıkmıştı 5gün evvel

benim kız hep ayakta durmak istiyo
fışfış kayıkçı oynuyoz ellerinden tutuyorum oturtuyorum hoooop die totosunu kadırıp dikiliyo bide gülücükler atıyo sanki çok iyi bi iş yapmış gibi mest oluyorum
yatmaktan nefret ediyo uyanıksa mutlaka öle ayakta durcak yada oturacak
1ay sora yürüteç alıcam ben

evet maleseff dusunen yok gıtmesende bı trıp bı trııpppp gıdınce kalbım sıkışıyo sınırden kaynanamlara

aynen aklıma gelınce bıle sınırlenıyorum
bnde 5 ayda ek gıdaya baslarım ama doyarsa sutumle devam ederım hıc vermm belkı sadece tatdrırım ymklerden 6 aydan snra eger kesınişe baslarsam mecbur 5 ayda alıştırmm gerek hıc işe gtmk ıstemıyorum bılıyorumkı kayınvalıde bnden ıyı bakamaz offfff

demekki bütün erkekler öyle bizim ki de bütün akşam play station oynuyo sonra çocuk ağlayınca bu ağlıyo emzir sen bunu dio bi oyna oyala çocuğu nolur ki :)

mrb kızlar işe basladınız mı? nasıl gidiyor?
Bebişler zorlanıyor mu? cok tedirginim ben bu konuda.
Kim bakıyor bakıcı tutn vr mı?

ya benim de en büyük sıkıntım bu şimdi; benim kynvalidem bakıcak ama o da eşimden sonra 30 yıldır hiç çocuk bakmamış tutmayı fln beceremiyo altını değiştirmeyi bilmio "gel ben başlamadan biraz beraber bakalım sen de alış" diyorum "yok gelmem " dio neyse çok uzattım ama bende işe başlamaktan korkuyorum nasıl bırakıcam zuzumu yaa

kız söyleme herkese o kdr uyuduğunu maşallah. benimkide uyuyor ama arada uyanıyor hep emmek için. emip emip geri uyuyor amaaan boşverem kocaları. şimdi kardeşimle konuşuodum telde ee nedio dio gene dedim hiiç havadan sudan die hahha nasıl siniro oluo

110 cc yi ne kadar bekledikten sonra sağdın benim sütüm azaldı galiba ne yaparsam yapayım en fazla 50-60 cc geliyor

bende ayrı yıkıyorum cnm zaten kısa programa atıom ben saatlerce makinada dönmesine gerek yok kirlenmio zate kusmuk oluo :) 20 dakkalık kısa program var ona kendi deterjanımızla yıkıom. alerji olmadı ama etiketleri kesmeyi unutursam sırtı kıpkırmızı oluo. ütülemiyorum zate çok giymio :)

demekki bütün erkekler öyle bizim ki de bütün akşam play station oynuyo sonra çocuk ağlayınca bu ağlıyo emzir sen bunu dio bi oyna oyala çocuğu nolur ki :)
aynen dun gece almıs bn yorıyım sana gtrıyım dedı uyu dedı pekı dedım 10 dk snra hıckırık tutmus gerı gtrdı

aynen bnm kayınvalıde hepsını unutmus offf nasıl bırakırım bılemeıyom

ıyı yapıon en guzelı arada emmeye kalkmyınca korkuyom ac kalıyo dıye gıdınce doktora sorucam bogazının agrısından uykusunda aglıyoya yawrucum

hnm lar slm herkese pek giremeyorum ama yardıma ihtiyacım var.elektrikli göğüs pompalarından kullanıp memenun kalan var mı?özellikle emiş gücünden ve hızından.o kadar çok ki hangisi iyi acaba.onca da para ikinci eline pek sıcak bakmıyorum ama almak şart oldu sanırım artık.işe başlanılacak çünkü her an yanında olamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…