selam kızlar..
günaydın anneler nasılsınız gece uyuyabıldınızmı?
rita hoşgeldin annene kavuştun hadi gözün aydın bende şunu şaç kurutma makinesi aslında bunu çok kişi yapıyo ben açık bırakıyorum baya uyuyo onun sesiyle bende ev işlerini toparlıyorumben şunu fark ettim kızlar...bizim ki bir gün gündüz uyuyor bir gün gece...ve şimdi gündüz ayakta....
rita hoşgeldin annene kavuştun hadi gözün aydın bende şunu şaç kurutma makinesi aslında bunu çok kişi yapıyo ben açık bırakıyorum baya uyuyo onun sesiyle bende ev işlerini toparlıyorum
saol tatlım kavuştum valla...bende yapıyorum onu hatta elektrik süpürgesi daha çok işe yarıyor bizde:))
selam kızlar bakkaldan aıyosunuz emziği...bide benim kızım 7ay fönle uyuyo 3aydan sonra sakın açmayın derim anladılarmı bırakmıolar ben 1hafta uykusuzluk çekmiştim onu bıraktırcam die
bende kambur oldum sanırım:))kizlar bu aksam mahvoldum o uyudu ben uyumadim boynum bükük iki büklüm oldum emdi kustu kucagimdan inmek istemedi
geçmiş olsun tatlım...inşallah yoktur bişey...bizde az sonra doktora gidicez agladıkça göbegi kanıyo bakalım napıcaz
rita bu arada adanada annenin yanindasin güzel tatiller dilerim sana
slm kızlar
rita adanaya slm benden cnm memleketimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?