110 cc yi ne kadar bekledikten sonra sağdın benim sütüm azaldı galiba ne yaparsam yapayım en fazla 50-60 cc geliyor
sabh cok dolmustu acıyınca tek gögusden 75 ml dgrınden 35 sagdım acısı dınsın dıye bolbolye moralını yuksek tut bn uzulunce hmn sutum etkılenıyo oyuden takmıyom kafama gunde 4 ögun yıyorum sutum olsun dıye
ne ile sağıyorsun peki.manuel mi.
demekki bütün erkekler öyle bizim ki de bütün akşam play station oynuyo sonra çocuk ağlayınca bu ağlıyo emzir sen bunu dio bi oyna oyala çocuğu nolur ki :)
hnm lar slm herkese pek giremeyorum ama yardıma ihtiyacım var.elektrikli göğüs pompalarından kullanıp memenun kalan var mı?özellikle emiş gücünden ve hızından.o kadar çok ki hangisi iyi acaba.onca da para ikinci eline pek sıcak bakmıyorum ama almak şart oldu sanırım artık.işe başlanılacak çünkü her an yanında olamayacağım.
ne dicem kızlar buugn musafir geldi. oyun halısına dioki çok yatırtma 15 dak sona al dio gözleri kayarmış duyan çocuğu nie kaldırayım kaldırınca geri zor yatıo zate. hem sürekli yukarı bakmıo sağa solada takılıo bizimle falanda konuşuo ordan seslenioz biz. sizce napmalıyım kaldırmalımıyım. 1 saat falan oyalanıo bazen daha fazla.
yok ya kaldrma bnmkıde cerceve var kaplumbaga terbıyecısı kırmızı cok bagzen onunla konusuyo duvara bakıyobızde guluyoruz bı yarımsaat oyalanıyo snra yuz ustu yatrıyom snra yan cevrıyom dun bır yere okudum 1 saat oyalandı ve aglıyosa yer degstrın yuzustu atrın yan cevrın sıkılana kadar durabılır yazıyodu
ikide bir emdirince cocuk aclik hisini unutacak dün artik piskolojim bozuldu aciktiginda bilyiorum sonra veriyorumbenim de böyle ben çözümü 3 saatte bir emzirmekte ve bir göğüsümü 12ye kadar vermiyorum iyice doluyor sağıyorum biberona gece yatmaya gidince veriyorum böylece gece doyuyor
bi de emzir diyeni dinleme ben dinliyordum göğüslerim dolmuyordu böyle diyenlere daha acıkmadı diyordum
günaydın annelerr.uyku düzenimizi oturtabildik çok şükür.gece 10 gibi yatıyor sabah 6-7 ye kadar 3 defa uyanıyor emziriyorum geri uyuyor,sabah 9-10 gibi kısa uyku ,öğlen sonu kısa uyku bide akşamüstü kısa uyku.banada dinlenme ve işlerim için vakit kalıyor böylece.diğer zamanlardada oynuyorum kızımla tepkileri çok tatlı,devamlı kucak istemeyide bırakıyorlar artık bu zamanlarda.mutluyuz yaniii.uyku problemi çeken arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
evet fazla polyanacımısın
cnm uymamışım beraber kahvaltı yapam die kaldırmışım küfürmü etmesi lazım insan sevinir. benimki hiç yardım etmio karışmaz dağınık falan olmasına evin ama yardımda etmez.
kızlar ben bebişin bütün kıyafetlerini ütülüyorum vede ayrı yıkıyorum kıyafetleri sizde öle mi yapıyorsunuz?
yani ya duran çocuğu niye kaldırayım demi ama
cnm yastıklarla destek yapıp oturtuyorum arada tepeye bak bak sıkılıyor çocuk. oyun halısına koyuyorum ana kucağı az kucak derken akşamı ediyoruz. hava güzel olsa eve girmeyizkızlar merhaba,
son birkaç sayfayı okudum da, 3 aylık bebişle fış fış kayıkçı mı oynuyorunuzz? eğer öyleyse biz çocuğu hiç hareket ettirmiyoruz galiba. yani oturtmuyoruz hiç, ayağa da kaldırmıyoruz, yanlış mı yapıyoruz. bizimki tüp bebek o yüxzden biraz hassas mı davranıyorus acaba diyorum. ben gün içinde genelde ana kucağında tutuyorum, arada salıncakta sallıyorum, 1-2 kez hareket yaptırıyorum yattığı yerde, aksiyon okkadar, bir de arada oyun halısına koyuyorum ama onu da yere koysam soğuk çeker diye korkuyorum. burda sayfalar çok hızlı aktığından geçmişe yetişemiyorum, şu an burada olan arkadaşlar nasıl oyaladıkları ya da ne tür oyunlar oynadıkları konusunda yardımcı olabilrise çokk sevinirim.
ow ow dio kuşuna hahabide müzik kutusu var asılan topunu çevirince çalıo habire topu çevirttirio müzik çıktıkça gülüo :9
yürütec bnde alıcam hoppalamız var My First Convertible 3-in-1 Car Walker - Girl : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
böle bısey istiyorum çok seker :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?