aynen benim oğlumun da üst dişleri çıkıyor galiba...arkadaşımın oğlu 8 aylık çıkmamış dişleri hala....o memnun çünkü geç çıkan diş sağlam olurmuş
Benim dislerim 4 aylikken cikmis yani cok erken ama dislwrimde curuk yok 31 yasindayim:)
onun icin erken ciksin daha iyi:)
slm kızlar cıkıyodum yazayım dedım :))) konu dişş
annem benim 4 er li diş cıkardıgımı söyledı..normalde 2 şerli cıkarmıs ben 4 lü .hemde alttan cıkarmıs dısler ben tam tersi üstten çıkarmışım
ya bısey sorcam benım dıkıslerım bazen cok agrıyo sezeryan olan arkadaslar sızdede agrı var mı
benimki dönüyo canımkızlarr sizin bebişkolar dönmeye başladımı bizimki daha hiç dönmedi
benimki dönüyo canım
kendi kendinemi döndü yoksam uğraştınız mı canım nasıl oldu
kendı donuyo ama biz sureklı yuz ustu yatırdık o da basını kaldırmaya calıstı kasları guclenıyomus kayınvalıdem soyledı sonra donmeye basladı babam yuzustu yatırıyo ayaklarını bı yere dayıyo kendını ıtıyo donuyo
hımmm anladım işte ne güsel büyükler bu işi bilio ben tek başıma korkarım benimde annem gelcek 15 gün sonra o alıştırır kesin:)
Yatmadan yazayım dedim bugün oğlum doğru düzgün emmedi ağladı huysuzlandı bende verdim mamasını gece uykusuna yatmadan emzireyim dedim ağzını sürmedi çığlık çığlığa sesine eşim uyandı geldi ne oluyor diye dedim emmek istemiyor eşimde diyor 3 ay emdi yeter ağlatmaktansa mama veririz artık ona kolay geliyor tabi.Çok moralim bozuldu sonra mamayı yaptım tabi gece gece ağlatmayım diye içti hemen uyudu( incir elma kürünü yaptım içtim birazdan yatacağım şu sütler bi gelsede doya doya emzirsem çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?