2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben şunu fark ettim kızlar...bizim ki bir gün gündüz uyuyor bir gün gece...ve şimdi gündüz ayakta....

ben şunu fark ettim kızlar...bizim ki bir gün gündüz uyuyor bir gün gece...ve şimdi gündüz ayakta....
rita hoşgeldin annene kavuştun hadi gözün aydın bende şunu şaç kurutma makinesi aslında bunu çok kişi yapıyo ben açık bırakıyorum baya uyuyo onun sesiyle bende ev işlerini toparlıyorum

rita hoşgeldin annene kavuştun hadi gözün aydın bende şunu şaç kurutma makinesi aslında bunu çok kişi yapıyo ben açık bırakıyorum baya uyuyo onun sesiyle bende ev işlerini toparlıyorum

saol tatlım kavuştum valla...bende yapıyorum onu hatta elektrik süpürgesi daha çok işe yarıyor bizde:))

selam kızlar bakkaldan aıyosunuz emziği...bide benim kızım 7ay fönle uyuyo 3aydan sonra sakın açmayın derim anladılarmı bırakmıolar ben 1hafta uykusuzluk çekmiştim onu bıraktırcam die

selam kızlar bakkaldan aıyosunuz emziği...bide benim kızım 7ay fönle uyuyo 3aydan sonra sakın açmayın derim anladılarmı bırakmıolar ben 1hafta uykusuzluk çekmiştim onu bıraktırcam die

ben aventin emziğini aldım şimdilik emiyor bakalım...3 aydan sonra açmam tamam saol canım..bide ona alışmasınlar dimi??

kizlar bu aksam mahvoldum o uyudu ben uyumadim boynum bükük iki büklüm oldum emdi kustu kucagimdan inmek istemedi

kizlar bu aksam mahvoldum o uyudu ben uyumadim boynum bükük iki büklüm oldum emdi kustu kucagimdan inmek istemedi
bende kambur oldum sanırım:))
bizde az sonra doktora gidicez agladıkça göbegi kanıyo bakalım napıcaz
geçmiş olsun tatlım...inşallah yoktur bişey...
rita bu arada adanada annenin yanindasin güzel tatiller dilerim sana

saol canım evet pek bir mutluyum:)))

kızlar çok kotuyum ben gece hıc uyumadı sureklı agladı ne sab ne rezene bı ıse yaramadı sabah 1 saat uyudu şimdi yıne aglıyor delırıcem(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…