2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Benim dislerim 4 aylikken cikmis yani cok erken ama dislwrimde curuk yok 31 yasindayim:)
onun icin erken ciksin daha iyi:)

şimdi çıkanların hepsi dökülecek sonuçta bence alakası yoktur, kızmın 6 ayında çıkmış dişleri şimdi 7 yaşında dökülmeye başladı azılardan ikisi çürük, halbuki bebekliğinden beri deli gibi süt içer yoğurt yer bence dişolayı genetik, babamın yirmilik dişleri nasılsa benimkilerde öyle çıktı, üstler düz altlar yana yatık bence genetiktir)

ben dıslerının erken cıkması konusunda tedırgınım sımdı bıle emerken gogsumun ucunu bı kıstırıyo dısı olsa koptu gıttı bı de yenı dıs keskın olur ben yandım:18:

slm kızlar cıkıyodum yazayım dedım :))) konu dişş
annem benim 4 er li diş cıkardıgımı söyledı..normalde 2 şerli cıkarmıs ben 4 lü .hemde alttan cıkarmıs dısler ben tam tersi üstten çıkarmışım

o da güzelmiş

bu kız sabahtan beri uyumuyo ya şu saat oldu ne derdi var acaba...aksi gibi babamızda şehir dışında..

kızlarr sizin bebişkolar dönmeye başladımı bizimki daha hiç dönmedi

ya bısey sorcam benım dıkıslerım bazen cok agrıyo sezeryan olan arkadaslar sızdede agrı var mı

kendi kendinemi döndü yoksam uğraştınız mı canım nasıl oldu

kendı donuyo ama biz sureklı yuz ustu yatırdık o da basını kaldırmaya calıstı kasları guclenıyomus kayınvalıdem soyledı sonra donmeye basladı babam yuzustu yatırıyo ayaklarını bı yere dayıyo kendını ıtıyo donuyo

hımmm anladım işte ne güsel büyükler bu işi bilio ben tek başıma korkarım benimde annem gelcek 15 gün sonra o alıştırır kesin:)

hımmm anladım işte ne güsel büyükler bu işi bilio ben tek başıma korkarım benimde annem gelcek 15 gün sonra o alıştırır kesin:)

ayyy ne guzel canım ya gozun aydın benım annelerde yenı gıttı keske yıne gelse cok uzaktalaarrr

Yatmadan yazayım dedim bugün oğlum doğru düzgün emmedi ağladı huysuzlandı bende verdim mamasını gece uykusuna yatmadan emzireyim dedim ağzını sürmedi çığlık çığlığa sesine eşim uyandı geldi ne oluyor diye dedim emmek istemiyor eşimde diyor 3 ay emdi yeter ağlatmaktansa mama veririz artık ona kolay geliyor tabi.Çok moralim bozuldu sonra mamayı yaptım tabi gece gece ağlatmayım diye içti hemen uyudu ( incir elma kürünü yaptım içtim birazdan yatacağım şu sütler bi gelsede doya doya emzirsem çok üzülüyorum

hadıya işllah bırakmaz bgzn bnmkı oturarak emmıyo delı edıyo bnı aykta emzrıyorum ılk emdıgı bı kacsanıye az gelınceede kıymetı koparıyorlar işllah cogalır sutun bol bol akar

bulgur kuru sogan ve et cok guzel sut yapıyo ıns. bebıslerınızın rıskı bol olur

dünde benim kız emmek istemiyodu emincede genzine kaçırıyodu bende genelde mama vermek zorunda kalmıştım bugün neyseki düzeldi ya bişey diycem onurluda sormuş kilolarla ilgili olarak krem kullanabilirmiyiz emziriyorum çünkü süte geçermiki kullanmayı düşünüyorum belki yardımı olur diye

kızlar bnde bıse sorcam bebıjlerı bastrmk sakıncalımı ?bn kalca gelısımını etkıler dıye dusunuyom ama bılemıyorum gıdınce doktora sorucm da sız bılıyosunuzdur dıye sorıyım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…