Bebekler hazır olduklarında başlarını tutarlar , otururlar, sıralar, tay tay durur, yürür ve koşarlar. Siz isteseniz de zaten bu sürece engel olamazsınız.
Erkek yada kız çocuk fark etmez. 6. aya kadar ana kucağı gibi bir apereyde, yaklaşık 45-50 derecelik bir açıyla oturtabilirsiniz. Zaten 6 .aydan sonra kendisi dikilir ve desteksiz oturur.
Kısa süreli ayaklarının ucuna basmasında bir sakınca yok. Süre uzarsa yada yürüteç gibi bir aperey kullanırsanız ortopedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
netde doktor cevablamış yurutec almktan vazgectım:)
günaydın annişler gününüz güzel bebişleriniz sağlıklı huzurlu ve mutlu olsun
ben de devlet memuruyum öğretmenim ben doğum parası alır mıyım doğum izniinde maaşımı alıyorum ben
ya nasıl yani benim oğlum 110 ml içiyor imkansız 180 içiremem ki almaz midesi 120 içince kusuyo nasıl yani dr. eminmi ne söylediğine ayrıca her seferde yani her 2 2,5 saat te okadar sütüm çıkmaz ki yanii ayyy kafama takıldı şimdi benim oğlum aç değil ki aç olsa ağlar uyumaz ayyy ne biliyim benim sütüm yetmiyo mu yani
yok yok tatlım öyle panik yapma gayet normal seninki benimki 2 saatte bir 70-80 cc içiyordu o anormal hay allah boşuna paniklettim seni.gönlünü ferah tut.doktor doğru söylüyo aptamilin üstünde de tabloda öle bi ölçü var.ama şöyle bişey var. o kadar çok içerse bu sefer acıkma süresi uzaar dedi.yani 120 ml yi 2 saattebir içiyorsa 180 ml. litreyi 4 saatte bir ister dedi.
150 birikiyor ben mesela gece saat 10da veriyorum biberonu ondan sonra bir göğüsümü vermiyorum gündüz saatt 12de sağıyorum 150cc çıkıyor maşallah
maşallah cnm bende bir deniyeyim.ama şöyle bişey var benim bebeğimin günlük sütünü çıkarabilmem için 2-3 saatte bir o kadar süt çıkarmam lazım.ama o da imkansız sanırım:S
takma yaoğlun doyuyor mu doyuyor her bebek bu kadar içemez benim oğlan da o kadar içiyor 110cc doyuyor anlıyorum oyuna başlıyor zorlayınca ağlıyor kapasite meselesi
evet kızlar ben de dünden beri 120 cc içiriyorum doyuyor yavrum ya 150 ye bile gerek kalmıyo.
canım ütü yapıyordum şöyle bi bakayım dedim seni görünce dayanamadım girdim.. her bebeğin kapasitesi farklı o yüzden bebeğin huzursuz değilse takılma öyle şeylere derim ben.. benim kızın 3 ayı bitirmesine 1 hafta kaldı ve 2-2,5 saatte bir 90 ml süt içiyor.. günde bi defa mama veriyorum sütüm yetmiyor diye onu da 90 ml veriyorum.. ve kilo alımı gayet iyi maşallah.. fazla bile geliyor ki yoğurt yapıp kusuyor.. sen kızına bak doktorları takma..
evet evdeyken benimki de öyle içiyordu.ama işe başlayınca düzen bozuldu.neyse oturtana kadar ben de biraz panik olucam galiba.hepinize bol süt diliyorum kızlar
evet evdeyken benimki de öyle içiyordu.ama işe başlayınca düzen bozuldu.neyse oturtana kadar ben de biraz panik olucam galiba.hepinize bol süt diliyorum kızlar
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?