2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende nasıl eğlendirsem diyorum, çok mu uyutuyorum diyorum neblim bir türlü emin olamıyorum. annene niye öptürmüyorsun yahuu, böyle bi lezzet paylaşılmazmı?

çok kıskanıyım bide çok beyaz benim kız hemen kızarıo öyle haşin öpünce kibar öpsünler

yavru kirpi
ben daha 1aylıkken kolunun altından tutup adım attırıyodum
şuan yattığı yerden belden doğrulup kalkmaya çalışıyo bi komik oluyodu ellerinden tuttuğumdada direk totosunu kaldırıyo gülücükler saçıyo kalktığında
babasının yaptığı hareketleri bi görsen düşüp bayılırsın tek elinin avuç içiyle çocuğu havaya kaldırıp sallıyo havaya atıyo ama buna çok kızıyorum babası dizlerine koyuyo oturarak becerse omzuna çıkacak nasıl tepikliyo gülmekten bayılıom

wayyy maşallah, ilk bebeğiniz mi, nasıl bu kadar rahat davranıyorsunuz? doktorunuz ne diyor bu işe? bizimki sizinkinin yanıunda patates çuvalı gibi kalır herhalde bu durumda. bu arada bixzimkinin de adı elif dila, hatta ikinci bir kızımız olursa da ela olsa diyoruz

evet prematüre benimkide,şükür bir sorunumuz yok uykusunuda dediğin gibi düzene sokmaya çalışıyorum gündüzleri uyutmuyorum mesala...benimde 2.kızım ilk kızım 10 yaşında o yüzden çoğu şeyi unuttum

kızlar ben hamilelikte bacaklarımdan kilo aldım...bacaklarımı eritmek istiyorum...göbek falan gitti.eski kiloma dönmemede 3 kilo falan var ama bacaklar kalın...pantolonlarım olmuyo..xtra jel kullanabilirmiyim emzirrken..yararmı işe acaba

canım çoğumuzun ilk çocuğu, ama sen sanırım gerçekten hassas davranıyorsun.

iki aylık olunca doktor bize fış fış kayıkçı oynayacaksınız artık dedi, sonraki gidişimizde de oynuyorsunuz değil mi diye soruyor.

oturmak istiyor dediğimde, otursun kucağınızda dedi, ayakta tutmayın dedi.

sen de biraz hareket ettir canım, kasları falan gelişsin, bizimki şimdi inanılmaz kuvvetli, hele ayakları...

bizimkide kıpır kıpır kucakta zapdedemiyolar

evet canım bizimkide otutuyor kucakta ileri geri sallıyor kendini, ellerinden tutup hafif çekince öyle diriyorki kendini hop diye ayağa kalkıyor tabi bastırmadan yakalıyorum yada hemen yzüstüne doğru kucağıma yatırıyorum çok hareketli benimki bir kere hafif meğilliyken kendi yan döndü mesela, poposunu sürekli kaldırıyor beliyle birlikte attırıyor çok tatlı oluyor:)

bnm kızda çok hareketli
kızlar size bişe sorcaktım benim kızın alt dişleri beyazladı 2 tanesi
sizde de varmı böyle bişey

bnm kızda çok hareketli
kızlar size bişe sorcaktım benim kızın alt dişleri beyazladı 2 tanesi
sizde de varmı böyle bişey

benım oglumda var dıslerını kasıyo salyası akıyo ama alt dıslerde degıl ust kopek dıslerı dıye adlandırılan dıslerde umarım dısı cıkmıyodur erken cıkan dıs saglam olmuyo dıye duymustum dogru mu bılmem

kızlar annem 4bucuk aylıkken 5dk 5dk oturtacaksın demıstı sımdı oturtsam bısey olur mu ya sımdı okudum cogunuz oturtmaya baslamıssınız bızımkı masallah kalkıp kendı oturuyo bız yatırıyoruz o kalkıyo bı de sınırlendımı tutmak ne mumkun doktorumuz bu konuda bısey soylemedı daha

ya kızlar şimdiden oturtulabileceğine emin misiniz.ben erken diye düşündüğüm için hiç doktora sormak aklıma gelmedi..benim cadı yattığı yerde dönüyo,hoş yatmayı hiç istemiyo..

aynen benim oğlumun da üst dişleri çıkıyor galiba...arkadaşımın oğlu 8 aylık çıkmamış dişleri hala....o memnun çünkü geç çıkan diş sağlam olurmuş

ya kızlar şimdiden oturtulabileceğine emin misiniz.ben erken diye düşündüğüm için hiç doktora sormak aklıma gelmedi..benim cadı yattığı yerde dönüyo,hoş yatmayı hiç istemiyo..

bende o yuzden sormadım canım ya ama bu ay kı kontrollerımızde sorcam ınsallah annem 4.5 aydan sonra 5dk demıstı oturtmayı bende oturtmamaya calısıyorum
ya bı de doktorlarda farklılık gosterebılıyo onerı konusunda

aynen benim oğlumun da üst dişleri çıkıyor galiba...arkadaşımın oğlu 8 aylık çıkmamış dişleri hala....o memnun çünkü geç çıkan diş sağlam olurmuş

dogru olabılır benımde 1yasında cıkmıs dıslerım 26yasındayım bır kere dıs doktoruna gıtmıslıgım yoktur dolgu curuk vs yasamadım bana cekse keske esımın de erken cıkmıs onunda dısler tadılat gormekten bı hal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…