2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

110 cc yi ne kadar bekledikten sonra sağdın benim sütüm azaldı galiba ne yaparsam yapayım en fazla 50-60 cc geliyor

sabh cok dolmustu acıyınca tek gögusden 75 ml dgrınden 35 sagdım acısı dınsın dıye bolbolye moralını yuksek tut bn uzulunce hmn sutum etkılenıyo oyuden takmıyom kafama gunde 4 ögun yıyorum sutum olsun dıye

benım kız cocukları cok sevıyo abısı arkadasıyla oynuyo oda mest olmuş bı sekılde ona bakıyorrr cocuklardan anlıyolarya ay gogsum cok yara oldu aglamak ıstıyom hıc bısey yapasaımm yoook

demekki bütün erkekler öyle bizim ki de bütün akşam play station oynuyo sonra çocuk ağlayınca bu ağlıyo emzir sen bunu dio bi oyna oyala çocuğu nolur ki :)

hepsi aynı şekerim bunların benimkide hemen ağladımı sinirlenio daha ortalığı yıkmadan ık mık derken off kızım dio e diom naptı çocuk hiçmi ağlamıcak hahah

ne dicem kızlar buugn musafir geldi. oyun halısına dioki çok yatırtma 15 dak sona al dio gözleri kayarmış duyan çocuğu nie kaldırayım kaldırınca geri zor yatıo zate. hem sürekli yukarı bakmıo sağa solada takılıo bizimle falanda konuşuo ordan seslenioz biz. sizce napmalıyım kaldırmalımıyım. 1 saat falan oyalanıo bazen daha fazla.

daha almadın galıba madela kullanıyo kızlar memnnlarda

yok ya kaldrma bnmkıde cerceve var kaplumbaga terbıyecısı kırmızı cok bagzen onunla konusuyo duvara bakıyo bızde guluyoruz bı yarımsaat oyalanıyo snra yuz ustu yatrıyom snra yan cevrıyom dun bır yere okudum 1 saat oyalandı ve aglıyosa yer degstrın yuzustu atrın yan cevrın sıkılana kadar durabılır yazıyodu

yani ya duran çocuğu niye kaldırayım demi ama

selam kizlar bugun baya kalabalik burasi

ikide bir emdirince cocuk aclik hisini unutacak dün artik piskolojim bozuldu aciktiginda bilyiorum sonra veriyorum

masallah

benimkiside ayni temizlikte konusur yapmaya gelince hic bir seye elini atmaz

kızlar ben bebişin bütün kıyafetlerini ütülüyorum vede ayrı yıkıyorum kıyafetleri sizde öle mi yapıyorsunuz?

bende kizimin kiyafetlerini ayri yikyiorum 2 haftada bir yikyorum anca makina acicak kadar doluyor. sonra hepsini ütülüyorum

ayin 15 inde dr kontrölümüz var bakalim

fatma kizin icin cok gecmis olsun senin adina cok sevindim pisik sorununuz kalmamis

kızlar merhaba,

son birkaç sayfayı okudum da, 3 aylık bebişle fış fış kayıkçı mı oynuyorunuzz? eğer öyleyse biz çocuğu hiç hareket ettirmiyoruz galiba. yani oturtmuyoruz hiç, ayağa da kaldırmıyoruz, yanlış mı yapıyoruz. bizimki tüp bebek o yüxzden biraz hassas mı davranıyorus acaba diyorum. ben gün içinde genelde ana kucağında tutuyorum, arada salıncakta sallıyorum, 1-2 kez hareket yaptırıyorum yattığı yerde, aksiyon okkadar, bir de arada oyun halısına koyuyorum ama onu da yere koysam soğuk çeker diye korkuyorum. burda sayfalar çok hızlı aktığından geçmişe yetişemiyorum, şu an burada olan arkadaşlar nasıl oyaladıkları ya da ne tür oyunlar oynadıkları konusunda yardımcı olabilrise çokk sevinirim.

ow ow dio kuşuna haha bide müzik kutusu var asılan topunu çevirince çalıo habire topu çevirttirio müzik çıktıkça gülüo :9

cnm yastıklarla destek yapıp oturtuyorum arada tepeye bak bak sıkılıyor çocuk. oyun halısına koyuyorum ana kucağı az kucak derken akşamı ediyoruz. hava güzel olsa eve girmeyiz zıplatıoz hoplatıoz annem vardı bugun baya hırpaladı gelen kadınada gıcık oldum zate cak cuk öpmüş allahtan ben çay koyuyomuşum kardeşim sölüo. annemde öptü hoop yavaş ol dedim

bende nasıl eğlendirsem diyorum, çok mu uyutuyorum diyorum neblim bir türlü emin olamıyorum. annene niye öptürmüyorsun yahuu, böyle bi lezzet paylaşılmazmı?

e bebek te var böle pembe arabalı çok tatlı ama 150küsürlü bişedi
dün kayınpederime pişik kremi aldırdım unibaby nin yavruma sürdüm sürdükten sora baktımki tarihi geçmiş gerçi aralık 2010 çok geçmemeiş ama geçmiş
bugün ben götürüp kalayı basacaktım ama sabah kayınpederim götürmüş hiç bişede dememiş sinir oldum
nasıl bi ihmalkarlık soracam hesabını gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…